Şimdi Ara

Kuduz olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün bacağım çizildi ve 1 mm denebilecek bir yerden kan. Aktı.o da 1 damla idi.sonra bende yıkamak için ayağımı yıkıyordum orada da bir köpek duruyordu. Çok normaldi.bende yıkadım ve kalktım . Sonra aklıma geldi. Kuduz hava yolu ile bulaşır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güldürdünüz beni kuduz mikrobu temel olarak tükürük-salya yolu ile bulaşır.Yani bulaşması için sizi ısırmış olması veya kuduz bir kedi patisini yalayarak kuduz mikrobunu tırnaklarına bulaştırdıktan sonra sizi tırmalamış olması gerekir.Endişe edeceğiniz bir durum değil.Ayrıca köpeğin kuduz olduğu hissiyatına nasıl kapıldınız.
  • Fakat bende öyle biliyordum.ama çok çok çok düşük bir ihtimalle hava yolu ile de bulaşıyormuş.bana da saçma geldi de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kucuk_yagmur

Fakat bende öyle biliyordum.ama çok çok çok düşük bir ihtimalle hava yolu ile de bulaşıyormuş.bana da saçma geldi de

bi köpekten herkes kudururdu o zaman :D
  • peki insandan insana geçer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurosmankaya

peki insandan insana geçer mi ?

Pek olası bir ihtimal değil çok az örnekleri var.Daha önce organ naklinde ve kan transferinde bulaştığını hatırlıyorum.Cinsel ilişki yoluyla da bulaştığı söylentisi var mantıklı olsa da pek olabileceğini sanmıyorum.
  • HAYIR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.