Şimdi Ara

küçükyalı nasıl bir yerdir..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Orjinalden alıntı: SuTa$ RaK!

quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

babamında tayini,istanbul-küçükyalı ya çıkmış,bakıcaz artık güzel bir yermi..

pm

TuVNeRa kötü oldu şimdi ben sevgilimi alıp sahilde... işe bak ya..

Birde bu adama(adammı çocuk mu belli değil) cevap veriyorsunuz..

zaten ötekinin ne oldugu belli..donanımforumu mu kurtadamforumu mu belli değil..

kimi kastediyorsun?

• ben o lojmanlara girmiştim tanıdık hoca vardı onun sayesinde piknik yapmıştık küçükkten ama
  • izmir küçükyalı olsa hayatında yaşayacağın en güzel yerlerden birisidir diycem ama istanbulu bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

pm

zaten ötekinin ne oldugu belli..donanımforumu mu kurtadamforumu mu belli değil..

ne diyorsun (lan) sen

• Bu lojmanlar İstanbul Ticaret Üni.'nin biraz yukarısında olan lojmanlar mı ??

O evlerde hep gözüm kalıyo ya Süper bir manzarası var ama biraz eski gibi...

Eğer orasıysa 24 saat güneş alıyo, sitenin önünün kapanması mümkün değil püfür püfür

( Benim iş yeri de orada da Ama daha oraları tam bilmiyorum, benım sandığım yer mi emin değilim )

• quote:

quote:

quote:

quote:

pm

ne diyorsun (lan) sen

• quote:

Orjinalden alıntı: azizcinar

Bu lojmanlar İstanbul Ticaret Üni.'nin biraz yukarısında olan lojmanlar mı ??

O evlerde hep gözüm kalıyo ya Süper bir manzarası var ama biraz eski gibi...

Eğer orasıysa 24 saat güneş alıyo, sitenin önünün kapanması mümkün değil püfür püfür

( Benim iş yeri de orada da Ama daha oraları tam bilmiyorum, benım sandığım yer mi emin değilim )

bahsettiğin yer

• Anadolu yakasının sahil kesimleri güzeldir.
    Pendik-Kartal-Maltepe-Küçükyalı-Bostancı-Kadıköy diye gider.Kıyıdan uzaklaştığında ise ümraniye-samandıra-sultanbeyli gibi iğrenç diyebileceğim yerleşim alanları başlar.
  • kücükyali guzeldir fakat askeriyesini soruyosan igrenctir. 87/1 Devrem orda yapti
  • küçükyalı da altıntepe civarında kimse kaldırımdan yürümüyo desem bi iki kişi yürüyordur kesin pazar sokağında bir kaç kere kaza yaptık sahilde gözümün önünde bi kız a araba çarptı pek iyi şeyler hatırlamıyorum orayla alakalı

kışlaya bende girmiştim
  • yarın bi gidip dolaşim diyorum şu kışlayı.. nasıl bir yerdir.. ortam,çewre düzenlemesi ws,ws... teşekkürler yardım ve yorumlarınız için
  • bizim kampüs var orada, güseL yer ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.