Şimdi Ara

Küçük yaşta motor sporları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Tam bir araba hastasıyım. Yaşım 16-17. Gokartda çok başarılıyımdır. Gerçekte de çok iyi araba sürerim.Hani yetenekli olduğumu düşünüyorum. Hedefim Volkicar adı verilen gokartdan sonraki etapa katılmak. Fakat sponsor denilen olay var. Sponsorsuz giremem bu işe. Maaliyeti çok yüksek. Öncelikle sponsor şart. Bu aralar önemseyemiyorum pek. Üniversite sınavına hazırlanıyorum tabiki hız tutkumu bırakmıyorum ama yinede bulamıyorum sponsor. Belkide aramasını bilmiyorumdur. Ne yapmak lazım keşfedilmek için. + yönüm nasıl anlatıcam bilmiyorum ama küçüğüm daha. Hedefim dünya rallylerinde türkiyeyi temsil etmek. Küçük yaşta eğitime başlamak istiyorum. Popüler olmak için şimdi başlamak istiyorum. 20 yaşlarına gelince bir şanım olsun herkes tanısın beni istiyorum. Herkesden kastım motorsporlarıyla ilgileneler.

Küçük yaşta başlayanlarla daha çok ilgileniyorlar. Sizin öneriniz nedir sponsorluk konusunda?

• Tam yerindesin DH'de herkes çok iyi araba sürer 190 kaslı ve sarışındır.
  • türkiyenin en asosyal sitesine sorman tam isabet olmuş her kafadan bir ses çıkar
  • Taşlıyo musunuz napıyosunuz
  • Seviyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Merhabalar arkadaşlar. Tam bir araba hastasıyım. Yaşım 16-17. Gokartda çok başarılıyımdır. Gerçekte de çok iyi araba sürerim.Hani yetenekli olduğumu düşünüyorum. Hedefim Volkicar adı verilen gokartdan sonraki etapa katılmak. Fakat sponsor denilen olay var. Sponsorsuz giremem bu işe. Maaliyeti çok yüksek. Öncelikle sponsor şart. Bu aralar önemseyemiyorum pek. Üniversite sınavına hazırlanıyorum tabiki hız tutkumu bırakmıyorum ama yinede bulamıyorum sponsor. Belkide aramasını bilmiyorumdur. Ne yapmak lazım keşfedilmek için. + yönüm nasıl anlatıcam bilmiyorum ama küçüğüm daha. Hedefim dünya rallylerinde türkiyeyi temsil etmek. Küçük yaşta eğitime başlamak istiyorum. Popüler olmak için şimdi başlamak istiyorum. 20 yaşlarına gelince bir şanım olsun herkes tanısın beni istiyorum. Herkesden kastım motorsporlarıyla ilgileneler.

Küçük yaşta başlayanlarla daha çok ilgileniyorlar. Sizin öneriniz nedir sponsorluk konusunda?

Maalesef çok geç kalmışsın. 3-4 yaşında başlamış olman gerekirdi. Kişinin trilyonları da olsa 5 kuruşunu bile havaya atmak istemez.Hiç boşuna nefesini tüketme senin paranı alırlar ama sana kimse bu işten para vermez. Yaşın çok geç. Bir kere senin bu işe başlaman için en az 50.000 lira harcaman lazım. Bazı başarılar kazanacan sonra sponsor olacaklar. Zaten ülkemizde MOTOR SPORLARINA hiç ilgi yok. (aslında motorlara ilgi çok fazla varda. gerçek anlamda kullanılan motor denince aklına ilk gelen makine dediğimiz aletlerle yapılan sporlar ilgi yok. ). Zaten motor sporu neden diyorlar ki? Bunun neresi spor? Hangi sporu yapmak için yüz milyarlar harcamak gerekiyor. Bildiğin zenginleri uğraştığı ve sonda yine zenginlerin para kazandığı bir tür organizasyon

• quote:

Orijinalden alıntı: marmix

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Merhabalar arkadaşlar. Tam bir araba hastasıyım. Yaşım 16-17. Gokartda çok başarılıyımdır. Gerçekte de çok iyi araba sürerim.Hani yetenekli olduğumu düşünüyorum. Hedefim Volkicar adı verilen gokartdan sonraki etapa katılmak. Fakat sponsor denilen olay var. Sponsorsuz giremem bu işe. Maaliyeti çok yüksek. Öncelikle sponsor şart. Bu aralar önemseyemiyorum pek. Üniversite sınavına hazırlanıyorum tabiki hız tutkumu bırakmıyorum ama yinede bulamıyorum sponsor. Belkide aramasını bilmiyorumdur. Ne yapmak lazım keşfedilmek için. + yönüm nasıl anlatıcam bilmiyorum ama küçüğüm daha. Hedefim dünya rallylerinde türkiyeyi temsil etmek. Küçük yaşta eğitime başlamak istiyorum. Popüler olmak için şimdi başlamak istiyorum. 20 yaşlarına gelince bir şanım olsun herkes tanısın beni istiyorum. Herkesden kastım motorsporlarıyla ilgileneler.

Maalesef çok geç kalmışsın. 3-4 yaşında başlamış olman gerekirdi. Kişinin trilyonları da olsa 5 kuruşunu bile havaya atmak istemez.Hiç boşuna nefesini tüketme senin paranı alırlar ama sana kimse bu işten para vermez. Yaşın çok geç. Bir kere senin bu işe başlaman için en az 50.000 lira harcaman lazım. Bazı başarılar kazanacan sonra sponsor olacaklar. Zaten ülkemizde MOTOR SPORLARINA hiç ilgi yok. (aslında motorlara ilgi çok fazla varda. gerçek anlamda kullanılan motor denince aklına ilk gelen makine dediğimiz aletlerle yapılan sporlar ilgi yok. ). Zaten motor sporu neden diyorlar ki? Bunun neresi spor? Hangi sporu yapmak için yüz milyarlar harcamak gerekiyor. Bildiğin zenginleri uğraştığı ve sonda yine zenginlerin para kazandığı bir tür organizasyon

3-4 yaşında mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet, ne sandın? Ayrton Senna , Schumacher hayatını araştır istersen. Adamlar 10 yaşında dünya şampiyonu olmuşlardı.

Sana KickBox öneririm. Bir kaç sene önceki dünya şampiyonu kickboxa 21 yaşında başlamıştı. Adını unuttum. Dolayısıyla 16 yaşındaysan geç kalmış sayılmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmix -- 16 Ekim 2013; 1:39:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.