Şimdi Ara

Küçük şehirde tavşan yemi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşime d.günü hediyesi olarak arkadaşları tavşan almışlar. ''Kartopu'' Adındanda anlaşılacağı gibi beyaz kırmızı gözlü uzun dişli vampir gibi bişi. Küçücük şirin bi canlı olunca alışmasakda ölmesi zorumuza gideceği için ufak bi araştırma yapayım dedim.

Bikaç siteden okuduğum kadarıyla belli bi yaştan önce tavşana yeşillik verilmemeliymiş. kuru yem , kuru yonca , kuru sap saman diyolarda. Arkadaş Aksaray gibi petshop ve evcil hayvan besleme kültürü gelişmemiş bi yerde ben bunları nasıl temin edicem bilmiyorum. Bilen arkadaşlarımdan bunlara alternatif olabilecek yemleri yada bunları temin edebileceğim yerleri söylemesini istiyorum.

Birde bakımıyla , hastalıklardan korunmasıyla ilgili neler yapabilirim. Apartmanda oturuyorum. Balkon geniş ama hayvanın balkonda kalması içime sinmiyor. Baykuş maykuş gelir. Buranın kuşları zaten cani. Ev içinde beslicem. Kokar diyolar bi çözümü yokmudur. Ayrıca bahçeye çıkartıp gezdiriyimmi. Yoksa evde kalsın hastalık filan mı kapar dşarı çıkartırsam ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.