ben de o yüzden açtım zaten bu konuyu , ilk sen anladın kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: utku84
quote:
Orjinalden alıntı: Sky Massacre
Bjk büyük takım mı ki büyük maç olsun
ooooo bak bu fena olmuş cidden , dedim herhalde medyaya giydirme yapıyor...
Buldun küçük takımı at 2 golü diyorsun yani , hahahaahah çok ağır olmuş be hocam
quote:
Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri
quote:
Orjinalden alıntı: utku84
quote:
Orjinalden alıntı: Sky Massacre
Bjk büyük takım mı ki büyük maç olsun
ooooo bak bu fena olmuş cidden , dedim herhalde medyaya giydirme yapıyor...
Buldun küçük takımı at 2 golü diyorsun yani , hahahaahah çok ağır olmuş be hocam
tabi abi, bulmuş gariban takımı atıyor 2 gol, bi de utanmadan tribünlere koşuyor sevinmeye. ayıp yaaa...
ALEX
ALEX'e o garip yakıştırmaları yapanların çoğu da FENERBAHÇE'li olduklarını söyleyen yazarlar. ALEX geldiğinden gibi şiir gibi top oynuyor. Futbolun gerektirdiği bütün işleri yapıyor. Doğrudur ALEX küçük maçların adamıdır. Bunda kızılacak bir şey yok. Bunu söyleyenlerin gerekçesi şu. Küçük maçlarda ALEX üstünde daha az baskı oluyor o da rahat oynamayı seven bir futbolcu. Coştukça coşuyor. Hatırlarmısınız Oğuz vardı? Süper bir futbolcuydu. Ama kimse de adam adama oynamazdı. Rıza tuttumu Oğuz'u Oğuz oynayamazdı. ALEX de o tip bir futbolcu prese pek gelemiyor. Zaten prese gelse başka yerde olurdu. Ronaldinhodan eksiği yok bence. Bu arada rakibinize küçük demek sizi de küçültür :D Tebrik ederim güzel oyununuzdan ve galibiyetinizden ötürü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme