Şimdi Ara

Küçük bir uyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar west serverındayım. Genelde gelen arkadaşlık isteklerini kabul ederdim oyunda oynamışızdır, arkadaşın arkadaşıdır filan diye. Biliyorsunuz bu eloboost-rp sitelerini. Bunların kullandıkları hesaplardan gelen arkadaşlık isteğini kabul ettim bilmeden. İsmini bir yere mi yazıyorlar,kaydediyorlar mı bilmiyorum ama friend request spamliyorlar. Her açtığımda üç dört tane arkadaşlık isteği.

Genelde bu kullanıcıların ismi küçük harfli ve boşluksuz oluyor. Genelde 1 level oyun atmamış. Şimdi gelenlerden iki tanesini örnek olarak yazıyorum.
    "ratdispergation"
    "slittyanalogism"

Artık mesaj olarak gönderdikleri o link sadece reklam mıdır yoksa böbrek.avi midir bilemem ama böyle kullanıcılardan arkadaşlık isteği gelirse sakın KABUL ETMEYİN. En azından aratın oyun atmış mı atmamış mı diye. Ben yaptım başıma bela şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 7 Nisan 2015; 4:47:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hesaba bi girdim 12 tane îstek var hepsi senin dediğin gibi

• Bi mesaj atip siliyolar seni :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gankbang

Bi mesaj atip siliyolar seni :d

Sonra tekrar ekliyorlar

• evet çok pis bişey bende biri eklemiştir diye kabul ettim anasını satayım saat başı 12 tane istek geliyo mesaj atıp kaçıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyük bir hata yaptım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.