Şimdi Ara

Küçük ama yüksek donanımlı bir telefon arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örneğin samsung galax pocket gibi veya birazcık daha büyük olabilir.ama pocket gibi zayıf bir donanım olmamalı.hayvan gibi ekranı olan telefon istemiyorum.taşınabilirliği benim için önemli.küçük boyutlu olmasının yanında işlemci,bellek vs yüksek olmalı.özellikle kamera,video konusunda büyük telefonlarla aynı olmalı.marka takıntım yok.bu arada el feneri olursa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 7 Kasım 2014; 17:37:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Örneğin samsung galax pocket gibi veya birazcık daha büyük olabilir.ama pocket gibi zayıf bir donanım olmamalı.hayvan gibi ekranı olan telefon istemiyorum.taşınabilirliği benim için önemli.küçük boyutlu olmasının yanında işlemci,bellek vs yüksek olmalı.özellikle kamera,video konusunda büyük telefonlarla aynı olmalı.marka takıntım yok.bu arada el feneri olursa çok iyi olur.

Sırf z1 compact veya z3 compact dememiz için konu açmıssın heralde bilader
  • Tabiki z3compact cok guclu donanim 720p ile abisi z3ten bile yuksek performans,zirvede yer alan batarya suresi,makul bir ebatta kasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya yeterli gelecekse iphone 6. Batarya daha iyi olsun dersen z3c.

Eksici sony fanları bir de açıklasa z3c daha mı güçlü,daha mı iyi kameraya sahip.Kaynakla gelin birde balon bilgilerle değil Adamları yanlış yönlendirmeyin hele hele daha güçlü diyerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 8 Kasım 2014; 12:23:52 >
  • Z1c veya z3c net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Örneğin samsung galax pocket gibi veya birazcık daha büyük olabilir.ama pocket gibi zayıf bir donanım olmamalı.hayvan gibi ekranı olan telefon istemiyorum.taşınabilirliği benim için önemli.küçük boyutlu olmasının yanında işlemci,bellek vs yüksek olmalı.özellikle kamera,video konusunda büyük telefonlarla aynı olmalı.marka takıntım yok.bu arada el feneri olursa çok iyi olur.

64 gb iphone 6
    daha uygun fiyat isterseniz 32 gb iphone 5s
    Sony Xperia Z1 compact/z3 compact

bu 4'u arasindan tercih yapiniz
  • Bütçeyi yazmamışsınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Batarya yeterli gelecekse iphone 6. Batarya daha iyi olsun dersen z3c.

Eksici sony fanları bir de açıklasa z3c daha mı güçlü,daha mı iyi kameraya sahip.Kaynakla gelin birde balon bilgilerle değil Adamları yanlış yönlendirmeyin hele hele daha güçlü diyerek.

sony fanlarından bir şey beklemeyin

konu sahibi arkadaş bütçe belirtirse daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.