Şimdi Ara

KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizlere Dünyanın en iyi 10 kripto para borsasından biri olan KuCoin Borsası ve Borsa tokeni KCS token hakkında bilgi vermek için bu konuyu açtım. Kucoin Borsası bünyesinde Bitcoin, Ethereum ve bir çok altcoin barındıran çok kullanışlı bir borsadır. Borsa tokeni olan KCS ile hem indirim kazanırsınız hem de günlük size hediye KCS gönderir.


    Çoğu borsada coinleri ya stake edersiniz ya da bir çok etkinliğe katıl gibi saçma işler ile uğraştırır sizleri. Kucoin de bu yok. Cüzdanınızda 6 KCS tutmanız yeterli. Her gün size bonus olarak KCS coin cüzdanınıza otomatik olarak yatıyor. Ne kadar çok KCS tutarsanız o kadar kazancınız artıyor. Gerçekten getirisi ilk 10 borsa içerisinde en iyi getiriye sahip. Ayrıca KCS coin maximum arzı son derece düşük ve her geçen gün değerleniyor.

    KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU] 



    Link: https://www.referralbrotherhood.com



    KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU]



    KUCOİN BORSASI REFERANS LİNKİ %60 İNDİRİM VE HOŞGELDİN HEDİYESİ GÜNLÜK EN İYİ KAZANÇ BU BORSA:


    %60 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Yaptığınız işlemlerde %20 komisyon indirimi ve %20 coin şeklinde nakit para cashback alırsınız. Yani para kazanırsınız. Ek olarak, hesabınızda Kucoin Kripto Para Borsası tokeni KCS tutarsanız %20 komisyon indirimi daha alırsınız. Kayıt olurken "Referans Kodu" yazan yere "QBSADU29" yazılacaktır. Alacağınız komisyon indirimi ve nakit para cashback oranı %60 olarak yansıtılacaktır. Ayrıca kayıt olduktan sonra, belirli görevleri yaparak, 500$ USDT hoş geldiniz hediyesi kazanabilirsiniz.KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU] 


    Kucoin Kripto Para Borsası Referans Kodu Bağlantısı: https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=QBSADU29&utm_source=af




    KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU] 



    KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU]



    Kucoin Exchange Special Referral Code %60 Discount Best Earning on This Exchange


    It is a 60% commission discount and a shared referral link. My reference is not one of the references in the market that will only provide discounts and commissions to them. In fake testimonials, only the referrer gets discounts and profits. The percentage of the reference was distributed as 20% of the reference holders and 20% of the new enrolls as 40% in total. You will receive 20% commission discount and 20% cashback in the form of coins on your transactions. So you make money. Additionally, if you hold the Kucoin Exchange token KCS in your account, you will receive an additional 20% commission discount. When registering, "QBSADU29" will be written where it says "Referral Code". The commission discount and cashback rate you will receive will be reflected as 60%. Also, after registering, you can earn $500 USDT welcome gift by doing certain tasks.


    Kucoin Exchange Referral Code Link: https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=QBSADU29&utm_source=af



    KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 7 Şubat 2024; 8:28:38 >







  • KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU]

    Kucoin Spotligt Nedir? KuCoin Spotlight IEO Platformu Nedir?



    KuCoin, kripto sektöründe tanınmış bir isimdir çünkü kendisini her türlü kripto işlemi için tek durak noktası olarak kanıtlamayı başarmıştır. Ağustos 2017'de kurulan borsada 555'ten fazla kripto para birimi, 1075 pazar var ve en renkli çevrimiçi merkezlerden biri haline geldi. Banka düzeyinde güvenlik, kaliteli arayüz, başlangıç dostu UX ve çok çeşitli kripto hizmetleri sunar: marj ve vadeli işlem ticareti, yerleşik P2P borsası, kredi veya banka kartı kullanarak kripto satın alma olanağı, anında hizmetler, Pool-X ile borç vererek veya birikim yaparak kripto kazanma olanağı, KuCoin Spotlight aracılığıyla yeni ilk borsa tekliflerine (IEO) katılma fırsatı, piyasadaki en düşük ücretlerden bazıları ve çok daha fazlası! Yatırımcılar KuCoin'i küçük piyasa değerli ancak potansiyele sahip coinleri listelemesi, çok sayıda coin ve cömert kar paylaşımı teklifleri, işlem ücretlerinin %90'ına kadarlık kısmının KuCoin Shares (KCS) tokenleri aracılığıyla KuCoin topluluğuna geri dönmesi nedeniyle beğenirler.


    Kucoin Spotligt link: https://www.kucoin.com/spotlight-center



    Alım satım, staking, borsa ve swap hizmetlerinin yanı sıra, KuCoin ayrıca KuCoin Spotlight olarak bilinen ilk borsa teklifi (IEO) launchpad'ine sahiptir. Bu platformda KuCoin'in incelediği ve desteklediği yeni kripto projelerine yatırım yapabilirsiniz. Launchpad halihazırda Victoria VR (VR) listeliyor.


    Hatırlatma olarak; KuCoin IEO'larına katılmak için doğrulanmış bir hesabınızın olması gerekir. Tekliflerin büyük bir kısmı kitle satışında ana para birimi olarak KuCoin Shares (KCS) kullanıyor.

    *******************************************************************************************************************************************************

    KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU]

    What is Kucoin Spotlight? What is KuCoin Spotlight IEO Platform?


     

    KuCoin is a well-known name in the crypto industry because it has managed to prove itself as a one-stop shop for all kinds of crypto transactions. Founded in August 2017, the exchange has more than 555 cryptocurrencies, 1075 markets and has become one of the most colorful online hubs. It offers bank-grade security, quality interface, beginner-friendly UX, and a wide range of crypto services: margin and futures trading, built-in P2P exchange, ability to buy crypto using credit or debit cards, instant services, crypto by lending or saving with Pool-X opportunity to win, the opportunity to participate in new initial exchange offers (IEO) via KuCoin Spotlight, some of the lowest fees on the market, and much more! Investors like KuCoin for listing coins with small market cap but potential, a large number of coins and generous profit sharing offers, with up to 90% of transaction fees returning to the KuCoin community via KuCoin Shares (KCS) tokens.


    Kucoin Spotlight link: https://www.kucoin.com/spotlight-center


    Besides trading, staking, exchange and swap services, KuCoin also has an initial exchange offering (IEO) launchpad known as KuCoin Spotlight. On this platform, you can invest in new crypto projects reviewed and supported by KuCoin. Launchpad currently lists Victoria VR (VR).


    As a reminder; To participate in KuCoin IEOs, you must have a verified account. The majority of offers use KuCoin Shares (KCS) as the main currency in their crowdsale.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 22 Aralık 2021; 11:3:12 >




  • KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU]
    KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU]www.kucoin.com
    KuCoin | Cryptocurrency Exchange | Buy & Sell Bitcoin, Ethereum, and More
    https://www.kucoin.com/news/en-trade-veed-to-win-a-mega-reward-30000-in-veed-to-be-shared
  • Kucoin Borsası Forbes ADVISOR Tarafında 2021 Yılının en iyi Kripto Para Borsası Seçildi.


    Kaynak Link:


    KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU]
    KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU]www.kucoin.com
    KuCoin | Cryptocurrency Exchange | Buy & Sell Bitcoin, Ethereum, and More
    https://www.kucoin.com/tr/best-crypto-exchanges-award-2021-kucoin
  • Litentry (LIT) KuCoin'de Listeleniyor!


    Litentry, blok zinciri ile kullanıcı merkezli bir internet lehine değişimi desteklemeye yardımcı oluyor. Bu, internetin kullanıcılar tarafından domine edilmesi gerektiği anlamına gelir. Litentry, kullanıcılara hangi hizmetlere veya uygulamalara karar verir, karar geçiş maliyeti veya belirli şartlarla sınırlı olmamalıdır.


    https://www.kucoin.com/tr/news/en-litentry-lit-gets-listed-on-kucoin

  • Arkadaşlar KuCoin Şükran Günü Promosyanları başlamış. 4 farklı aktivite belirlemişler. Toplam ödül 160k USDT.


    KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU]
    KuCoin Borsası ve Kucoin Token [ANA KONU]www.kucoin.com
    KuCoin | Cryptocurrency Exchange | Buy & Sell Bitcoin, Ethereum, and More
    https://www.kucoin.com/tr/news/en-kucoin-thanksgiving-feast-160000-usdt-to-giveaway?spm
  • KuCoin Spotlight Bu Ay Listelenen Coin Victoria VR (VR).


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.