Kuba Superlight motosikletim için yedek parça sipariş etmek istedim. en üst sıralarda çıkan, orijinal kuba motor adını kullanan kubamotor.net sitesinden sipariş verdim. kredi kartı kabul etmediklerini, wp üzerinden havale kullandıklarını belirttiler. wpden siparişi oluşturdum havaleyi yaptıktan sonra engellendim. internette yazan +90 533 371 62 41 iletişim numarasını arattığımda, onlarca motosiklet firmasının orijinal isimlerini taklit ederek açılmış onlarca sahte yedek parça satış sitesi gördüm. sonra yüzlerce mağdurun aynı şekilde dolandırıldığı yorumları gördüm. Bu tür parçalar heryerden bulunacak parçalar değil, her motorun parçası her yerde satılmıyor, insanlar kendi motor markalarının resmi sitelerinden alışveriş yaptığını düşünüyor. Markaların kendi isimlerini kullanmalarına göz yummalarını ve devletin yüzlerce şikayete rağmen bu heriflerin önünü almamalarını geçtim, motosiklet yedek parçası sitelerinin büyük çoğunluğunun sahte olduğunu bilin. Tüm banka hesaplarını, domainleri ve telefon numaralarını, konuşma kayıtlarını, havale bilgilerini mahkemeye verdim. Bu herifleri yakalatmak ve tüketicileri bilinçlendirmek adına benzeri mağduriyet durumlarınınızı burada paylaşmanızı rica ediyorum. Sahte dolandırıcı Websiteleri: https://sismanmotosiklet.com/ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helios... -- 25 Mayıs 2025; 18:8:16 > |
Bildirim