Şimdi Ara

kuba cita 150r

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu konuya benzer konular ama ben yinede sormak istedim motor alacagim parasal durum ama 2200 en fazla ben se ikinciel kuba cita 150r olarak dusunuyorum sizce motor cabuk dokulurmu hizi yedek parcasi arisi eksisi nedir yardimci olabilirmisiniz

• ampül patlamaları, ateşleme sorunları elektrik sorunları, vidaların kalitesizliğinden yalama olması, kaynak yerlerinden kırılmalar vs hepsi olacak şeyler bunlar, gösterge kablolarının yerinden çıkması, titreşim sayesinde parçaların vidaların gevşemesi gibi sorunlar. Tüm bunlara eyvallah diyeceksen al derim
  • senolas S kullanıcısına yanıt
    senin tavsiye edebilecegin motor varmi
  • aLpEr_73 A kullanıcısına yanıt
    hiç bunlarla uğraşma 2200 diyosun üstüne 800 1000 daha koy bajaj diccover 125 al derim yada bulabilirsen temiz ybr 125 her ikiside yakıt cimrisi ve sorunsuz motorlardır ybr bi adım daha önde tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLpEr_73

Arkadaslar bu konuya benzer konular ama ben yinede sormak istedim motor alacagim parasal durum ama 2200 en fazla ben se ikinciel kuba cita 150r olarak dusunuyorum sizce motor cabuk dokulurmu hizi yedek parcasi arisi eksisi nedir yardimci olabilirmisiniz

valla bu kulaktan duymaları da ben anlamıyorum ben 1 sene kullandım cita 150r ı şu kadar söyleyim 1 sene boyunca sadece aldığımda iyi bi bakıma soktum zincir değiştim el marşı bozuktu düğmesi bozulmuş onu değiştim bi de keyfi led sinyal taktım onlarda bozuk değildu bunun dışında 1 senede sade yağ değiştim ve arada 1-2 ayda bir gevşeyen yeri varmı diye kontrol ettim o kadr başkada 1 lira masrafım olmadı ne ampulum patladı ne bişey oldu ne vidalar döküldü ve çitaların krank biraz farklıdır gücü diğer 150 cglerden de iyiydi çok da memnundum satmayı düşünmüyordum iyi para verdiler sattım temizini bulursanda öneririm ybr motr diye biniyolar tmm rahat titreşim yok ama gitmio arkadaş naparsan yap gitmiyo yeri gelio 100 150 km yol gidiyorum yol bitmiyo2 kişi 85 i geçemiyosun ben bnla 2 kişi gitmediğim yer kalmadı 135 e i de gördüm 2 kişiyle kesinlikle öneririm oynanmamış ama yok 200 lük müş bilmem neymiş uzak dur orjinalse al pişman olmazsın hiç yoktan parça bedava gibi

• djkabus46 D kullanıcısına yanıt
    Benim ilk motorum olucak ins. Arkadslara falan sordum kendi cevremde sorusturdum herkes cg tarzi motorlarin en iyisi gibi seyler dedi hem zaten bu motor bu kadar arizali cabucak dokulen bise olsaydi bu kadar tutulmazdi diye dusunuyorum tanidiklarimin cogunda breton vardi cogu cita 150 falan aldi bence motoru bosuna kotuluyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLpEr_73

Benim ilk motorum olucak ins. Arkadslara falan sordum kendi cevremde sorusturdum herkes cg tarzi motorlarin en iyisi gibi seyler dedi hem zaten bu motor bu kadar arizali cabucak dokulen bise olsaydi bu kadar tutulmazdi diye dusunuyorum tanidiklarimin cogunda breton vardi cogu cita 150 falan aldi bence motoru bosuna kotuluyolar

hızı gücü 150 cc ye göre gayet iyi,parça çok ucuz,bakkalndan alır gibi alıyosnun her yerde var, tamirinden herkes rahatca anlıyo , fiyat uygun daha ne olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sym orbit2 50cc cdi
    7 yıl önce açıldı
    Temiz Kuba TK03
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şunu da düşün 2200TL'ye orjinal Honda CG, Honda CGL, Yamaha Rx115, Yamaha RX135 alabilmen mümkün.

Orjinalini almak varken niye kopyasını alasın?

2750TL'ye Bajaj Boxer 150 var ki hindistanda millet ailecek biniyor Birazcık makyajla da süper oluyor:

kuba cita 150r

Bajaj'ın KTM, Vespa gibi markaları ürettiğini de unutma.

Sıfırı 3000-3500TL civarı olan motorları da ikinci elde 2200TL'ye alabilmen mümkün. Çok düşük kilometrede 2014 2013 model gibi.

ör:

Honda CB125E Ace 125cc 8.72BG 3000-3500TL

Yamaha YBR125 balansörlü titreşimsiz 9.79BG 4900-5000TL,

Bajaj Discover 125cc çift bujili 4 valfli 13BG 4150TL,

Hero Glamour 125 çift bujili mikroişlemcili ateşleme, az yakar 9.1BG 3900-4000TL,

Hero Pleasure 150cc 14.4BG 5250TL

TVS Apache 150cc 13.5BG 5000-5400TL

Haojue(Suzuki) DA135S 135cc çift balansörlü titreşimsiz 11.13BG 4000-4500TL

Haojue(Suzuki) HJ150 150cc 11.26BG titreşimsiz 4800-4900TL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 12 Aralık 2014; 15:33:38 >

• Citanin hondadan vs me eksileri onlarida soylerseniz daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne desem boş,

ikisinin de üstüne bir otur, hatta mümkünse gaz ver biraz sür. Ne farkı var kendin anlarsın.

Hangisini alırsan al, mümkün olduğunca çok çeşit motoru dene. Denemeden ezebere gidip motor alma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.