Şimdi Ara

KTÜ,Sakarya,Kocaeli Bilgisayar mühendisliği önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum sidik yarıştırmayı bırakalım bence doğma büyüme sakaryalıyım ama 2 senedir beşiktaşta yaşıyorum kocaeli de sakarya da kötü olduğunu farkettim. Kendi şehrimde rahat edemiyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakarya'da mühendislik okudum, Kocaeli'nde uzunca zamanlarım geçti. İki yeri de iyi bilirim. Sakarya yaz rahatına bak. Sakarya'nın yanında İzmit Paris kalır diyen arkadaş, bunu insan kalitesi bakımından söylemişse Sakarya'nın içinden bile geçmemiş demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marchegiani

Sakarya'da mühendislik okudum, Kocaeli'nde uzunca zamanlarım geçti. İki yeri de iyi bilirim. Sakarya yaz rahatına bak. Sakarya'nın yanında İzmit Paris kalır diyen arkadaş, bunu insan kalitesi bakımından söylemişse Sakarya'nın içinden bile geçmemiş demektir.

Hocam açıklar mısınız?
  • DarkPoweR! kullanıcısına yanıt
    Sakarya Üniversitesi'nin mühendislik eğitimi İTÜ ile aynı sistemdir çünkü Sakarya Üniversitesi İTÜ'nün bir kampüsüydü. Akademik kadrolara bakarsanız öğretim üyelerinin genel olarak İTÜ mezunu olduğunu görürsünüz. Ve ismini unuttuğum bir ilkeleri vardır bu hocaların, kesinlikle öğrenciyle ilgilenirler. Profesörü olsun araştırma görevlisi olsun güzel ilgilenirler. Ortalama bir üniversiteye göre iyi bir eğitim alırsınız.

Kampüs kalitelidir ki Sakarya'nın Bilgisayar Fakültesi yepyeni çok güzel bir yerde. Sınıflar falan çok kalite.

Özellikle tutucu da olsalar Sakarya'nın insanı İzmit'e göre ÇOK kalitelidir. İzmit'e inin Umuttepe'ye çıkan otobüslere binin çevrenizi gözlemleyin, Sakarya'da Adapazarı'na inin kampüse çıkan otobüslere binin çevrenizi gözlemleyin farkı anlarsınız. Sakarya bence önde olacaktır Kocaeli'ye göre. Ayrıca Erasmus başarısı malumunuz + staj bulmakta da hiç zorluk yaşamazsınız bence.

• KTÜ bu iki üniversiteden daha köklüdür, ama bence hepsi yakın okullar gönlün nereyi istiyorsa orayı yaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.