Şimdi Ara

KTÜ,Sakarya,Kocaeli Bilgisayar mühendisliği önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce hangisi eğitim,sosyal vb. açıdan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakarya derdim ben

İtüden ayrılması ile eğitiminin kaliteli olduğunu duydum

• KTÜ tabikide

• Kocaeli tabikide hocam şaka mısınız siz ya? Yukarıda yazan arkadaşlar başka ülkede yaşıyor sanırım. Kocaelinin sanayi şehri olduğundan bahsetmemiş kimse her sene üniversiteye birçok otomativ firması geliyor konuşma yapıyor, öğrencileri şirketlerinde ağırlıyor bunun yanı sıra Kocaeli üniversitesinin bağlantıları çok iyi gerek yurtdışı gerek yurtiçi hem eğitim görebilirsiniz hem de staj yapabilirsiniz tam bir sektör adamı olup çıkarsınız staj konusunda en rahat ünilerden biridir staj döneminde bir otomativ firmasına kapağı atarsanız ve stajın, okulun hakkını verirseniz işsiz kalmazsınız. Azıcık kocaeli üniversitesinin web sitesine bakın bakalım adamlar neler yapıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: monoton dizi

Kocaeli tabikide hocam şaka mısınız siz ya? Yukarıda yazan arkadaşlar başka ülkede yaşıyor sanırım. Kocaelinin sanayi şehri olduğundan bahsetmemiş kimse her sene üniversiteye birçok otomativ firması geliyor konuşma yapıyor, öğrencileri şirketlerinde ağırlıyor bunun yanı sıra Kocaeli üniversitesinin bağlantıları çok iyi gerek yurtdışı gerek yurtiçi hem eğitim görebilirsiniz hem de staj yapabilirsiniz tam bir sektör adamı olup çıkarsınız staj konusunda en rahat ünilerden biridir staj döneminde bir otomativ firmasına kapağı atarsanız ve stajın, okulun hakkını verirseniz işsiz kalmazsınız. Azıcık kocaeli üniversitesinin web sitesine bakın bakalım adamlar neler yapıyormuş

Hocam aynı şekil Sakarya ve Kocaeli arasında kaldım Sakarya'nın Erasmus imkanı daha iyi onunda araba sirketleriyle anlaşması falan var.Sakarya da eğitim daha iyi verildiği söyleniyor.

• quote:

Kocaeli tabikide hocam şaka mısınız siz ya? Yukarıda yazan arkadaşlar başka ülkede yaşıyor sanırım. Kocaelinin sanayi şehri olduğundan bahsetmemiş kimse her sene üniversiteye birçok otomativ firması geliyor konuşma yapıyor, öğrencileri şirketlerinde ağırlıyor bunun yanı sıra Kocaeli üniversitesinin bağlantıları çok iyi gerek yurtdışı gerek yurtiçi hem eğitim görebilirsiniz hem de staj yapabilirsiniz tam bir sektör adamı olup çıkarsınız staj konusunda en rahat ünilerden biridir staj döneminde bir otomativ firmasına kapağı atarsanız ve stajın, okulun hakkını verirseniz işsiz kalmazsınız. Azıcık kocaeli üniversitesinin web sitesine bakın bakalım adamlar neler yapıyormuş

kocaeli sanayi şehri, sakarya değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: civil wrongs

quote:

Sanayi şehri sanayi şehri de bu imkanlarını öğrencilere açıyor mu? Üniversite yönetimi bilgisayar mühendisliğine destek veriyor mu? Sorulması gereken bunlar Kocaeli bu alanda hem firmalar yönünden hem de üniversite yönünden kendini aşmış vaziyette dilerseniz iki üniversitenin web sitelerine bakabilirsiniz hangi üniversitenin daha çok etkinlik yaptığını, proje verdiğini göreveksiniz Sakarya Kocaeli'nin yanından geçemez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPoweR!

quote:

Hocam aynı şekil Sakarya ve Kocaeli arasında kaldım Sakarya'nın Erasmus imkanı daha iyi onunda araba sirketleriyle anlaşması falan var.Sakarya da eğitim daha iyi verildiği söyleniyor.

Kocaeli'nin erasmus imkanları hakkında birşey söyleyemem ama yurtdışıyla bağlantılarının Sakarya'ya oranla daha iyi olduğunu söyleyebilirim yurtdışıyla bağlantılı olarak birçok proje geliştiriliyor akademik kadro konusunda kocaeli biraz daha fazla elektrik elektronikten lisans mezunu hoca barındırıyor yazılım biraz sönük kalmış o konuda haklı olabilirsiniz ama ben sanayi sektöründe çalışacağım, yazılım geliştireceğim diyorsanız iyi yerlere gelebilirsiniz bu üni sayesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoton dizi -- 17 Temmuz 2017; 14:18:9 >

• sakaryada çok yakın arkadaşım bilgisayar mühendisliği okuyor vede çok memnun. Daha ilk senesi.

kuzenimde kocaelinde okuyor son senesi oda fazlasıyla memnun.

buradaki bazı arkadaşlar öyle yorumlar yapıyor ki birini iyi gösterip digerlerini yerin dibine sokuyorlar. Tabiki kocaeli tabiki sakarya gibisinden vs.

kocaelide sakaryada kalitelidir nerede istiyorsan orada oku pişman olmazsın.KTÜ hakkında pek bir bilgim yok.

sakaryada okuyan arkadaşım kocaeliyi seçicekti geçme notu orda daha mı yüksekmiş neymiş ondan sakaryayı tercih etmiş pişmanda değilim diyordu.
  • up up up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La manyakmisin sanayi sehri olmasi ne alaka coluk çocuğun lafina bakma. Istambulda nisantasi universitesi var bildigin bakkala uni acmis ama istanbul sanayi sehri oyüzden unisi iyimi olacak .

Kocaeli ortalama universite burda ilahlastirmanin manasi yok . Aslinda sakaryada ktu bilgisayarda ortalama . Evine yakin olanini seçebilirsin ben ktü derdim

• ben kocaelide oturuyorum kesinlikle sakarya yazardım.
  • up up up

• Sakarya'da yaşamış biri olarak söylüyorum tabikide Sakarya

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecinar61

La manyakmisin sanayi sehri olmasi ne alaka coluk çocuğun lafina bakma. Istambulda nisantasi universitesi var bildigin bakkala uni acmis ama istanbul sanayi sehri oyüzden unisi iyimi olacak .

Kocaeli ortalama universite burda ilahlastirmanin manasi yok . Aslinda sakaryada ktu bilgisayarda ortalama . Evine yakin olanini seçebilirsin ben ktü derdim

Neden KTÜ?
  • Kocaeli ve sakarya mühendislikleri hemen hemen aynı ama koü 1 tık daha iyidir.Özellikle makine ve endüstiride sanayi-üniversite ortaklığıyla rahat staj bulursunuz.Ford hyundai honda fabrikaları kocaelide en basitinden.

Şehir olarak her ikiside vasat olsa da Kocaeli sakaryayı tokatlar.Tamam sakarya doğa olarak daha güzel bir yer olabilir ancak ölü bir yer.Ayrıca halkı da çok tutucu.

Puanın koüye yetiyorsa önce onu yaz ardından saü yaz.
  • quote:

quote:

İşte İSO 500’deki en büyük şehirler listesi:
    ŞEHİR ÜRETİMDEN SATIŞLAR (TL) ŞİRKET SAYISI
    İSTANBUL 194.468.510.650 182
    KOCAELİ 62.625.118.660 32
    İZMİR 22.816.749.948 40
    KAMU 19.880.880.989 9
    BURSA 15.584.178.477 30
    HATAY 12.784.023.012 8
    GAZİANTEP 11.526.885.171 23
    ANKARA 11.026.226.192 27
    SAKARYA 8.580.924.477 9

Sakarya nere kocaeli nere ?

• RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Bu sayılar neyi açıklıyor ki?

Abi ne çok kocaelini seven varmış.. izmitli kekolarla iyi eğlenceler.

• quote:

Bu sayılar neyi açıklıyor ki?

Abi ne çok kocaelini seven varmış.. izmitli kekolarla iyi eğlenceler.

İzmit keko olabilir ama sakaryaya göre paris kalır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.