Şimdi Ara

KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Yeni Kazananlar İçin Rehber 2016 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
6
Favori
14.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaşa takılan biri vardı diye hatırlıyorum lakin kaç yaş fark vardı onu hatırlamıyorum. ÖSYM klavuzu üzerinde yaş limitini belirttikleri için sorun çıkarır tahminimce.
  • Hocam bu g.a sağlık yoklama belgesini nasıl fotokopi çektireceğiz ?
    arkalı önlü normal fotokopi mi?

ön kayıtı internetten yapabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Ahab

Yaşa takılan biri vardı diye hatırlıyorum lakin kaç yaş fark vardı onu hatırlamıyorum. ÖSYM klavuzu üzerinde yaş limitini belirttikleri için sorun çıkarır tahminimce.

Ben geçen yıl İÜ DUİM e girdim.1 ay sonra 21 ime gireceğim.Kayıt olduğum zaman 1 ocak 2014ten itibaren 22 yaşından gün almamış olmak şartı vardı.Ancak seneye güverte opsiyonu seçiliyor bizim okulda.22 yaşında oluyorum o zamanda.Acaba yaş şartı kayıt olunurken mi yoksa mülakat zamanında mı dikkate alınıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 31 Temmuz 2015; 22:57:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @maldan adam bilgilerin olduğu kısmı çektireceksiniz.Dokuz eylül için ön kayıt var mı bilmiyorum bizde ön kayıt diye birşey yok kesin kayıt var.

@daxtor55 valla sizin okulda durumlar biraz değişik bence kayıt olurken bakılıyordur çünkü ösym kılavuzunda yazıyor yaş sınırı.kendi okulunuzdan birine sorsanız daha iyi olur.
  • hocam yanlız simülatörlü fotoğrafta ifşa var lütfen dikkat:D
  • düztabanlık sorun oluyormu?
  • lazmanya canavarı L kullanıcısına yanıt
    Evet bizzat kendimi gördüm :D

• Sa kazanan arkadaşlara başarılar...
    Bu sene kaç bin ile aldı okul? Bende Duim veya Gemi makina istiyorum. Bir sene daha çalışacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kebab Defender kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First Mate -- 11 Ocak 2016; 17:10:39 >
  • First Mate kullanıcısına yanıt
    Gerçi ben değilim o galiba ya bizim lazı ben sandım ama kendime benzettim o açıdan :D ulan daha kendimi bilmiyorum benden zabit olacak :D

• Abi kahvaltıyı nasıl hallediyorsunuz? Bir de yurtta çıkan yemek hakkında yorumunuzu alabilir miyiz acaba? Çünkü bazıları gerçekten yenmeyecek gibi oluyor da... Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah selamet versin.

• kahvaltı en zoru vallahi hafta içi zaten dersti işti güçtü geçiyor haftasonu dayıdan tost,sürmene sorfası,yakamoz bütçene göre
  • Çok teşekkür ederim abi. Bir de kimi insan DEÜ ve İTÜ dışındaki okullardan mezun olanların işsiz kalacağını söylüyor. Ben buna inanmak istemiyorum. Çünkü Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi standart üstü ve köklü bir okuldur diye düşünüyorum. Hocalarınız, ki İnşallah benim de hocalarım olacaklar, bu konu hakkında ne düşünüyor, sizlerin bildiği işsiz kalan mezun var mı KTÜ'den çıkıp da, son olarak staj konusunda çok sıkıntı varmış. Kısa yaz stajı bulmak İTÜ ve DEÜ dışında imkansız gibi diyorlar. Bu doğru mu? Sizler zorlanıyor musunuz bu konuda? Bir de iş konusunda sıkıntı yoksa bu dört sene sonrasına kadar sürer mi, yani benim gireceğim devre kendini kurtarabilir mi? Çok saçma ve gereksiz şeyler sormuş olabilirim, ne olur af buyurun. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumurtasız omlet -- 16 Aralık 2015; 12:26:00 >
  • Haftaya tercih zamanı, şimdiden konuyu uplayalım. Gelmek isteyenler olursa okulumuzun bölümene ön bilgi olur.
    @The Navigator, musait olduğu zaman konuyu güncelleyecektir, kendisine tekrardan teşekkür ediyorum verdiği bilgiler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Haftaya tercih zamanı, şimdiden konuyu uplayalım. Gelmek isteyenler olursa okulumuzun bölümene ön bilgi olur.
    @The Navigator, musait olduğu zaman konuyu güncelleyecektir, kendisine tekrardan teşekkür ediyorum verdiği bilgiler için.

abi yakınlarda ev var mı acaba?
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Up

Hocam özele bakar mısın?
  • yüzme bilmeyen birine öğretiyorlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

yüzme bilmeyen birine öğretiyorlarmı ?

yuzme dersi var

• Abi 180 cm boya sahibim ve 97 kiloyum sıkıntı olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.