hehhehe hacım ben KSRO oynamıyorum ki ancak canım sıkılırsa başka bir medeniyet görmek istersem bi girip bakıyorum sadece . yoksa sen kasıomusun? o zaman agam kas benim plz ,agam skil exper agam ,exp lazım agamm,itin olam agammm
Yok ya girersen falan muhabbet ederiz diye sormuştum. Araplar için yedekte bir accountumun olması güzel..
tabiki hacim PM leşiriz.27 lvl bi cleric var paso trade yaparız exp helper ,maymun fln alırız :P
Len gelmeyin ksroya keyfmizi gacirmayin
quote:
Orjinalden alıntı: murderuo
quote:
Orjinalden alıntı: silkroad_semih
ama presiz bu şekilde girilmes ki oyuna
yanılıyorsun KSRO serverlar o kadar boş ki ,girdiginde server da sadece sen varmış gibi bir duygu hissedersin,şehirler boş droplar boş kimse yok.tabi bu bir kaç server da..
agam ksro yu rar layıp atsana agamm
valla bende açcam ksro ya beraber kasalım clericte hazır
bunun silkroad versionu yokmu serverlara tek atmayı biliom ama bazen c9 verio işte
quote:
Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK
bunun silkroad versionu yokmu serverlara tek atmayı biliom ama bazen c9 verio işte
dili ingilizce yaparsan hiiç bi farkı kalmıo
Ksro deneyemi olanlar biraz arabian charları acıklayabliir mi? Pot sureleri kac saniyedir? Ne tur build ler var? Ne tur skilleri var ? Resim varsa koyabilir misiniz? Simdiden tesekkurler
islam gelmediki daha onlara :S sadece ch'n tomb u açıldı :S
quote:
Orjinalden alıntı: Lets Go
islam gelmediki daha onlara :S sadece ch'n tomb u açıldı :S
oda gelir yakında merak etme
yeni char mı açmak gerekiyo yoksa eski carınla oynaya biliyonmu
quote:
Orjinalden alıntı: M4nific3nt
yeni char mı açmak gerekiyo yoksa eski carınla oynaya biliyonmu
tabiki var olan charinla kasmaya devam edebilirsin
çok sağol hocam işime yarıyacak
arkadaşlar şöle 3-5 kişi toplanıp önce ttnet binasını basıp sonra ksroya geçelim 3-5 kişi olsa hemen geççem eğer sayımız fazla oolursa hemen geçelim bu sro sıktı artık
3-5 kişi yetse neyse en az 15-20 kişi olmamız lazım ,ortalıgı dagıtmak için :D yada benim komsunun cocuklarını mi gortursem :D:D..3 tanesi 20 kişye bedel
@natrix
hemende fan clup kuralım
sro sıktı artık ksro ya geçip ttnet binasını basacagız
OK ÜYE ÇOKSA NEDNE OLMASIN HEMEN GİDELİM SRO SIKTI ŞÖLE 6-7 LEGAND GÖREK+KALE SAVAŞI FLN AYRICA 3-5 YETER
abi anlatırken , '' daha önceden update lenmiş 1 adet ksro client buluyoruz ve çalıştırıyoruz '' demişsin.. anlamadım ya ?? direk oyunu yüklesek o halde yapılamıyormu ??