adamlar upgrade canavarı gelde küfür etme krowaz reb +11 shel set satıyolar rogue
Arkadaşlar oradaki itemlerin bazılarını Colony Zone'da Elmoradlar için towndan çıkıp Ewil Wizardlara doğru yürüyüp aralarından geçip Treantları geride bırakırsanız orada Dragon Fosilleri ve Guardları var. Buradaki fosilleri kazma yardımıyla R ile keseceksiniz. Çıkan itemleri biriktireceksiniz.(Karusları bilmiyorum.) Burada çıkan itemler tam olarak yeterli olmuyor diğer gerekli materyalleri bizzat Krowaz'a giderek almak zorundasınız. Krowaz'a gittiğimde bazı bosslar vardı. Örümcek bossu filan hiç kesme fırsatım olmadı. Heralde ondan sağlam şeyler düşüyor. Sonrasında Sundries'ten yapmak istediğiniz iteme ait Krowaz malzemesini 1m karşılığı alıp Moradon'da ilgili npcye gideceksiniz. Şansınızı deneyip geçmesini umacaksınız.
peki bu krowaz armorlara dex basarken extra bişi yapmak gerekiyormu yoksa dex kağıt alıp anvillde basıp kullanılabiliyormu
quote:
Orijinalden alıntı: warys
peki bu krowaz armorlara dex basarken extra bişi yapmak gerekiyormu yoksa dex kağıt alıp anvillde basıp kullanılabiliyormu
UP aynı sorunun cevabını merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: oLgan
quote:
Orijinalden alıntı: warys
UP aynı sorunun cevabını merak ediyorum
Normal shell yada chitine dex basar gibi ek bir özellik yok
peki üzerimize giydiğimiz shelle yine + filan basabiliyoruz değil mi ?
Evet + basabilirsin fakat satamazsın ve trade yapamazsın
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
quote:
Orijinalden alıntı: kayseri_spor
quote:
Orijinalden alıntı: ammo11
Teşekkürler Güzel Bilgi Olmuş
Benim Bir Sorum Olucak Bu Krowaz İtemlerini Nasıl Yapıcağıma Dai Bir Bilgi Verebilirmisin acaba; hangi itemleri toplamam lazım? canavar kesilcek? kaç lvl hangi mob kesebilir? maaliyeti ne kadar olur? gibi...
Bide Base Priestim Ona Takıcam
edit:Eklenti
Tamda ben bunu soracaktım güzel bir konuya değindin bu konuda bizi bilgilerinizle aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar
Bu yeni çıkan krowaz shelleri 75+ lvl istiyor.Bu yüzden basede takamazsınız ne yazıkki.Dragon shelleri kullanabilirsiniz ama
Maalesef onlarda +70 ister :)
bunun yapımı için gerekli olan fantastic armor-shaped frameyi nereden bulucaz?
onu buldum krowaz tube mavimidir yeşilmidir bu krowazdaki hangi yaratıklardan düşüyor?
Biraz eski ama yararlı bir konu
quote:
Orijinalden alıntı: MavimsiDünya
onu buldum krowaz tube mavimidir yeşilmidir bu krowazdaki hangi yaratıklardan düşüyor?
Giga Hammer,Cuff binder,Knight of Betrayal den düşüyor fakat içerisi full koxper oluyor.Drop almak çok zor.Pazardan çekmek en mantıklısı
1 party kesebilir mi onu. bi kere girdim human npcsi towndaydı kesemedmde cıkıverdm ayrıntılı bilgide yokki içerisi hakkında
koxperlar herşeye el koymuş durumdalar, ya koxper olacaksın ya da pazrdan alacaksın
@MavimsiDünya
1 party kesebiliyor da iyi organize olmak lazım.Vent kullanmak şart gibi birşey
quote:
Orijinalden alıntı: MavimsiDünya
bunun yapımı için gerekli olan fantastic armor-shaped frameyi nereden bulucaz?
Sundries.
Paylasım için tesekkur ederim. Benim sormak istedigim bir soru vardı Windforce'yi basmak için hangi itemler gerekli?Onuda baslıga eklemek mumkunmu acaba?Ona gore item toplayıp basacamda.Teşekkürler.
hipmodels genel bi konu vardı onla ilgili ama nerede bilmiyorum arat bi
quote:
Orijinalden alıntı: Оzan
Tamam dostum teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: HipmodeLs
quote:
Orijinalden alıntı: Оzan