Şimdi Ara

Kros motor önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygun fiyata,kaliteli kros motor arıyorum.Bu konuda pek bir bilgim yok fakat bu dala merak sardım diyebilirim.

Maksimum 2.000TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum,ikinci el düşünüyorum.Renk olarak mavi siyah tercihimdir.

• 2el mı arıyorsun ne arıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: denfekolte98

2el mı arıyorsun ne arıyorsun

2. El ariyorum, uygun fiyata.

• arkadaşın koyduğu ilanda kanuniyi kaçırma derim :)
  • Tesekkur ederim, aksam inceleyecegim. Ilk linke bakma firsati buldum, gayet iyi
  • ilk lınktekı kanunı km'sı az ve temız gozukuyor bı ıncelemenı tavsıye ederım ve sahıbıyle görüş. Motoru aldıgın zaman foruma haber ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK MOTOR ÖNERİSİ ?
    geçen ay açıldı
    50cc Motor tavsiyesi yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaçırma derim yoksa ben alacam ben kaçırmam yani :)
  • Hepsine baktim, en ustteki Kanuni'yi cok sevdim. Ama motor Konya'da, Fethiye'den biraz zor sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Hepsine baktim, en ustteki Kanuni'yi cok sevdim. Ama motor Konya'da, Fethiye'den biraz zor sanirim.

yahu ara sahıbını gorus guvenılırse gıt. Fethıye Konya yakın be kardesım bu kadar usengec olma
  • yalnız şöyle bir şey var
    2. el arıyorsun ama crossla adam eğer dağa taşa çıktıysa o motorun şasesi yamulma olasılığı çok yüksek
  • @düşünmeklazım tabi ki onlarıda düşünmeklazım fakat almaya gidince onlarıda kontrol edecek :)
  • bi kanuni kullanıcısı olarak kuralkandan dolayı markayı tasrif etmiyorum tiger 250 kullanıcısıyım yedek parçada çok fena geçiriyolar bi japon daha kaliteli sıkıntısız ve parça fiyatı hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum
    bu modeli hakkında bi bilgim yok genel konustum yanlış anlaşılmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: digicemba

bi kanuni kullanıcısı olarak kuralkandan dolayı markayı tasrif etmiyorum tiger 250 kullanıcısıyım yedek parçada çok fena geçiriyolar bi japon daha kaliteli sıkıntısız ve parça fiyatı hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum

motordan memnun musunuz acaba?? :)
  • para sıkıntısı olmasa al bir KTM bak yoluna da para işte..
  • cross motosiklette tek seçenek KTM 'dir.

madem bütçe o kadar sınırlı
    Yamaha DT veya Kawasaki KMX serisi eski model birşey almak lazım.
  • bende ramzey kros 200 aldım. kaz dağlarında gayet güel geziyorm toprak yollarda.motor yeterli.profosyonel de ktm ama bütçe kısıtlı ise ramzey derim. yedek parça ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

Orijinalden alıntı: digicemba

bi kanuni kullanıcısı olarak kuralkandan dolayı markayı tasrif etmiyorum tiger 250 kullanıcısıyım yedek parçada çok fena geçiriyolar bi japon daha kaliteli sıkıntısız ve parça fiyatı hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum

motordan memnun musunuz acaba?? :)

motor genel anlamda yeterli hocam 2009 dan beri kullanıyorum sormak istediğiniz varsa yardımcı olurum :)
  • Bu Kanuni nasıl bir "cross" ya, çift silindirli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

para sıkıntısı olmasa al bir KTM bak yoluna da para işte..

KTM dediğin motorun 250'liliğinin 2 zamanlısı 20bin lira, 4 zamanlısı 23bin lira.

quote:

Orijinalden alıntı: Lethian

cross motosiklette tek seçenek KTM 'dir.

KTM'den başka Husaberg(Gerçi KTM'nin kobayı ama), Gasgas, Husqvarna, BETA, Japon motorları(Kawasaki, Honda, Yamaha) iyi olan seçenekler arasındadır.
    En iyi KTM olabilir ancak bu saydıklarım da çok iyi motorlardır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.