Şimdi Ara

Kronos Farklı Id'Lerde 3 char Satılık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İTEMSİZ 77 lvl rogue Archery %40.70 görevi yapılmamıştır.tüm eslant görevleri durmaktadır.45 tl'dir.

İTEMSİZ 75 lvl Priest %55 70 görevi yapılmamıştır.tüm eslant görevleri durmaktadır.35 tl'dir.

İTEMSİZ 75 lvl Rogue Archery 70 görevi yapılmamıştır.tüm eslant görevleri durmaktadır.25'tldir.

Fiyatlar böyle arkadaşlar gayet ucuza sattıgımı düşünüyorum.Alan olmazsa zaten hala kasıyorum 3 charıda lvl 80 de 60 tl e satıcam hepsini.

eğer admin aracı olur ise bana pmden msj atıcak msndende görüşmelerimiz olucak ancak öyle takas gerçekleşir.veyatta havale yolu ile olucaktır.

yüzyüze almak istiyen arkadaşlar Kocaeli /merkezden gelip alabilrler benden.Pm yada konuya mesaj bırakabilrsiniz iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKQJ -- 10 Nisan 2010; 14:38:55 >

“Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • bende derincede oturuyorum eger charım satılırsa 75 lwl priesti alabilirim

http://forum.donanimhaber.com/m_38724628/tm.htm
  • inceledikten sonrada arkdaşın ban yediğini ögreniniz ve gerekirse senide iftiradan şikayet edebilirim.parayı yatırdım diyip çarsıya kadar yoruyorlar insanı sonra bakıyorsun birşey yok bide tehdit ediyor polise vericem ver charı filan diye tam coluk cocukla ugrasıyoruz bide böylelerine arka cıkanlar oluyor malesef
    Daha Fazla Göster
  • İftira falan attığım yok demekki bir kabahatin varda hemen iftira diyorsun , sadece konuyu inceleyin diyorum hemen gerilme
  • parasını yazık etmek isteyen varsa buyursun yollasın parasını ortada bir iftira yok 4 günlük ban yememin sebebide ''şerefsiz'' ifadesini kullandığımdandır parayı yolladım 1-2 gün oyaladı sonra tele çıkmamaya başladı siz bilirsiniz charı gösteririm fln yalan gösteriyo parayı yolluyosun kalıyosun öyle

quote:

Orijinalden alıntı: H_QmR

Bende pm den konuşmuştum referans saglarım dedim vermedi sen ver referams vermedi illa önce para dedi bende almamıştım. geçmiş olsun.

buyrun buda ban sebebim

Uyarılarım

Onay Durum Uyarı alan mesaj ve nedeni Uyarı veren Uyarı alan Uyarı verilme zamanı Son cevaplayan
    Onaylanmış Kapalı Neden: Şahsa hakaret
    Bu konu hakkında: Cevap : Kronosta 12GB 70 TL.TANESİ 7 TL.ve 2 tane farklı ID de char nerdeyse bedava.. Admin squatto 27 Mart 2010; 23:32:54 Admin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.