Şimdi Ara

Kronos - 80 % 30 rogue - Fire rain WF +8 ( güncel )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ban yememiştir 70fs yandı 80fs si +6
    50k np si vardır
    üstü bombosdur ( 3-5 dandik old hariç )
    Elinde +8 Fire rain windforce vardır.

iletişim için kronosstyle[@]hotmail[dot]com - beni msn e eklersen davet gönderdiginiz de mesaja bu konuyla ilgili oldugunu yazınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursaaa -- 18 Nisan 2010; 12:17:26 >

Orijinalden alıntı: kursaaa

Artık oyundan çekilme vaktim geldi geçiyor o yüzden tekrar itemlerle takas konusunu düşünmüyorum. Skilleri açık değil malum program biliyorsun gerek duyulmuyor.

Bende nakit yok şu anda itemler var o yüzden sormuştum düşünürsen eğer
    iTemleri TL ile satabilrsem ulaşırım sana mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursaaa -- 18 Nisan 2010; 12:19:18 >
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rogue üstü boş halde +6 fs ve 1-2 old takısı ile beraber 150tl ye 1 alıcısı çıktı daha iyi teklif olursa düşünürüz. WF +7 ye 43gb oyun içi TL olarak 205TL fiyatı vardı +8 için bir fikrim yok şu an siz ederi hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim. +8 undef windforce oyun içi 120gb ye almıştı bir arkadasım iron set 6400 cash ve bir ton ıvır zıvır

Not : msn de beni ekleyip de sadece fiyat soracaksanız hiç uğraşmayın. +7 wf ye 42gb dedigimde yuh diyenlere diyorum oyun için 7 kere aldım sattım wf yi o fiyattan

+8 için kusursuzkomando sattı bir tane ama onunki lousy idi seninki firerain onun fiyatın biraz altında teklif verebilirim.
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Lousy olması şu aralar bir fark etmiyor bence fire rain windforce en çok tercih edilen olmalı malum programdan dolayı. Ben aşırı sağlam priestler hariç kimsenin silahın etkisini gösterene kadar yaşadığını görmedim. fire rain deki ihtimal daha fazla olduğu için magelerle beraber nt ye girilebilir. her neyse teklifini pm veya msn yoluyla iletirsen sevinirim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.