Şimdi Ara

Kron XC 150 Aldım (Fotoğraflı İncelemem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Dün bisikletim geldi. Spor dünyası hızlı gönderi yaptı, fakat paketten garanti belgesi, kullanım kılavuzu, anahtar seti çıkmadı. Bisikleti kendim kuracağım dedimi muhtemelen garanti belgesi içerisinden alındı. Cukkaladıklarından şüpheliyim. Memleket esnafı işte.

Kendim kuracağım dememe rağmen, içerisine herhangi bir kurulum aparatı koymamışlar. 2-3 tl lik birşey.

Bu nedenle bu firmayı tavsiye etmiyorum.

Bisiklet geldi, 1 saatte topladım. Toplamak zor olmadı. Asıl zor olan vites ayarlarıydı.

Dünden beri uğraşa uğraşa, boza yapa hallettim sonunda. Mantığını anlayınca vites ayarları yapmak zor değil. Ama anlamak iş : )

Arka jantta hafif yalpalama var. Teller sıkılacak sanırım. Onu önümüzdeki aya bıraktım.

Beni asıl hayal kırıklığına uğratan, 2 bisikletçi var burada, vites ayarından anlarım demesine rağmen beş kuruş bilgileri olmaması. 2 vita sık topla gönder. Fren ayarı bile yapmaktan aciz esnaflar var. Yuh diyorum onlara. Onlara güvenip almıştım, çok şükür saatlerce sürsede kendim hallettim işi.

Kron xc 150 ye gelirsek çok yakışıklı, gerçekten hafif ve güzel bir bisiklet. Benim gibi çok ileri kullanıcı olmayanlara tavsiye ederim. Sürüşü iyi, malzeme kalitesi iyi bir bisiklet.

Yaylada dağ yollarında kullanıyorum. Şimdilik sıkıntı yok. Güzel hızlanıyor, iyi kaçıyor. Karma kullanım için ideal.

Oturduğumuz adı sele sanırım, o sert biraz. Poponun alışması için 1 hafta felan sürmek lazım.

Elcikler de çok kaliteli değil. Normal sayılır.

Evde taşınma hazırlığı olduğundan etraf dağınık. Kusura bakmayın.

https://store.donanimhaber.com/82/ad/4a/82ad4afa07f671dcc7d041b837f2d8d0.jpg

https://store.donanimhaber.com/56/ff/a6/56ffa60d6ae8b708813fdf7b4aedebba.jpg

https://store.donanimhaber.com/6e/5f/ec/6e5fecd95c03b5b761d95ca98c91beb4.jpg

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kurulum basit. Genelde vitesler ayarlı geliyor. Gerisi gidonu düzelt, furç kapağını sık, ön tekeri tak, frenleri bağla vb ufak şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KoLCu_

İnşallah. Gelince tecrübelerimi paylaşırım.

Vites dediğiniz çok basit bir mekanizma gözünüzde büyütmeyin , ilk geldiğinde olmasa bile 1-2kullanımdan sonra mutlaka ayarı kaçacaktır, teli çektiğinizde atmıyorsa teli gerersiniz, boşaltınca zincir alt dişliye geçmiyorsa bir miktar boşaltırsınız. Eliniz anahtar tutuyorsa sorun değil, kolay gelsin.

Keyifli sürüşler.

Merhaba

Kron xc 150 aldım. İnternetten uygun fiyata geldi.

Bilgili arkadaşlara şunu danışacağım; demonte halde gelen bisikleti toplamak zor olmasa gerek. İlk kurulum sonrası vites ayarı vb gerekiyor mu?

Fabrikada bu ayarlar yapılıyor mu?

Fren ayarı, vidaları sağlamlaştırma vb sorun değil. Vitesli bir bisikleti hiç sürmedim.

Açıkçası garantisi önemli değil. Y.serviste kurulmasını beklersem ancak 50 gün sonra kullanabileceğim.

Şu an yayladayım, tam bisiklet kullanma ortamı ve yerleri var. Kaçırmak istemiyorum...

hangi siteden aldınız bende almayı düşünüyorum alacağım yer ücretsiz servis demiş . birde kaça aldınız acaba fiyatı ne tuttu ?
  • Merhaba

N11 den kuponla aldım. 470 -100= 370 tl tutuyor. Kuponum yoktu. Kupon aldım 35 tl fiyata. 405 TL. 11 TL bonus indirimi oldu 394 TL fiyata geldi bana.

Eğer bulunduğunuz yerde servis varsa nereden alırsanız alın ücretsiz kurulum ve 1 bakım yapıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba

N11 den kuponla aldım. 470 -100= 370 tl tutuyor. Kuponum yoktu. Kupon aldım 35 tl fiyata. 405 TL. 11 TL bonus indirimi oldu 394 TL fiyata geldi bana.

Eğer bulunduğunuz yerde servis varsa nereden alırsanız alın ücretsiz kurulum ve 1 bakım yapıyorlar.

Merhaba bende bu siteden xc150 ve xc 500 alacagm bana yarın 2013 modellerinin geleceğini söylediler. Alışverişten memnun kaldınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım yarın teslim edecekler. Paylaşırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 25 Mayıs 2013; 21:50:18 >

Düzenleme: Merhaba

Dün bisikletim geldi. Spor dünyası hızlı gönderi yaptı, fakat paketten garanti belgesi, kullanım kılavuzu, anahtar seti çıkmadı. Bisikleti kendim kuracağım dedimi muhtemelen garanti belgesi içerisinden alındı. Cukkaladıklarından şüpheliyim. Memleket esnafı işte.

Kendim kuracağım dememe rağmen, içerisine herhangi bir kurulum aparatı koymamışlar. 2-3 tl lik birşey.

Bu nedenle bu firmayı tavsiye etmiyorum.

Bisiklet geldi, 1 saatte topladım. Toplamak zor olmadı. Asıl zor olan vites ayarlarıydı.

Dünden beri uğraşa uğraşa, boza yapa hallettim sonunda. Mantığını anlayınca vites ayarları yapmak zor değil. Ama anlamak iş : )

Arka jantta hafif yalpalama var. Teller sıkılacak sanırım. Onu önümüzdeki aya bıraktım.

Beni asıl hayal kırıklığına uğratan, 2 bisikletçi var burada, vites ayarından anlarım demesine rağmen beş kuruş bilgileri olmaması. 2 vita sık topla gönder. Fren ayarı bile yapmaktan aciz esnaflar var. Yuh diyorum onlara. Onlara güvenip almıştım, çok şükür saatlerce sürsede kendim hallettim işi.

Kron xc 150 ye gelirsek çok yakışıklı, gerçekten hafif ve güzel bir bisiklet. Benim gibi çok ileri kullanıcı olmayanlara tavsiye ederim. Sürüşü iyi, malzeme kalitesi iyi bir bisiklet.

Yaylada dağ yollarında kullanıyorum. Şimdilik sıkıntı yok. Güzel hızlanıyor, iyi kaçıyor. Karma kullanım için ideal.

Oturduğumuz adı sele sanırım, o sert biraz. Poponun alışması için 1 hafta felan sürmek lazım.

Elcikler de çok kaliteli değil. Normal sayılır.

Evde taşınma hazırlığı olduğundan etraf dağınık. Kusura bakmayın.

https://store.donanimhaber.com/82/ad/4a/82ad4afa07f671dcc7d041b837f2d8d0.jpg

https://store.donanimhaber.com/56/ff/a6/56ffa60d6ae8b708813fdf7b4aedebba.jpg

https://store.donanimhaber.com/6e/5f/ec/6e5fecd95c03b5b761d95ca98c91beb4.jpg

Aradan 4 ay geçmiş memnun musunuz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.