Şimdi Ara

Kro oto show '09 Ana konu part 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etkisiz Eleman -- 23 Şubat 2009; 11:22:39 >

• öldür beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
  • cadillac şahin
  • Kro ne demek ayıptır sorması?
  • herkesin gidip mercedes alacak parası yok adamlar elindekini güzelleştirmeye çalışıyorlar son zamanlarda bi apachi kıro muhabbeti aldı gidiyor acaba sizlerin tipi nasıl çok merak ediyorum
  • Bazen apachilerin olduğuna şükrediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

Kro ne demek ayıptır sorması?

anlamsindr umarim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nothing Phone (2) [ANA KONU]
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Porsche sollayan Doğan

Şimdi moda bu. 6 bin YTL'lik Doğan, 40 bin YTL'den satılıyor. Çünkü onlar Porshce ile yarışıyor...
    Motor gücü artırılıyor. Modifiye ile Doğan görünümlü, Porsche gücünde araba sahibi oluyorsunuz... Hız tutkunlarının son merakı işte bu...
    Modifiye bir otomobilin motoru başta olmak üzere diferansiyel, şaft, aks gibi tüm yürüyen aksamına kadar değişimi içeriyor. Fren balatalarına kadar değişiklik yapılıyor.

1994 model doğan marka bir otomobili modifiye ettiklerini dile getiren Konya'da kurulu bir firmanın sahibi Erman Emil, ''bu otomobilin piyasa fiyatı normalde 6-7 bin YTL arasında değişiyor. Modifiye sayesinde gücünü 70 beygir gücünden 300 beygir gücüne çıkardık. Adeta Doğan'a Porsche gücü kazandırdık" dedi. Önceden 100 kilometre hıza 14-15 saniyede ulaşan araç, modifiye sonrasında aynı hıza 6-7 saniye arasında çıkıyor. Modifiyeli Doğan'ın şu andaki fiyatı 40 bin YTL'nin üzerinde. Emil, 20 bin YTL'ye aldıkları başka bir otomobilde ise 70 bin YTL'lik modifiye yaptıklarını belirterek, ''gücünü 70 beygir gücünden 750 beygir gücüne çıkardık. Bu otomobili, lastiklerine kadar yeniledik. Bunu bir Serçe'de bile yapabiliriz. Serçe'ye Ferrari gücü kazandırılabilir'' diye konuştu

• quote:

Orjinalden alıntı: cervus

quote:

anlamsindr umarim

anlatmaya çalıştığınız KIRO olmasın?

kro demek de ayrı bir kıroluk

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cervus

quote:

anlamsindr umarim

anlatmaya çalıştığınız KIRO olmasın?

kro demek de ayrı bir kıroluk

Im kro

• piyasa yapıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

herkesin gidip mercedes alacak parası yok adamlar elindekini güzelleştirmeye çalışıyorlar son zamanlarda bi apachi kıro muhabbeti aldı gidiyor acaba sizlerin tipi nasıl çok merak ediyorum

ama güzelleşmiyo işte sorun orda,sade bi şekilde kullansalar bukadar aptalca bi goruntu oluşmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

herkesin gidip mercedes alacak parası yok adamlar elindekini güzelleştirmeye çalışıyorlar son zamanlarda bi apachi kıro muhabbeti aldı gidiyor acaba sizlerin tipi nasıl çok merak ediyorum

ama güzelleşmiyo işte sorun orda,sade bi şekilde kullansalar bukadar aptalca bi goruntu oluşmaz
  • plakasıda koç
  • zevk meselesi beyler kimseyi ilgilendirmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

+1

yav ne adamlar var, herif 5 milyarlık şahine 15 milyar modifiye yapıyor. Hatta sonra 20 milyara satmaya çalışıyor. Yazık o paraya. 20 milyara ne arabalar alınır ikinci elde. Şahine altın semer de vursan yine şahindir.

Güzel olduğunu sanıyorlar dediğin gibi.

• öylede bizim göz zevkimiz nolacak
  • nefret ettim ya...
  • ben böyle araçları artık yadırgamıyorum. sonuçta biz şahin doğan görerek büyüdük. insanlar elindeki araçları kendi zevklerine göre dizayn etmek istiyorlar. açıkça söylemek gerekirse, benim r9 fairway aracım vardı ve "kargaya yavrusu şahin görünür" misali o aracı çok seviyordum. çünkü o benimdi. imkan dahilinde bende kendi zevkime göre bişeyler yapmaya çalıştım. kendi aracınıza jant almak, tampon yaptırmak, hatta koltuk kılıfı almak bile ayrı bir haz verir. hele ki birde ilk aracınızsa. o yüzden her fırsatta dile getirilen "zevkler ve renkler tartışılmaz" sözünü hatırlatırım sizlere.
    tabi bu kadar abartı aksesuarda göze batmıyor değil. ama sonuçta adamlar yapmış, emek vermiş. forumdaki çoluk çocuğu anlarımda, yaşı yirminin üzerinde çıkmış arkadaşlarım; insanların zevkleri, onlara özeldir. bizleri ilgilendirmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.