Şimdi Ara

Kriz bizide vurdu galiba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erenkurt

quote:

Orjinalden alıntı: warlozka

malumunuz partiye oy verirken iyiydi de kriz vurunca niye ağlaşıyorsunuz yok öyle yağma hepinize müstehaksınız hakediyorsunuz daha kriz falan gelmedi bu gördüğünüz sadece ayak sesleri esas krizi 2 ay sonra görün

Malum partiden hiç haz etmeyen bir insanım. Lakin başka parti olsa kriz vurmayacak mıydı?? Böyle sığ düşünceler üretmesek keşke

sen daha vahim bir şekilde sığ düşünceler ve hezeyan içindesin kriz zaten geleceği belliydi peki başka parti olsa yine kriz olurdu ama tedbirli olurdu peki şu andaki malumunuz partiye oy verirken seni düşünüyormuydu sanıyorsun tedbir almış mı sanıyorsun ekonomik tedbir paketini aldı mı sanıyorsun seni aldatıyorlar dostum

• Bugün bile çıkıp kriz bizi teğet geçti diyorlarsa, ben teğet kavramını bilmiyormuşum demek ki! Yaw düne kadar kriz yoktu, bugün teğet geçti diyor adam. Yarında birgünde gobekten kafa kafaya girdi derse hiç şaşırmam. Popülist siyasetle nereye kadar gotururler bakalım. Sus halka bir şey soyleme olayı bu. Olsun sen yok oyle bir şey de mantıkğı. İnşallah boyledir. Bunu gerçekten inanarak soyluyorsa, o zaman daha vahim!!!
  • Bazı sektörlerde kriz mriz bahane edilerek çalışanların maaşı geciktiriliyor veya çıkarılmak istenen işçiler bu bahane ile çıkarılıyor , tabii ki krizin etkiledği şirketler sektörler var da bi de bundan yararlanmak isteyen şerefsizler var.Kriz şuan uluslararası çalışan büyük şirketleri vurdu bağlantılar dolayısıyla iç piyasa henüz o kadar etkilenmedi. Ekonomik kriz gerçekten vurunca da 'gelmesi kaçınılmazdı etkilenemesini bekliyorduk ancak en ufak yaralarla atlatacağız' gibi laflar dolanır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thetrooper00

Bugün bile çıkıp kriz bizi teğet geçti diyorlarsa, ben teğet kavramını bilmiyormuşum demek ki! Yaw düne kadar kriz yoktu, bugün teğet geçti diyor adam. Yarında birgünde gobekten kafa kafaya girdi derse hiç şaşırmam. Popülist siyasetle nereye kadar gotururler bakalım. Sus halka bir şey soyleme olayı bu. Olsun sen yok oyle bir şey de mantıkğı. İnşallah boyledir. Bunu gerçekten inanarak soyluyorsa, o zaman daha vahim!!!

"teğet dediysek geometride teğette de sürtme,değme etkileme olur" dedi ve iyi kıvırdı. politikacılardan korkulur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

quote:

Orjinalden alıntı: s.u.i

Tayyip'in dediği gibi kriz bizi teğet geçti hamdolusn iyiz

Onun ben...

bende ... artık yeter.. tamamm kardesım bız ulkeye yeterınce zarar verdık yeterınce yedık ıctık herkes hakkını helall etsın bız cekılıyoruz sızı yanlız bırakıyoruz desınler herkesde hakkını helall eder yeterkı cekıp gtsınler .. hepsının tuzu kuru tabi onlardan kımsenın krızle ısı olmaz allaha havale eder hamdolsun der gecerler .. ben 20 yasındayım yaptıgımız işlede içli dışlıyım hiç bu kadar sıkıntılı bı donem gecırmedık... eger hamdolsun dedıklerı buysa krızdeyız dedıklerını hayal bıle etmek ıstemıyorum allah sonumuzu hayır etsın ..

• quote:

Orjinalden alıntı: KutluhanGüngör

aylık +2000 ytl gelir var ama yinede olmuyor.
    Ayrıca babamların ek isi oalrak zeytinlikleri var
    suan klavyeye yazarken bile ellerim titriyor
    Hayatımda İlk defa babam cağırıpta harclığımı vermedi -veremedi bu hafta bende istemiyorum kahvaltımı 4 e kadar su icerek bekliyorum

vah vah bu kadar abartma hatta sallama bu işler senin boyunu aşar sen sus susmayınca işte böyle b.kunu çıkarıyorsun.Aylık 2000 ytl gelirleri var soğuktan elleri titriyormuş yok 4 e kadar su içerek dayanıyormuş işe bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi lay -- 17 Aralık 2008; 0:37:38 >

• quote:

Sorunun cevabına gelince Kriz artık hiç bitmeyecek,görünen etkileri azalır ama bitmez,Kapitalist sistemin sonu geliyor bence;) (Miladı doldu artık,geçersiz olucak;) (Bunu sosyalism desteklediğim için fln söylemiyorum bnc her ikiside artık geçersiz ve yetersiz olucak gelecek için)

asla bu kriz kapitilazmin sonu olmaz. çünkü kapitalizmi besleyen güçlendiren unsurlar halen aynı şekilde duruyor. bu durumda kapitalizm tekrar yerine oturacaktır. ayrıca bu kriz yine bir sürü kişiyi zengin etti. zaman zaman geliyor bu krizler ve düzen bir miktar degişiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

quote:

Sorunun cevabına gelince Kriz artık hiç bitmeyecek,görünen etkileri azalır ama bitmez,Kapitalist sistemin sonu geliyor bence;) (Miladı doldu artık,geçersiz olucak;) (Bunu sosyalism desteklediğim için fln söylemiyorum bnc her ikiside artık geçersiz ve yetersiz olucak gelecek için)

asla bu kriz kapitilazmin sonu olmaz. çünkü kapitalizmi besleyen güçlendiren unsurlar halen aynı şekilde duruyor. bu durumda kapitalizm tekrar yerine oturacaktır. ayrıca bu kriz yine bir sürü kişiyi zengin etti. zaman zaman geliyor bu krizler ve düzen bir miktar degişiyor...

Ben sırf bu krizin kapitalizmi bitirceğini söylemiyorum,kapaitalizm in son evresinde olduğunu,krizinde bunun bir belirtisi-etkisi olduğunu düşünüyorum

• Ford'dan Türkiye'deki üretime mola

Ford'dan Türkiye'deki üretime mola
    Ford Otomotiv, olumsuz pazar koşulları nedeniyle üretime üçüncü kez ara verdi.

Ford'dan yapılan açıklamada, global piyasalardaki olumsuz gelişmeler nedeniyle içeride ve dışarıdaki talep düşüşünün dikkate alınarak, Kocaeli ve İnönü fabrikalarında 20 Aralık 2008-12 Ocak 2009 arası üretime ara verildiği duyuruldu.

Ford daha önce de 25 Ekim-2 Kasım ve 13 Kasım-26 Kasım arası iki ayrı kez üretimi durdurmuştu.
  • kriz falan yok hadi cocuk yapın cocuk 3 cocuk yapın,9cocukluya 1 madalya ucuza aynı çin gibi köle işci istiyorlar sizden, iyide bizim halk işte böğle neden demeyi bilmiyor , başınıda ört diyorlar ya yok herkez giriyormuşta biyere neden başı bağlı olan giremiyormuş hsb ı o herkez dedikleri herhangi bi dini temsil etmiyorda ondan giriyor bazı yerlere , herkez gönül verdiği inançla yada simgelerle örn. papaz hac la , yahudi kendi kılığıyla dindarlarda başörtüsüyle girerse etik olmazda o yüzden ama işte bizim bazı halk aptal ,sadece giremiyor diyor ,acaba neden diye bakmıyor araştırmıyor,

bizde kriz bitmez halkı soğup sonra utanmadan o parayı ankarayı kalkındırmak için ben kullandım diyenler gitmedikce

• Şikayet etmeyin şükredim "HAMDOLSUN"diyip ,soyuldugunuzun ,dolandırıldıgınızın hakkınızın yenildiginin farkına varmayın der F tipiler (FETHULLAH )ör:-zaman -yenişafak- VAKİT-samanyolu-yenişafak-kanal24-trt-atv-kanalYEDİ7
    BAZILARI ŞANSLI DOĞAR
     Kriz bizide vurdu galiba
  • abd de kaç banka ve fon şirketi battı biliyor musnuz ? avrupada fortis dunyada kaçıncı sıradaydı ? dunya çapında batan paranın miktarı ne kadar peki? türkiye de batan banka ve fon sayısı nedir ? kaç kişinin parası battı veya alamadı ?
    memletinin ihanet boyutunda sevmeyen 3-5 zengin yutrdışında bilmem kaç milyar dolar kaybetti diye aylardır kriz seansları yapılıyor ? dünyadan kopuk olmadığına göre ülkemiz elbette etkilenecek ama neden o sermaye grubu sürekli imf imf diye dilinde tüy bitiyor ? ha kriz var hemen imf ile anlaşalım ordan gelen parayı bu büyük 3-5 şirkete aktaralım kavgasından başka birşey değil !

icraatlara bakın ...öğrenci burslarını iptal ettirmek ,kömür dağıtımına şiddetle ve sürekli karşı cıkmak ,mümkün olsa butun yardım kuruluşlarının faaliyetine son vermek ...neden o sermaye grubu imf ile anlaşalım diyorda gelecek krediyi fakirlere dağıtalım yada en kucuk kobilere 0 fazili kredi açalım gibi yaklaşımı yok ?

siz sürekli sevmediğiniz parti/hükümete demokrasi nefreti kusmaya devam edin ama oyun böyle oynanmıyor. maalesef oylarımız eşit!

• Dostum adamlar bunları yapıyor ondan sonra bu giderleri bizden çıkarıyorlar işte. Ben adamın seçim yatırımı için sürekli zamlarla boğuşmak mı zorundayım. Gerçekten fakirleştik yani elektrik, su, doğalgaz parası maaşı götürür oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vires

Dostum adamlar bunları yapıyor ondan sonra bu giderleri bizden çıkarıyorlar işte. Ben adamın seçim yatırımı için sürekli zamlarla boğuşmak mı zorundayım. Gerçekten fakirleştik yani elektrik, su, doğalgaz parası maaşı götürür oldu.

yarın bigün eletrik su gaz tlf benzin parasını dahi vermicekler maaş olarak birde 65yaşında emeklilik vs. cıktı bu ufak cocukları olanlar varya bi düşünsünler bakalım o cucukları birileri ilerde 55-60olduğunda yanında calıştıracakmı gelcekleri olucakmı +o yaşlarda 219ytl den başlıcak primlerine göre , daha o bazıları varya dvm edin siz hamdolsun ,haşa ,inşallah,maşşallh vs... dini fetvalar vereni dinlemeye

• quote:

Orjinalden alıntı: w_wallace

quote:

quote:

Ben sırf bu krizin kapitalizmi bitirceğini söylemiyorum,kapaitalizm in son evresinde olduğunu,krizinde bunun bir belirtisi-etkisi olduğunu düşünüyorum

sen diyorsun ki kapitalizm son evresinde bende diyorum ki en güçlü halinde şu an. hızla globalleşiyoruz her yer yakın. bu durumda güçlüler her yere daha da iyi uzanabiliyor. kapitalizmin sonu(ki eger varsa) bize çok uzak.

• Bizide vurdu.. HAMDOLSUN!
  • Teğet geçecek sandık
    Deldi geçti.
  • Her kriz başlıklı konuya neden herkes "Hamdolsun" yazma gereği duyuyor anlayamıyorum?
  • Bizide vuran vurana bugünde bi yandan iddaa vurdu 20 liramı yedi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: w_wallace

quote:

quote:

sen diyorsun ki kapitalizm son evresinde bende diyorum ki en güçlü halinde şu an. hızla globalleşiyoruz her yer yakın. bu durumda güçlüler her yere daha da iyi uzanabiliyor. kapitalizmin sonu(ki eger varsa) bize çok uzak.

Evet haklısın,hiç olmadığı kadar güçlü heryere hakimler,ama artık limitleri doldu,insanlar yavaş yavaş uyanıyor ;)
    Herkes acı çekiyor,bi yerde herkes patlıcak artık...
    En güçlü durumda olabilir ama yıkılmayacak bir şey yoktur;)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.