Şimdi Ara

Kriterlerime uygun media player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu an itibariyle elimdeki 3TB WD Elements HDD içerisindeki 720p ve 1080p filmleri oynatabilecek kaliteli bir media playera ihtiyacım var.

Olmazsa olmaz kriterlerim:
    1- 3TB HDD desteği olmalı.
    2- Harici DVD sürücü(Samsun Slim) bağlanabilmeli ve menulu olarak DVD oynatabilmeli. (3TB diski olan insanın DVD ile ne işi olur demeyin, eli,mdeki ameliyat videolarının hepsi dvd formatında ve onlara ihtiyacım var)
    3-MOV formatı dahil hiçbir formatta sıkıntı çıkarmaması.
    4-Dahili wi-fi ile modemime bağlanarak digiturk play kullanılabilmeli.

ihtiyaç duyacağım tercih sebebi olan özellikler:
    1- Kaliteli bir markaya ait olması
    2- 200-350tl aralığında olması
    3- 3d desteği olması
    4- blue ray iso ve 3d bd iso desteği olması (yani HDMI 1.4)

İHTİYAÇ DUYMADIĞIM GEREKSİZ ÖZELLİKLER:
    Dahili HDD takılabilmesi.

Aslında bunların hepsini yapabilen bir android mini pc gibi birşey olsa tadından yenmez. Ama benim önceliğim film ve DVD izlemek. Bu arada internet TV gibi kullanabilsem yeterli.
    Gördüğüm kadarıyla dark mini mania 2, bu özelliklere sahip fakat bir wifi dongle eklemek lazım. Bunun dışında öneriniz ne olur?

Tavsiyeler için teşekkürler

• Demekki koskoca forumda bu işten anlayan bir kişi bile yokmuş. Ne garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hizliomer

Merhaba arkadaşlar
    Şu an itibariyle elimdeki 3TB WD Elements HDD içerisindeki 720p ve 1080p filmleri oynatabilecek kaliteli bir media playera ihtiyacım var.

Olmazsa olmaz kriterlerim:
    1- 3TB HDD desteği olmalı.
    2- Harici DVD sürücü(Samsun Slim) bağlanabilmeli ve menulu olarak DVD oynatabilmeli. (3TB diski olan insanın DVD ile ne işi olur demeyin, eli,mdeki ameliyat videolarının hepsi dvd formatında ve onlara ihtiyacım var)
    3-MOV formatı dahil hiçbir formatta sıkıntı çıkarmaması.
    4-Dahili wi-fi ile modemime bağlanarak digiturk play kullanılabilmeli.

ihtiyaç duyacağım tercih sebebi olan özellikler:
    1- Kaliteli bir markaya ait olması
    2- 200-350tl aralığında olması
    3- 3d desteği olması
    4- blue ray iso ve 3d bd iso desteği olması (yani HDMI 1.4)

İHTİYAÇ DUYMADIĞIM GEREKSİZ ÖZELLİKLER:
    Dahili HDD takılabilmesi.

Aslında bunların hepsini yapabilen bir android mini pc gibi birşey olsa tadından yenmez. Ama benim önceliğim film ve DVD izlemek. Bu arada internet TV gibi kullanabilsem yeterli.
    Gördüğüm kadarıyla dark mini mania 2, bu özelliklere sahip fakat bir wifi dongle eklemek lazım. Bunun dışında öneriniz ne olur?

Tavsiyeler için teşekkürler

Açıkçası Android Box Sizinde dediğiniz gibi işinizi daha iyi görecektir. NMT cihazlar iyidir stabildir ama bunlardaki sorun yeni bir format çıktı mı ya da sistemde bir bug oluştu mu üretici firmadan bir firmware güncellemesi beklemeniz gereklidir.

Dark konusuna gelince, o markanın ürünlerini iyi inceleyin derim. Kabul çok fazla çeşitleri var, kabul aldınız mı 2 yıl garanti. Ama destek alabilirseniz eğer. Forumu biraz incelerseniz çok fazla şikayet var markanın NMT cihazları ile ilgili. Her güncelleme ile mevcutta çalışan birşeyleri bozuyorlar ve destek konusunda sanırım biraz yetersizler.

Androidbox alacaksanızda eğer çok bilginiz yoksa bu konularda ne yaparsanız yapın aldığınız markanın stabil versiyonunu kullanın ve o marka güncel Android Os çıkarana kadar da sağdan soldan güncelleme yapmayın. Yoksa çok uğraşırsınız.

Bunun dışında,

Bende Mele A-2000 var. Aliexpress aracılığı ile yurtdışından aldım. Kargo vs. biaz uzun sürsede (yaklaşık 3 hafta) hem Tr 'de benzeri olan Dark AndroidBox 'ın yarı fiyatına aldım, hem de çok daha fazla + özelliği olan bir cihaz aldım.

Bu sebeplerle istediklerinizi de düşünecek olursak sanırım bir Android Box sizin işinizi daha fazla görecektir. Fakat TR 'de satılan cihazlardan almak isterseniz min. 350 TL civarlarını gözden çıkartmalısınız. Alibaba/aliexpress üzerinden bakarsanız bunun yarı fiyatına benim kullandığım Mele-A2000 ya da forumdaki diğer bir çok kullanıcının kullandığı başka modelleri de alabilirsiniz.

Not : Mele A-2000 yeni modeli A-2000G fark olarak size 1gb ram sunuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.