Şimdi Ara

Kriptoya giriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kripto işine girmek için ne lazım biri bana 300 tl ile girebilirsin dedi Bitexen'den falan en az kaç para olması lazım girebilmek için ve gerçekten para kazandırıyor mu anlatır mısınız bilen arkadaşlar.




  • Ben hiç kullanmadım ama Binance demo varmış. Başka borsaların da varmış. (Demo, yani para yatırmadan işlem yapıp kendini deniyorsun)


    Borsaların limitleri farklı oluyor. Mesela A borsası diyebilir ki en az 500 TL yatırman lazım B borsası ise hiç alt sınır koymayabilir. Yada diyelim Doge alacaksın. A borsası en az 20 TL'lik alabilirsin, B borsası 10 TL. Arkadaşın öyle dediyse doğrudur. Biliyordur o borsanın limitlerini.


    Sana tavsiyem demo hesabı aç, bir taraftan da bu işi öğren. Hiçbir şey bilmeden bu işe para yatırma. İlla yatıracağım diyorsan cebimden kaydı düştü diyebileceğin bir miktarı yatır.

  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    bitexen dedi kendisi öyle yapıyor 300 400 bir şey dedi ben hiç girmedim daha bu işlere bilmiyorum bildiğini anlatır mısın kripto için taktik yani

  • Başlangıç için şu iki siteyi takip et.

    https://tr.cointelegraph.com

    https://kriptokoin.com

    Mesela sitede haber okurken "NFT" diye bir şey okudun. Anlamını bilmiyorsan (Sitede bazen açıklanıyor, Açıklama yoksa) NFT nedir yazıp öğreneceksin. İstersen defter al, not tut.


    Borç parayla bu işe girmeyeceksin. Tüm birikimini yatırmayacaksın. Kimsenin verdiği akılla yatırım yapmayacaksın. Kendi araştırmanı kendin yapacaksın. (Hiçbir şey bilmiyorsan sosyal medya hesaplarına bak. Ne paylaşıyorlar? kaç kişi beğeniyor? İnsanlar ne yazıyor vs.) Ciddi miktarda yatırım yapacaksan sepet yapacaksın. Sepetinde BTC, LTC gibi sağlam koinler bulunacak.


    Şunu da unutma atıyorum senin için 300 Tl benim için 500 TL bir başkası için 1 milyon TL ufak paradır. Bitexen'i hiç duymadım. Çoğu kişi ödül, indirim vs.almak için referanslı link veriyor. Milleti olmadık borsalara sokuyor. Arkadaşmış falan, çok da güvenme yani. Son olarak Bitcointalk forumuna üye ol. Türkçe bölümüne girip açılmış konuları okursan pekçok konuda bilgi edinebilirsin. İngilizcen varsa zaten tam bir kaynak havuzu.





  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Yok adam referans linki falan vermedi sadece site adı verdi kendisi de orayı kullanıyormuş. Öğrenciyim ben ya öyle yüksek param yok küçük meblağlarla işlem yapabilirim ancak şu anda sosyal medya hesabı demişsin ya örnek verir misin kimler güvenilir kimi takip edeyim ?

  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Yok adam referans linki falan vermedi sadece site adı verdi kendisi de orayı kullanıyormuş. Öğrenciyim ben ya öyle yüksek param yok küçük meblağlarla işlem yapabilirim ancak şu anda sosyal medya hesabı demişsin ya örnek verir misin kimler güvenilir kimi takip edeyim ? Borç parayla girmem zaten elimde ne kadar varsa bir kısmıyla hepsiyle değil

  • Sen biraz fazla acele ediyorsun. Bu işi öğreneceğim diyorsan sıfırdan üniversite sınavı için tarih öğrenme gibi düşün. (Ha hiçbir şey bilmeden sağdan soldan duyduklarınla da yatırım yapabilirsin. Ama sorduğuna göre böyle bir şeyin doğru olmadığının sen de farkındasın)

    https://coinmarketcap.com

    Sitesi var. Bir koinle ilgili bilgileri bu siteden bulabilirsin. O siteye girdin diyelim mesela Doge'yi açtın. Community denen yerde sosyal medya hesapları olur. Ama bunlar sonraki işler. Sen verdiğim ilk sitede haberleri takip et. O sitelerde makale tarzı yazılar da var. Mesela coin ile koin arasındaki fark nedir gibi. Bitcointalk forumunu da es geçme. Orada benden çok daha tecrübeli bilgili üyeler var. Ben de ilk o forumda öğrenmeye başladım.





  • Bence hiç bulaşma ama sen bilirsin

  • O 300 TL'ni git harca kendine daha çok fayda görürsün.

  • zenmate kullanıcısına yanıt

    yaaa

  • Mosaat kullanıcısına yanıt

    niye ya

  • jakiro125 kullanıcısına yanıt

    Kripto piyasaları yüksek riskli yatırım araçlarıdır. Yüksek riskli piyasalarda acemi insanlar uzun vadede hep zarar ederler ancak ve ancak profesyonel yatırımcılar kazanç elde edebilirler. Kriptoda en yakın örneklerden biri milyarlarca dolarlık piyasa hacmine sahip luna ve saz arkadaşı ust bir günde sıfırlanması olayına bakıp olayın ne kadar riskli olduğunu anlayabilirsin. Kripto piyasaları regüle edilmediği için her türlü manipülasyon, hile hurda var. Bu piyasada yatırım yapmadan önce kendine şu soruyu sor, bu kadar riskli bir piyasada ben bile Kâr edeceksem kim zarar edecek?

  • zenmate kullanıcısına yanıt

    ne yapim sence babuş

  • jakiro125 kullanıcısına yanıt

    Eğer finans piyasalarından düzenli gelir elde etmek istiyorsan bu işleri öğrenmen gerekiyor öğrendikten sonrada hemen düzenli gelir elde edemezsin çünkü finans piyasalarında bilginin yanında tecrübede önemlidir. Yeterli bilgi ve tecrübeyi kazandıktan sonra sadece kripto değil almak istediğin riske göre farklı yatırım araçları üzerinden de kazançlar elde edebilirsin. Peki bunu nereden öğrenirim gibi soruları da bana değil internete sorup kendin araştıracaksın. Eğer ben yatırımı bir iş olarak değil sadece birikimleri değerlendirmek amaçlı düşünüyorum diyorsan da daha az getiri sunan ama daha az riskli yatırım araçlarını araştırıp almak istediğin riske göre sermayeni değerlendirebilirsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.