Şimdi Ara

Kripto paradan battım nolcak şimdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar miktar olarak büyük değil ama öğrenciyim sıkıntıya düştüm,

7x yaptım çekmedim salak gibi, sonra da çöktü

dil kursuna gidecektim, çar çur etmeye değil ama gözüm doymadı 7x beni dil kursuna göndermeye fazla fazla yetiyordu aç gözlülük ettim çekmedim daha gider bu dedim

var mı kripto macerası olan

piyasaya ben girdim 2 gün sonra allak bullak oldu. İşte bir de gözüm doymadı parayı koydum 48 saat içinde 7x yaptım, çalışarak kazanmaya çalışsam bu öğrenci halime aylarca vasıfsız olarak tam zamanlı çalışmam gerekir. O parayı 48 saatte hiçbir emek sarf etmeden kazandım yine de aç gözlülük ettim daha yukarı gider bu diye

ebemi tersten gördüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gg

• zararına sattın mı? satmadıysan biraz daha bekle piyasa düzlüğe çıkarsa birkaç hafta sonra çekersin.

• ne yaptın hocam 100 lirayı 700 liramı yaptın

• quote:

Orijinalden alıntı: Cannicus

ne yaptın hocam 100 lirayı 700 liramı yaptın

700 lira ile dil kursuna gidiliyo mu fazla fazla diyom hem de

• hocam hangi kriptodaydın doge falan mı

kaç parayı kaç yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 25 Mayıs 2021; 17:39:25 >
  • bende sasa polsyersterden 32.000 kar yaptım çekmedim şimdi zarara giridm ahsahshashashahsahshasha ama ben sene sonu veya 2023 hedefli olarak uzun vadeli olarak almıştım ama bu kadar düşecğeini bilsem 32.000 tl de iyi paraydı yani neyse yine geri gelir karlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Management

zararına sattın mı? satmadıysan biraz daha bekle piyasa düzlüğe çıkarsa birkaç hafta sonra çekersin.

2 tane coin var

birisinde koyduğum parayı şu an geri alabiliyom kar zarar yok

diğerinde ise çekmedikçe dibe vurdum artık sıfırlanma noktasına geldi neredeyse, bu saatten sonra çeksem ne olacak tutuyorum, ilk çeksem mi dediğimde çeksem ufak bi zararla kurtulacaktım

çıkmayı da bilmek gerekiyor ben bilemedim

sonuç olarak hiçbir şey satmadım bekliyoruz

7xten satmadığıma pişmanım, aç gözlülük yaptım

şimdi en iyi ihtimalle en az 1 yıl kaybetmiş oldum vakit kaybı oldu ki telafisi olmayan tek şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

hocam hangi kriptodaydın doge falan mı

kaç parayı kaç yaptın

hocam bunları kendime saklasam daha iyi

hadi coini söyleyeyim Hokkaidu Inu ve Safemars aldım

Safemars'ı ATH'den almışım salak gibi, o benim hatam kendim ettim kendim buldum o parayı unuttum artık safemarstakini,

Hokkaidu'yu ise şu anki fiyatından aldım hemen hemen, şu an satıp çıksam yani aynı parayla çıkıyorum, ama 7xi gördüm hokk'ta

miktar söylemeyeyim

• Forexde 20k usd kaybettik 2 ortak :) kaldirac islerine hic girmeyin tavsiyem olsun beni damdan dusen anlar

Bu arada hedef 100k idi 70 bin usd den sifirladik 1 gecede parayi tamamen bizim salakligimiz ama yapacak bisey yok artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 25 Mayıs 2021; 18:21:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    owwww

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    neden tek ortak girmediniz alt limit mi var

• Ana para ile yatırım yapılmaz. Geçmiş olsun.

• Oku memur ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dil kursu boş iş ayrıca 7x yapıp çıkmadım demişsin gayet iyi yapmışsın coin işinde ne olacağı belli olmaz eğer çıkmış olsaydın belki 50x olacaktı bu sefer keşke çıkmasaydım diyecektin sabır satma coinlerini

• Şu ara çin sagolsun bütün paralar değer kaybediyor o yüzden ben olsam herhangi birine koyar unuturdum o parayı en az 1 2 aylığına zaten 1 2 aya para yeryüzünden silinmedikçe ortalama 2 haftaki önce seviyelerine geri gelir.

• Dostum bi hedef koy kendine ama o hedef 7x falan olmasın. Benim hedefim normalde max 2x dir, hadi kumarlık bir coin olsun 3x dururum en fazla ki durdum katladım paramı sonra 4x de yaptı 5x de ama 6 yapmadan patladı, ulan 2x ken çektik parayı 5x oldu demedim değil ama şuan insanları görünce iyi ki çekmişim diyorum, sonuçta bilemezsin nerede durman gerektiğini, gözünü doyurman lazım en baştan. Ders olmuş oldu sana, eğer duramıyorum diyorsan zaten bir daha hiç girme batmaya mahkûm olursun hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 25 Mayıs 2021; 21:52:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    hocam milletten 20xleri 50xleri görünce 7x gözüme az geldi

halbuki çalışıp kazanmaya kalksam o parayı aylarca tam zamanlı olarak çalışmam gerek, durumu arkadaşlarıma anlatınca çok şaşırdılar çekmediğime

pişmanım

bundan sonra 5xte çıkarım ufak miktar içeride bırakırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.