< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kripto paradan battım nolcak şimdi

-
-
gg
-
zararına sattın mı? satmadıysan biraz daha bekle piyasa düzlüğe çıkarsa birkaç hafta sonra çekersin.
-
ne yaptın hocam 100 lirayı 700 liramı yaptın
-
700 lira ile dil kursuna gidiliyo mu fazla fazla diyom hem dequote:
Orijinalden alıntı: Cannicusne yaptın hocam 100 lirayı 700 liramı yaptın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hangi kriptodaydın doge falan mı
kaç parayı kaç yaptın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 25 Mayıs 2021; 17:39:25 > -
bende sasa polsyersterden 32.000 kar yaptım çekmedim şimdi zarara giridm ahsahshashashahsahshasha ama ben sene sonu veya 2023 hedefli olarak uzun vadeli olarak almıştım ama bu kadar düşecğeini bilsem 32.000 tl de iyi paraydı yani neyse yine geri gelir karlar
-
2 tane coin varquote:
Orijinalden alıntı: The Managementzararına sattın mı? satmadıysan biraz daha bekle piyasa düzlüğe çıkarsa birkaç hafta sonra çekersin.
birisinde koyduğum parayı şu an geri alabiliyom kar zarar yok
diğerinde ise çekmedikçe dibe vurdum artık sıfırlanma noktasına geldi neredeyse, bu saatten sonra çeksem ne olacak tutuyorum, ilk çeksem mi dediğimde çeksem ufak bi zararla kurtulacaktım
çıkmayı da bilmek gerekiyor ben bilemedim
sonuç olarak hiçbir şey satmadım bekliyoruz
7xten satmadığıma pişmanım, aç gözlülük yaptım
şimdi en iyi ihtimalle en az 1 yıl kaybetmiş oldum vakit kaybı oldu ki telafisi olmayan tek şey
hocam bunları kendime saklasam daha iyiquote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bhocam hangi kriptodaydın doge falan mı
kaç parayı kaç yaptın
hadi coini söyleyeyim Hokkaidu Inu ve Safemars aldım
Safemars'ı ATH'den almışım salak gibi, o benim hatam kendim ettim kendim buldum o parayı unuttum artık safemarstakini,
Hokkaidu'yu ise şu anki fiyatından aldım hemen hemen, şu an satıp çıksam yani aynı parayla çıkıyorum, ama 7xi gördüm hokk'ta
miktar söylemeyeyim
Forexde 20k usd kaybettik 2 ortak :) kaldirac islerine hic girmeyin tavsiyem olsun beni damdan dusen anlar
Bu arada hedef 100k idi 70 bin usd den sifirladik 1 gecede parayi tamamen bizim salakligimiz ama yapacak bisey yok artik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 25 Mayıs 2021; 18:21:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
owwww
neden tek ortak girmediniz alt limit mi var
Ana para ile yatırım yapılmaz. Geçmiş olsun.
-
Oku memur ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dil kursu boş iş ayrıca 7x yapıp çıkmadım demişsin gayet iyi yapmışsın coin işinde ne olacağı belli olmaz eğer çıkmış olsaydın belki 50x olacaktı bu sefer keşke çıkmasaydım diyecektin sabır satma coinlerini
-
Şu ara çin sagolsun bütün paralar değer kaybediyor o yüzden ben olsam herhangi birine koyar unuturdum o parayı en az 1 2 aylığına zaten 1 2 aya para yeryüzünden silinmedikçe ortalama 2 haftaki önce seviyelerine geri gelir.
-
Dostum bi hedef koy kendine ama o hedef 7x falan olmasın. Benim hedefim normalde max 2x dir, hadi kumarlık bir coin olsun 3x dururum en fazla ki durdum katladım paramı sonra 4x de yaptı 5x de ama 6 yapmadan patladı, ulan 2x ken çektik parayı 5x oldu demedim değil ama şuan insanları görünce iyi ki çekmişim diyorum, sonuçta bilemezsin nerede durman gerektiğini, gözünü doyurman lazım en baştan. Ders olmuş oldu sana, eğer duramıyorum diyorsan zaten bir daha hiç girme batmaya mahkûm olursun hep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 25 Mayıs 2021; 21:52:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam milletten 20xleri 50xleri görünce 7x gözüme az geldi
halbuki çalışıp kazanmaya kalksam o parayı aylarca tam zamanlı olarak çalışmam gerek, durumu arkadaşlarıma anlatınca çok şaşırdılar çekmediğime
pişmanım
bundan sonra 5xte çıkarım ufak miktar içeride bırakırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- cipralex kullananlar yorumları
- her biji ne demek
- kredi kartı taksit mantığı
- lustral reçetesiz alınır mı
- 11. sınıf 2 dönem alan değiştirme yönetmeliği
- ince belli çay bardağı emojisi
- zara indirim ne zaman 2025
- telegram indirim
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X