Şimdi Ara

Kripto para piyasasında SHIB fırtınası esiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kripto para piyasasında SHIB fırtınası esiyor



    DOGE kripto para biriminin son dönemdeki inanılmaz yükselişi sınırsız arzı olan veya birçok sıfırdan oluşan arza sahip projelerin bir anda patlamasını sağladı. Bir dönem çöp olarak nitelenen bu paralar bugün inanılmaz hacimlerde ulaşmış durumda. 



    SHIB patlaması



    Kısa bir süre önce piyasaya çıkan SHIB birimi ya da Shiba INU herkesi şaşırtmış durumda. Küçük çaplı borsalarla başladığı hayatına son olarak Çin’in dev borsası Huobi ile devam eden SHIB bugün patlama yaptı. Toplamda 1 katrilyon arza sahip olan SHIB milyarlarca dolarlık hacim yarattı. 



    Ayrıca Bkz.Nintendo gelecekte "yeni özel oyunlara" daha fazla ağırlık verecek



    An itibariyle 11 milyar dolar pazar değerine ulaşan SHIB günlük olarak da 2.2 milyar dolar hacme ulaştı. Birimin fiyatı ise ne dolar ne de cent. Tanımlanamıyor bile. 0.0000115$ seviyesine ulaşan para şu sıralar 0.0000095$ seviyelerinde. Bir ay önce ise 0.0000006$ seviyesinde ve hatta daha düşüktü. O zamanlarda birkaç on dolar yatıranlar şimdi binlerce dolara sahip. SHIB için çöp tabiri pek kullanılamaz zira değişim borsası gibi projelerle katma değer oluşturmaya çalışıyorlar.



    Sınırsız arz sahibi para birimlerinin fırtınası dinecek gibi değil. SHIB ekosistemine bağlı AKITA birimi de 5-10 kata kadar kazandırmış durumda ve inanılmaz bir hacim oluşturuyor. Tüm kripto para piyasası adeta işi gücü bıraktı ve bunları seyrediyor. 

     




    Kaynak:https://coinmarketcap.com/currencies/shiba-inu/" data-href="" data-href="https://coinmarketcap.com/currencies/shiba-inu/">">https://coinmarketcap.com/currencies/shiba-inu/">https://coinmarketcap.com/currencies/shiba-inu/







  • hakanhan68 H kullanıcısına yanıt

    Yatırım tavsiyesi değildir!


    Kripto para piyasasında SHIB fırtınası esiyor


    Yatırım tavsiyesi değildir!

  • Shiba Inu Token'in şuanki arzı 394,796.00B SHIB


    Bu arzın da yarısını vitalik'te kilitlediler. Doge hedefine ulaştı, yeni oyuncak Shiba. Hedef 1 cent.

  • Tamam hocam teşekkür ederim ok kib bye

  • Borsada da böyle hisseler var. Etten püften iki sandalye bi masa şirket ama bir pompa yiyip gaz veren haberciler ile hisseyi birilerine kakalayıp voliyi vuruyorlar. Bist haberleri verilse bu kripto paradan daha fazla kazandıran ve daha çok çıkan hisselerle dolu, ama bilişim sitesi olunca para ve pump sadece bitcoinde olur sanrısı yapılıyor. Ayrıca Çin bu işin peşini bırakmaz ortada bu kadar keriz varken en iyi tavuğu onlar yolacaktır. Boş şeylere çok para yatırmayın yada yatırın kumar ayağınıza geldi, Las Vegas oldu telefonlar:))
    Borsa veya kripto ikisi de aynı formül:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 9 Mayıs 2021; 9:21:53 >




  • interwap kullanıcısına yanıt

    1000 TL ye 51 bin TL müthiş bir rakam...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.