Dostlar bu zamana dek hep uzun süreli düşündüm ve uzun süreli düşündüğüm taktiklerin hepsinden kazanç elde ettim tabii bazılarında sabır göstermeyip erkenden sattım ama neyse benim soracağım soru şu bazıları kısa süreli al sat yapıyor bunun hakkında çok şeyler yazıyor millet ama sizce en iyi yol taktik hangisidir bildiğiniz kaynak video yada yazı varsa atar mısınız |
Kripto para al sat kısa süreli taktiği
-
-
Destekte al direncte sat
Trene erken bin erken in
Hirs yaparsan kaybedersin
Az ama duznli gelir sagla ornegin %3 kâr bulursan sat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
grafikleri okuyup analiz yapabiliyorsan, bir coin hakkında tahminde bulunabiliyorsan al - sat yapabilirsin aksi takdirde kumardan farkı kalmaz bu işin
hiçbir şey bilmiyorsan coinleri araştırıp gelecek gördüğün bundan 2-3 sene sonra değerleneceğini düşündüğün coinleri alıp unutursun.
youtube olsun udemy olsun bu konuda bir dünya video mevcut fakat öngörülme ihtimali çok düşük. Uzun vade iyidir.
Al sat işi gereksiz yere stres yaratır ve yorucu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Destekte al direncte sat
Trene erken bin erken in
Hirs yaparsan kaybedersin
Az ama duznli gelir sagla ornegin %3 kâr bulursan satÇok sağ olasın hocam bazı önemli araç gereçler var mesela %3 kar bulduğu an otomatik satıyor işte onları ben öğrenemedim nasıl ayarlanıyor nasıl yapılıyor ondan dolayı sık sık telefona bakıyorum ama dediğiniz gibi küçük kar olursa bile satıyorum hemen
-
quote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7grafikleri okuyup analiz yapabiliyorsan, bir coin hakkında tahminde bulunabiliyorsan al - sat yapabilirsin aksi takdirde kumardan farkı kalmaz bu işin
hiçbir şey bilmiyorsan coinleri araştırıp gelecek gördüğün bundan 2-3 sene sonra değerleneceğini düşündüğün coinleri alıp unutursun.
youtube olsun udemy olsun bu konuda bir dünya video mevcut fakat öngörülme ihtimali çok düşük. Uzun vade iyidir.
Al sat işi gereksiz yere stres yaratır ve yorucu
Evet hocam cidden yorucu geçen denedim insanın kafasından çıkmıyor ama uzun vadeli öyle stres falan yapmıyor
-
Al sat yaparak ilk başlarda kazanıyordum ama sonradan hepsini kaybettim.
Terste kalırsan kötü oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Al sat yapabilmen için senin sabah 4'de kalkıp ciddi ciddi tüm piyasaları analiz etmen lazım ülkelerin ne kararlar verdiğine, şirketlerin ne karar verdiğine tek tek analiz etmen lazım ayrıca bunu tek başına yapamazsın yazılım gerekecektir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 20 Nisan 2021; 13:44:45 > -
Hocam demeyi unuttugum onemli bir mevzuda kademeli al satquote:
Orijinalden alıntı: meola147ofÇok sağ olasın hocam bazı önemli araç gereçler var mesela %3 kar bulduğu an otomatik satıyor işte onları ben öğrenemedim nasıl ayarlanıyor nasıl yapılıyor ondan dolayı sık sık telefona bakıyorum ama dediğiniz gibi küçük kar olursa bile satıyorum hemen
Alıntıları Göster
Atiyorum 10k paran var
3 coin sec inandigin
Destek seviyesinden 1k al baktin destegi gecti diger destekte 1k daha al sabır et baktin hala dusuyor 1k cepte dursun nereden toplanmaya basladi 1k daha al
Maliyetini en az dusur
Yukselirkende ayni taktik destek seviyesi 1k direnc seviyesinde 1k sat digerinde 1k daha sat
Ama bu anlattigim orta vade yatirimci icin makbuldur
Yabi bekleyeceksin destege inmesi icin belki 1 ay bekle
Butun paranla girne asla
Yok sen gunluk al sat yaparim dersen %3 gordugun an cik
Warren buffet bile %3 le calisiyordu düşün küçümseme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
amaç kısa sürede kazanç sağlamaksa, toplumun etkisi altında kalacağını ve kaldığını düşündüğün coinleri takip etmelisin.
Örnek verirsek Doge - bundan daha iyileri varken sırf toplumun etkisiyle saçmasapan şekilde değer kazandı.
Yine shiba coin namı değer doge killer
Bunun gibilerini zamanında tespit edip en dipten yakalarsan yemede yanında yat, al sat işinden daha iyidir.
İşin özü sürekli takipte olman lazım, günlük hayatı kaçırırsın.
İşin bu değilse çekilecek çile değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 20 Nisan 2021; 14:54:6 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7amaç kısa sürede kazanç sağlamaksa, toplumun etkisi altında kalacağını ve kaldığını düşündüğün coinleri takip etmelisin.
Örnek verirsek Doge - bundan daha iyileri varken sırf toplumun etkisiyle saçmasapan şekilde değer kazandı.
Yine shiba coin namı değer doge killer
Bunun gibilerini zamanında tespit edip en dipten yakalarsan yemede yanında yat, al sat işinden daha iyidir.
İşin özü sürekli takipte olman lazım, günlük hayatı kaçırırsın.
İşin bu değilse çekilecek çile değil.
Hocam ben zamanında babamla konuşurken Doge almak istediğimi ve şirin bulduğumu söylemiştim sonra vazgeçmiştim o an alsaydım şuan 170000 liram olacaktı ve Elon Musk dogeyi şirin tatlı bulduğu için desteklediğini açıkladı yani gelecek ön görülmüyor shiba konusunda çok istekliyim ama Binance üzerinde yayınlanmaması çok kötü olmuş bir de içimden bir his doge patladı diye shiba patlıycak diye gazlayıp acaba millet kala mı kalacak kafam karışık bir de ben çok düşük bütçelerle yatırım yapıyorum hocam maalesef ailemden düzenli olarak harçlık almıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Hocam demeyi unuttugum onemli bir mevzuda kademeli al sat
Atiyorum 10k paran var
3 coin sec inandigin
Destek seviyesinden 1k al baktin destegi gecti diger destekte 1k daha al sabır et baktin hala dusuyor 1k cepte dursun nereden toplanmaya basladi 1k daha al
Maliyetini en az dusur
Yukselirkende ayni taktik destek seviyesi 1k direnc seviyesinde 1k sat digerinde 1k daha sat
Ama bu anlattigim orta vade yatirimci icin makbuldur
Yabi bekleyeceksin destege inmesi icin belki 1 ay bekle
Butun paranla girne asla
Yok sen gunluk al sat yaparim dersen %3 gordugun an cik
Warren buffet bile %3 le calisiyordu düşün küçümseme
Alıntıları GösterHocam örnek verdiğiniz rakamlar baya yüksek ben düşük paralarla yatırım yapıyorum acaba al sat düşük paralarla yapılırsa kötü mü olur mesela benim Binance üzerinde tüm mal varlığım 1kyı geçmiyor ama "Yükselir bu güveniyorum." dediğim coinler paso %20 - %30 kar bıraktı seçtiğim coinler arasında ada bnb dash litecoin enjin falan vardı şuan aldığım kar çok düştü ama ben yine de satmıyorum çünkü bu coinler bana göre uzun vadeli çok iş yapacak hocam anlattığım doge olayında şunu demiştim 700 liram 170000 olacaktı kaçırdım fırsatı ama al sat ile bu denli rakamları al satla yakalayabilir miyim bilemiyorum verdiğiniz taktikleri araştırdım hocam destek direnç çok güzelmiş bir yandan deneyesim geliyor ama düşük bütçeyle olur mu bilmiyorum
-
Beyler halfmoon diye coin cikti bugun bedava trustte var 40 dolar aldim suan 65 cikti firsat ola bilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X