|
|

|
|
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
selamlar benim çektiğim çileyi paylaşmak için geldim 3 senedir bununla uğrşıyorum vurulmadığım bi iğne kalmadı. başladı mı tamamen geçmesi bazen iki ayı buluyor bende. anlattığınız bitkisel yöntemleri denemedim fakat ilaçlı tüm tedavileri denemiş bulunuyorum. genellikle antibiyotik iğne yazmalarını istiyorum tabi. benim süreç antibiyotik iğne sonrası iyileşir gibi olmayla başlayıp, bir hafta sonra acilde serumla devam edip en son kbb'de boğazı baticonlu pamukla sildirip deposilin vurdurmayla bitiyor. ancak artık öyle de bitmez oldu. sonuç:bademcikleri aldırma kararı aldım şu an deposilin vuruldum iyileşmesini bekliyorum boğazın. sonrasında da ameliyatı olmayı düşünüyorum risklerini de göze alıyorum. keşke çocukken alınsaymış. bu çileyi gerçekten çekmeyen bilmez, psikolojiyi bozar hayatı sorgulatır. bitkisel tavsiyeleri uygulayacak sabrım da hiç olmadı açıkçası en yakın hastaneye teslim ediyorum kendimi belki yapmak lazımdı. dediğiniz gibi devlet hast. ilgilenmiyor en azından ben denk gelmedim, bi özel hastanede devamlı olarak aynı doktora giderseniz tekrar tekrar aynı hikayeyi anlatmak zorunda kalmazsınız. tavsiyem tonsilit başladığını hissettiğiniz an sigarayı kesmeniz ve düzelir mi acaba ya diye beklememeniz, yoksa uyandığınız sabahlar cehenneme dönebiliyor. zaten keşke hiç içmesek :( not: antibiyotikle geçmeyen tonsilit için ebv testi yaptırmanızı da tavsiye ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onsekiz_oniki -- 18 Nisan 2022; 12:25:27 > |
|