Şimdi Ara

Kredimi İptal Ettirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şubeden başvurduğunuz zaman, krediniz onaylanma işleminden önce harekete geçerseniz, kredi iptal dilekçesi doldurarak yetkililere teslim etmeniz gerekir. Fakat sözleşme imzalamış bulunup ve dosyalarınız işlemden geçmiş olduğu zaman, paraya hiç dokunmadığınız takdirde, ceza ödemeden gerekçesiz bir şekilde 14 günlük cayma hakkınız bulunur. Bu 14 günlük süreç sözleşmenin imzalandığı zamandan başlar.


    Kazançlı yatırımlar sitemizde iş fikirleri, yatırım fırsatları ve düşük faizli kredi seçenekleri hakkında birçok özgün makale bulunmaktadır. Hergün detaylı bir literatür araştırması sonucunda yazarlarımız tarafından yazılan makaleler yüzde yüz özgün olup, yalnızca ziyaretçilerimize faydalı olma amacı gütmektedir.


    Anaparayı ve krediyi kullandığınız tarihten anaparanın geri ödendiği zamana kadar olan sürede gerçekleşen faizi, krediden vazgeçmek için geri dönüş yaptığınız vakitte 30 gün içinde geri ödemelisiniz. Banka, hesaplanmış olan faiz, kamu kurum ve üçüncü kişilere ödenmiş olan ücretler dışında bedel talep etmez. Bu saydıklarımız haricinde olan ve sizden ücreti sizden alınan her türlü , anapara ile gerçekleşmiş olan faizi geri ödediğiniz günden itibaren 7 gün içinde size iade edilir.


    Siz de daha önce kredi başvurusu yapıp kredi çekip daha sonra 2-3 gün sonra vazgeçip iptal ettirdiniz mi ?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.