Colendi ile aynı firma mı da? |
Kredim.com.tr - 6 Taksit 0 Faiz - Son Taksit Kredimden (16. sayfa)

-
-
size hiç belge yüklemeden 7500 limit mi geldi?
bana 500 verdi belge yüklersen limit arttırırım diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 12 Aralık 2022; 19:40:13 > -
Money Pay hazır limiti de kredim sağlıyorquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugColendi ile aynı firma mı da?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben barkodlu belge de yükledim ama 5 iş günü diyor cevap süresi
-
Benim de borç/limit oranım son zamanlarda faizin 1.36'ya inmesi ile maalesef arttı ama 7500 lira limit vermişler.
İhtiyacı olanlar için güzel kampanya.
İade edecekleri üst limit kesinleşirse ve güzel bir oran olursa alacak bir şeyler buluruz elbet.
Şimdi misal 50-100 lira için gerek yok.
Aynı taksiti ziraat ya da enpara ile de yaparız zaten.
-
Moneypay'de ilk hazır limiti açtığımda 150 lira idi.
Hiç kullanmamıştım ama 750 lira olmuştu sonradan. Birkaç kez kullandım ve şu an sanırım 4 bin lira ama kullandığım bir şey değil.
Bilgi için teşekkür ederim.
-
yüksek çıkanlara direkt yüksek limit çıkmış herhalde konuda hiç belge yükledim diyen yok.
belge yüklesek ne kadar yükselecek acaba
-
Benimde öyle hocam faiz düştü ama borç arttı en kötü giyim alışverişi yaparım bende lcw mobilden olursa da burada paylaşırım dediğiniz gibi ihtiyacı olanlara güzel kampanya geçen ay da vardı aynı kampanya ama onlarda üst limit vardı bunda olmaması güzelquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugBenim de borç/limit oranım son zamanlarda faizin 1.36'ya inmesi ile maalesef arttı ama 7500 lira limit vermişler.
İhtiyacı olanlar için güzel kampanya.
İade edecekleri üst limit kesinleşirse ve güzel bir oran olursa alacak bir şeyler buluruz elbet.
Şimdi misal 50-100 lira için gerek yok.
Aynı taksiti ziraat ya da enpara ile de yaparız zaten.
Bulunduğunuz yerde LCW OUTLET mağazası varsa kırmızı etiketli güzel fiyatlı ürünler denk gelebilir. Maalesef LCW'nin fiyatları Mavi, Collins vs gibi markalara çok yaklaştı. Pek de makul olmuyor artık.
-
Profilde herseyi tamamladim %85 diyor hala profilinizi tamamlayin yaziyor. Göremiyorum limiti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence üst limit yok, adam açık açık yazmış son taksit bizden diye.
-
Biraz bekleyin mesaj geliyor düzeliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben belge yüklemedim 3250₺ verdiler. İstedikleri iş yeri adresi fatura tapu vs eklesem kaç olur diye denicem ama tapuyu gönderesim gelmedi :)
Canli destege baglandim o sira konusurken 5000 tl onaylandi sms geldi.
Geçen Paycell kart ile aldım (alamadım daha doğrusu Paycell yarı yolda bıraktığı için 😀) halen iadesi gelmedi LCW mobilde biraz daha uygun oluyor hocam kupon ile kombo olur kredim ile de 1 taksidi ödenmeyeceği için fiyat konusunda evet doğru LCW de facto fiyatları uçtu gidiyor maalesefquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugBulunduğunuz yerde LCW OUTLET mağazası varsa kırmızı etiketli güzel fiyatlı ürünler denk gelebilir. Maalesef LCW'nin fiyatları Mavi, Collins vs gibi markalara çok yaklaştı. Pek de makul olmuyor artık.
Sadece ilk istediği şeyleri yaptım, 7.500 verdi. Şimdi alacak bir şey bulmaya geldi sıra 😁
Mesela Amazondan peşin alışveriş yapsak kredim uygulamasından 6 taksit yapıp son taksidi kredim mi ödeyecek
Birkaç parça halinde yapabilir miyiz aceba işlemi, 2500 liralık alışveriş yaptım, şimdi örnek bir 2500 daha yapsam (limit müsait) onunda son taksidini öder mi aceba , yoksa tek işlem hakkımız mi var
Başvuru yaptıktan ne kadar sonra onaylandı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X