Şimdi Ara

Kredi Yapilandirma & Faiz Oranlari (bilenlere sorum var)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi aksamlar arkadaslar. 4 ay once bir bankadan 0.90 faiz oraniyla 95000 TL kredi (konut kredisi) cektim. Toplam 150000 civari para odeyecegim. Simdi bu bankanin faiz orani 0.76 ya dusmus. Ben bu borcu yapilandirmak istiyorum. 3 sorum var.
    1- Bu faiz orani daha duser mi? Belki bir hafta sonra 0.70 e dusme ihtimali var mi?
    2- Benden yapilandirmak icin 2400 TL istediler. Bu parayi vermek zorunda miyim? Yada verirsem sonradan geri alabilir miyim?
    3- Bu faiz oranini, benim bankadaki musteri temsilcimin kendi istegine bagli olarak daha asagi cekme gucu var mi?

• Arkadaslar acil bi cevap lazim. Up.
  • Bir up yapalim. Belki bi goren olur.
  • 0,75ten 1 ay önce kullandım.. yapacagın sey su olsun aynı bankadan yapılandırmak yerıne tum bankalarla konus ve pazarlıgı kızıştır.. A bankası 0,74 verdi siz ne veriyorsunuz şeklinde konus ve masraflara dikkat et...

yapılandırmada mecburen %2 ceza vereceksin bundan kaçarın yok ama 0,90 ile 0,75 arasında çok fark var

ayrıca faizler düşebilir ama çokta güvenmemek lazım.. Ülkenin kredi notu vs artırılıp para akışı hızlanırsa 0,70 ve aşağası olabilir ama riske girmeye değmez bekleme bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennisrodman -- 29 Ocak 2013; 10:58:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.