|
Rica ederim. Kredi kartı çıkarttırırsanız da tavsiyem ykb yi kullanmayı bırakıp full halkbank kullanmanız olur. Yani hani biraz oradan biraz buradan değil. Çünkü işin sonunda ekstre çıkarttığınızda orada rakamların olabildiğince büyük görünmesi önemli. 2 bankadan 4+6 10 bin harcadığınızı 2 ekstrede belirteceğinize yani tek yerde tek ekstrede 10 harcıyorum ortalama demek daha etkili oluyor. Yine saçma bir şekilde şunu da deneyimledim zamanında. ING kullanıyordum. Epey param da vardı. Buna rağmen istediğim krediyi vermediklerinde tüm paramı çekmiştim ve ING ile ilgili tüm ilişkimi bitirmek istediğim için kredi kartımı kapattırdım. Sonra işbankasında kredi kartı almak istediğimde epey sıkıntı çıkartmışlardı. Kredi kartı kapattırmak çok eksi etkiliyormuş. Yahu dedim onlar kapatmadı ki, ben kapattırdım. O gözükmezmiş, kapandı diye kafada soru işareti yaratırmış. O yüzden benim gibi fazla bankada kredi kartı taraftarı değilseniz buna da dikkat etmek gerekiyor. Yine kredibiliteyi kredi kartı limiti de epey etkiliyor. Eskiden kart limiti artırılmasına hep karşı gelirdim. Boşuna harcanır derdim seneler önce. Ama kredi kapılarında süründürdüklerinden beridir hiç bir teklifi reddetmiyorum hatta arada kendim de limit artırımı istiyorum. Yani 1 milyon liraya çıkartsalar bile hayır demem artık. Ama onda da yine sanırım tüm bankalardaki toplam kredi limitiniz kontrol ediliyor. O yüzden az bankadan kredi kartı olması, limitin daha yukarılara çıkabilmesi için avantaj. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki