|
Bence az bile çıkmış findeks notunu yüksek ve hesabınızda yüklü paralar olsaydı daha çok çıkardı. |
| _____________________________ |

1 Mobil
|
Bence az bile çıkmış findeks notunu yüksek ve hesabınızda yüklü paralar olsaydı daha çok çıkardı. |
| _____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Onlar muhtemelen yıllar önce bankalar deli gibi kredi gibi dağıtırken almışlardır o limitleri. Öncesinde de Findeks geçmişleri vardır. O zamanlardan ve öncesinden bankanın gözüne girdiysen sonra o limitleri şişirmek kolaylaşıyor. Bunların arasında gaza gelip limitleri düşürüp sonra arttırmak istediklerinde ret alanlar da çoktur. Bankada mevduat tutma hususu ise en azından benim gördüğüm Denizbank'ta doğru. Geçen yıl 3 aylığına 2.5 milyon bağlamıştım yılın başında, 2. ayda beni Afili dedikleri üst segmente sistem otomatik yükseltip kredi ve Black kredi kartı teklif etmeye başladı. 2 yıllık Garanti limiti 4000'den 1 TL bile yükseltmezken bu bankadaki kredi kartım 1.5 yılda 25 binden 255 bine çıktı. Sigorta, emeklilik hiçbir şey yok. Belki bankanın sistemini kandırmak için her ay Nays gibi bir cüzdana (para çekildiğinde gönderici adı Türkiye İş Bankası olarak görünüyor) başka bir banka hesabından 50-100 bin atıp sonrasında limit alınmak istenen bankaya maaş ödemesi olarak işaretleyip transfer etmek denenebilir. Olur da yarın bir gün vergi dairesi izaha davete çağırsa bile rahatlıkla parayı aslında bir cebinizden ötekine aktardığınızı kanıtlamak mümkün olur. Denemeye ihtiyacım olmadı ama yazılımcı güdülerim bana bunun işe yarayabileceğini söylüyor. Tabi her bankanın sistemi farklı, hepsinde olmayabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnkptf -- 27 Ekim 2025; 1:4:17 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 27 Ekim 2025; 17:9:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |