Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
957
Cevap
82
Favori
93.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok hocam kim dedi benim 60 tane başvurum var puan hiç düştüğünü görmedim redlerim bile cok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • theflood kullanıcısına yanıt

o şekilde okudum ama yanlış bilgi galiba

• yeni tarihli ürün açılmadığı sürece puan düşmez. Sık başvuru banka içerisinde puanlamayı etkiler. Hesabınıza yüksek para girince arayıp kredi satmaya çalışırlar  

• Saiph kullanıcısına yanıt
    Yeni tarihli açtığımız ürün indirdiği puanı geri ne zaman verir hocam sadece kapatıncamı?

• expectations E kullanıcısına yanıt
    Kapatınca hemen kalırsa 6 ay sonra

• expectations E kullanıcısına yanıt

6. ayı dolunca 12 ay olunca + puan verir. Erken kapatınca banka raporuna göre hemen verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 23 Temmuz 2025; 19:48:57 >
  • kmh ları düşürmek kredi kartı limitini yükseltmenin önünü açar mı? bir ara 1 milyon kmh vermişti banka, 100k ya falan çektim, o bile fazla gelmeye başladı gözüme.

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt

Hocam hiç bir şeye etkisi olmuyor. Genel borç limit oranını korur yüksek olması.

A bankasında sürekli para girişi vardır 150 bin verir. B bankası devlet bankasıdır hiç vermez.

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Kmh limitlerinizin yüksek olması kredi kartı limiti almanızı etkilemez ama o verilen limiti yüksek tutarlarda kullanirsaniz borcluluk durumu yeterli deyip tüm ürünlerinizi etkileyen birsey haline dönüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

işin garibi devlet bankası 1 milyon verdi, özel banka 100k verdi (:

ikisini de 10 bine çektim, zaten pek ihtiyacım olmuyor, faizleri de yüksek, boşuna boşuna durup da dürtmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

işin garibi devlet bankası 1 milyon verdi, özel banka 100k verdi (:

ikisini de 10 bine çektim, zaten pek ihtiyacım olmuyor, faizleri de yüksek, boşuna boşuna durup da dürtmesin.

Çok şaşırdım. Kullanmayın dursun hocam

Hocam dolandırıcı falan hesaba girerse boşaltır, uğraştırır sonra beni, o yüzden de düşürdüm limiti, lazım olursa yükseltirim yine zaten. Bu kadar para çok yav

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, şu an Findeks puanım 1500 ve giderek yükseliyor. Telefon almak için Fibabanka Alış Gidiş üzerinden alışveriş kredisi kullanmayı düşünüyorum. Krediyi 3 veya 6 ay vadeli çekmeyi planlıyorum. Bu işlem sonucunda kredi notum düşer mi? Ayrıca, hangi vadeyi seçersem Findeks puanım daha az etkilenir?

• arnold34 kullanıcısına yanıt

Tabiki düşer hocam :) Sonuçta limit kullanıyorsunuz. Ne kadar borçlanacağınıza bağlı olarak kredi puanınız etkilenir.

• chevanton kullanıcısına yanıt

Hocam 19 bin TL ye telefon alıcam, 3 ay lık vadeyle alışveriş kredisi kullandım diyelim ne kadar düşer notum ve 3 ay sonunda kredi kapanınca eski haline gelirmi hemen ,daha önce hiç kredi çekmediğim için bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arnold34 kullanıcısına yanıt

Ortalama 50 puan düşüş olur ödeyince fazlasıyla yerine gelir merak etmeyin :)

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.