< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (48. sayfa)

-
-
o şekilde okudum ama yanlış bilgi galiba
-
yeni tarihli ürün açılmadığı sürece puan düşmez. Sık başvuru banka içerisinde puanlamayı etkiler. Hesabınıza yüksek para girince arayıp kredi satmaya çalışırlar
-
Yeni tarihli açtığımız ürün indirdiği puanı geri ne zaman verir hocam sadece kapatıncamı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kapatınca hemen kalırsa 6 ay sonra
6. ayı dolunca 12 ay olunca + puan verir. Erken kapatınca banka raporuna göre hemen verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 23 Temmuz 2025; 19:48:57 > -
kmh ları düşürmek kredi kartı limitini yükseltmenin önünü açar mı? bir ara 1 milyon kmh vermişti banka, 100k ya falan çektim, o bile fazla gelmeye başladı gözüme.
-
Hocam hiç bir şeye etkisi olmuyor. Genel borç limit oranını korur yüksek olması.
A bankasında sürekli para girişi vardır 150 bin verir. B bankası devlet bankasıdır hiç vermez.
-
Kmh limitlerinizin yüksek olması kredi kartı limiti almanızı etkilemez ama o verilen limiti yüksek tutarlarda kullanirsaniz borcluluk durumu yeterli deyip tüm ürünlerinizi etkileyen birsey haline dönüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
işin garibi devlet bankası 1 milyon verdi, özel banka 100k verdi (:
ikisini de 10 bine çektim, zaten pek ihtiyacım olmuyor, faizleri de yüksek, boşuna boşuna durup da dürtmesin.
-
Çok şaşırdım. Kullanmayın dursun hocamquote:
Orijinalden alıntı: LynXMaSTeRişin garibi devlet bankası 1 milyon verdi, özel banka 100k verdi (:
ikisini de 10 bine çektim, zaten pek ihtiyacım olmuyor, faizleri de yüksek, boşuna boşuna durup da dürtmesin.
Hocam dolandırıcı falan hesaba girerse boşaltır, uğraştırır sonra beni, o yüzden de düşürdüm limiti, lazım olursa yükseltirim yine zaten. Bu kadar para çok yav
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, şu an Findeks puanım 1500 ve giderek yükseliyor. Telefon almak için Fibabanka Alış Gidiş üzerinden alışveriş kredisi kullanmayı düşünüyorum. Krediyi 3 veya 6 ay vadeli çekmeyi planlıyorum. Bu işlem sonucunda kredi notum düşer mi? Ayrıca, hangi vadeyi seçersem Findeks puanım daha az etkilenir?
-
Tabiki düşer hocam :) Sonuçta limit kullanıyorsunuz. Ne kadar borçlanacağınıza bağlı olarak kredi puanınız etkilenir.
-
Hocam 19 bin TL ye telefon alıcam, 3 ay lık vadeyle alışveriş kredisi kullandım diyelim ne kadar düşer notum ve 3 ay sonunda kredi kapanınca eski haline gelirmi hemen ,daha önce hiç kredi çekmediğim için bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortalama 50 puan düşüş olur ödeyince fazlasıyla yerine gelir merak etmeyin :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X