Şimdi Ara

Kredi mi birikim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısmetse 3 ay sonra askerliğim bitiyor. Bir araç almak istiyorum baktığım araba 17-18 civarında. 15bin tl kredi çekersem 28 ayda 700tl olarak aylık ödemesi var 19bin tl olarak geri ödemesi oluyor. Diğer türlü beklemem gerekecek. Sizce kullanmalı mıyım? Biraz kenarda param mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence bekle hocam
  • Bu devirde kredisiz hiç bişey olmuyo.krediyi her ay zorlanmadan ödiyceksen gelir varsa çek gitsin.sıkıntı harç borç yapıcaksan hiç bulaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

bence bekle hocam

İşte hocam artık beklemekten sıkıldım ehliyeti aldık askerlik çıktı askerliği bitiriyoruz bide para için bekleyecem tamam tutumlu bir insanım dediğimi yaparım ama aynı hesaba gelecek ancak 28 ay sonunda 4bin tl zararım olacak olsun o kadarda. Bilemedim ki şimdi.

Hocam zorlanma durumum olmaz ama etrafta duyduğum şeyler beni korkutuyor. Allaha şükür iş var, hem kendimi geçindirmeye yetecek kadar para kalıyor hem krediyi ödemeye yetecek kadar ama erteleye erteleye soğuyorum doğal olarak. Bu tür şeyleri zamanında yapmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 5 Aralık 2015; 12:03:13 >
  • biri kim?
  • Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    o kredi 19 değil sana 25 bine kadar çıkar arabanın masraflari çıkacak bence bekle Hem belki daha iyisini bulursun fikrin değişir

Yani hocam sen planını yap.haa şöyle olabilir az daha biriktirirsin çekiceğin kredi azalır.öyle de yapabilirsin ama her türlü kredi şart.bekleyerek tam parayı toplamak biraz mucize.her türlü harcaman olur bişey olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

o kredi 19 değil sana 25 bine kadar çıkar arabanın masraflari çıkacak bence bekle Hem belki daha iyisini bulursun fikrin değişir

Hocam zaten diğer ihtiyaçlarımı ayarlayarak 28 ay vade yapacam. Yakıtıydı, sigortasıydı, bakımıydı, arızasıydı. Bunları düşünerek bu şekilde ayarladım.

Orası kesinlikle öyle hocam ne kadar tutumlu olsamda hazır parayı illa harcıyorsun ama en azından kendim için konuşayım borca girdiğimde önce o parayı ayarlarım sonra kendime harcarım. Bu daha önceki kart borçlarımda da bu şekilde oldu hatta fazla ödeyebilecek durumum olduğunda fazla yatırırdım ki bir an önce bitsin diye. Teşekkürler bu arada yorum için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 5 Aralık 2015; 12:13:17 >
  • Yukarı

• Sağ salim gel biraz dinlende sonra düşünürsün arabayı.
  • 10 kredi alırsan 12-13 ödersin araban 12-13 e gelir ama yok ben biriktircem diyosan 10 biriktirirsin o zamana kadar arabanın piyasası 12-13 e çıkar gene aynı paraya gelir boşa beklemiş olursun. Ev içinde aynısı geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

10 kredi alırsan 12-13 ödersin araban 12-13 e gelir ama yok ben biriktircem diyosan 10 biriktirirsin o zamana kadar arabanın piyasası 12-13 e çıkar gene aynı paraya gelir boşa beklemiş olursun. Ev içinde aynısı geçerli

Tamda benim düşündüğümü dile getirmişsiniz. Hem giden zamana yazık hemde yine piyasa yükselmeye devam ediyor bir karın olmuyor. Bakalım artık hocam duruma göre.

o zaman alın hocam, dediginiz gibi fazla beklemek de anlamsız. araba büyük ihtiyaç. şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

o zaman alın hocam, dediginiz gibi fazla beklemek de anlamsız. araba büyük ihtiyaç. şimdiden hayırlı olsun.

Bakalım dostum bitsin askerlik gerisi olacak Allah'ın izniyle. Sağolasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.