Şimdi Ara

kredi kartini kapatmak istiyorum ama !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben kredi kartimi kapatip taksitlendirmek istiyorum borclarimi ama dun bankadaki gorevli bu sizin icin Kotu referans Olabilir ilerde kredi cekerseniz felan dedi acaba dogrumu

Borcum 800 lira suan 3 taksit yeterlidir benim icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 10 Kasım 2012; 14:27:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bişey olmaz kredi kartını kapatma diye yapıyorlar imkanın varsa taksitlendirmeden peşin olarak ödeme yap daha iyi ilerde kredi çekersen yıldızın düşük diye geri çevirirler sadece bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorran

bişey olmaz kredi kartını kapatma diye yapıyorlar imkanın varsa taksitlendirmeden peşin olarak ödeme yap daha iyi ilerde kredi çekersen yıldızın düşük diye geri çevirirler sadece bu

Hocam taksinlendirmeden odersem eger gelecek ay 0 lira Olur elimde O yuzden dolayi taksitlendirmek Istiyorum ve bu kredi mevzusu canimi sikti biraz duzelmezmi 2 3 yil sonra O yildiz muhabbeti

• yeni oyunları bu demek. annem bir bankadan kredi çekti ve kredi kartı istemediğimizi söyledmiştik ama gönderdiler tam 3 ay ugraştım kapattırmak için hatta kapatırken kart parası istediler baya bi kavga ettim ödemedim . bunlar tamamen oyun insanları kandırmak için .
  • bankalara düzenli ödeme yapıp yapılmadığını yıldız mevzusundan anlaşılıyor . 1 ay kredi kartının faturasını ödeme yıldızın düşüyor taksitlendirincede yıldız düşüyor pek bişey yok arada. ama hukuksal bişey olursa işin zor dğer türlü sorun olmaz. gelirin iyi ise hiç sorun olmaz
  • Sanalpazardan yüzde 5 ile 10 taksit yapabilirsin

• Banada acikcasi bankanin yaptigi oyun gibi geliyor ama kapatmakta kararliyim cunku gercekten aylik 740 aliyorum 450 sini Kredi kartina yatiriyorum elimde olmadan alisveris yapiyoruz kredi kartindan yildizim dusersede dussun artik napalim boyle Iskence Cekmektense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 10 Kasım 2012; 14:25:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi Kartı ile Fon Almak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.