Şimdi Ara

kredi kartından anlayan? basit bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben havale hesabı açmak istiyorum yani mesela ankaradan bana para göndercek adama bilgilerimi vercem oda bankamatikten hesabıma para aktarcak.
    bende bankamatik kartı var. şimdi o aynı zamanda havale hesabımı oluyor

bide kredi kartı war 400 tl limitli maximum. kredi kartı ile havale hesabı farklı şeyeler dimi kredi kartıyla yapamam yani?

• bankamatık kartın varya o karta baglı banka hesabın var .. o hesabın ıban numarası var o numarayı ver sana para gonderıcek kısıye baska bılgı gerekmez sadece ıban numarası ıle sana para gonderebılır.

ıban= uluslar arası hesap numarası gıbı bısı :p
  • bankamatik kartına havale yapılır zaten, gerekli bilgileri vermen yeterli olur.
  • Havale hesabi diye bisey yok, vadesiz hesap actirman lazim havale/eft yapip alabilmek icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

bankamatık kartın varya o karta baglı banka hesabın var .. o hesabın ıban numarası var o numarayı ver sana para gonderıcek kısıye baska bılgı gerekmez sadece ıban numarası ıle sana para gonderebılır.

ıban= uluslar arası hesap numarası gıbı bısı :p

International bank account number :) tr diye baslar 26 haneli bi kod bi rakam farkli olursa paran sana gelmez baskasinin hesabina yatar bi daha da alamazsin o parayi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Havale hesabi diye bisey yok, vadesiz hesap actirman lazim havale/eft yapip alabilmek icin

bankamatik kartımda zaten var dimi bu? para yüklüyom burgerde falan ödüyom arasıra.

bide kredi kartım var onda böle bişey yokmu? ondada vadesiz tl hesabı bakiyeniz falan yazıyo online işlemlerde iban no falan göremedim etrafta
  • pekı ben hesap numaramı bırıne verdım parayı yatrcak sube kodu yerıne ne yazcak ben neredeysem orayımı yazcak oyleyse eger ordan baska yerde cekemem mı bu nedır bılen varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

pekı ben hesap numaramı bırıne verdım parayı yatrcak sube kodu yerıne ne yazcak ben neredeysem orayımı yazcak oyleyse eger ordan baska yerde cekemem mı bu nedır bılen varmı ?

+1 ?
    öğretin bize bilgiye açız
  • Sube kodu yerıne sube kodunu yazacak oda banka kartı uzerınde bulunur zaten bıldıgım kadarı ıle hesap numarasının ılk 4 hanesı sube kodu ıcındır.
  • hm saolun beyler bunuda öğrenmiş olduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.