Şimdi Ara

Kredi Karti Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, kredi karti almayi dusunuyorum. siz hangi karti kullaniyorsunuz soylermisiniz. soyle, bilmem aylik kart ucreti fazla olmayan, cogu alisveris magazalarda gecen, ve banka kapaliyken kapanmayan ve icinde kredi varken sacma sapan hatalar vermeyen bir kart onerirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim için özgürlük, bir litre benzinin kilometre bitirilmesidir.
  • Bank Asya'nın Dıt Card'ını kullanıyorum. Aylık ücret,hesap işletim ücreti vs gibi şeyler yok. 7/24 internet şubeden herşeyi görebiliyorum ve bankamatikten işlem yapabiliyorum. Fazladan yatırdığım para da + olarak geçiyor ve borç geldiğinde ordan düşüyor. Artık baya yerde de geçmeye başladı.

Tek kötü yanı taksitli nakit avans ve taksit kapama özelliği yok. Bunun olmaması da faizle çalışmadıkları için. Ben memnunum tavsiye ederim.
  • Ben de kredi kartı almayı düşünüyorum yapı kredi play nasıl sizce aylık ücreti falan var mı.Bu aralar internetten alışveriş için çok lazım olmaya başladı ...

Eski çağlarda ejder, kaplana denk görülen tek yaratıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Ben de kredi kartı almayı düşünüyorum yapı kredi play nasıl sizce aylık ücreti falan var mı.Bu aralar internetten alışveriş için çok lazım olmaya başladı ...

6 ayda bir 30-40 lira çekiyolar diye biliyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.