Şimdi Ara

KREDİ KARTI PUANLARININ KULLANILABİLDİĞİ MARKET VE MAĞAZALAR... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
890
Cevap
352
Favori
218.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Arkadaşlar cardfinans visa hangi petrol şirketlerinden benzin alabiliriz para puan ile ?

ben geçen hafta shell den aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: tunç1

e-ticaret sitelerinde world kart puanlar nerelerde kullanılıyor, başlıktakilerde kullanamadım

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56889740&p=1&anchorToGo=56889740#56889740 bu konuyu inceleyiniz

bu konuyu önceden inceledim, burda yazılı olan sitelerde worldpuan kullanılmıyor

• quote:

quote:

quote:

e-ticaret sitelerinde world kart puanlar nerelerde kullanılıyor, başlıktakilerde kullanamadım

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56889740&p=1&anchorToGo=56889740#56889740 bu konuyu inceleyiniz

bu konuyu önceden inceledim, burda yazılı olan sitelerde worldpuan kullanılmıyor

Hepsiburadayi denediz mi? Kart bilgilerini girdikten sonra puan secenegi cikiyor sanirim

• quote:

quote:

quote:

www.hepsiburada.com
    Ödeme Seçenekleri - Hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/odeme-secenekleri

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hepsiburadayi denediz mi? Kart bilgilerini girdikten sonra puan secenegi cikiyor sanirim

denedim hocam kullanılmıyor

• iki sorum var. ayın 17sinden önce kullanmam gereken bonus var ve kartın çipi bozuldu yenisini gönderecekler. o zamana kadar gelmezse nasıl kullanabilirim. amerkan express kart da var. acaba amerikan express ile normal bonus cardtaki puanları kullanabilir miyim?
    kullanamıyorsam eğer hangi online mağazalarda kullanabilirim. vodafone veya türkcel süperonline fatura ödemesinde kullanabilir miyim? vodafone veya turkcel tl yüklemede kullanabilir miyim?
    hiç olmadı migros sanal marketten bir şeyler alsam orda geçerli mi?
  • Netten harcarsiniz hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün nuvo tl kartımdaki puanı şok markette kullandım ama baya zor oldu tecrübe olması için anlatayım.
    nuvodaki puanınızı kullanmak için alışveriş tutarınız puandan az veya eşit olması lazım yoksa puan kullanamıyorsunuz. Markette sistemde kaç tl puanınız var o da görünmüyor. puanınızı daha önce nuvodan öğrenin ve alışverişi o puan kadar yapın veya kasiyere puan kadar tutarını çekmesini isteyin üzerini başka kartla ödeyeceğim deyin. Puan görünmesede denemesini isteyin ben bu şekilde kullanabildim. İnşallah faydalı olur. ben bu sebeple yarım saat uğraştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

iki sorum var. ayın 17sinden önce kullanmam gereken bonus var ve kartın çipi bozuldu yenisini gönderecekler. o zamana kadar gelmezse nasıl kullanabilirim. amerkan express kart da var. acaba amerikan express ile normal bonus cardtaki puanları kullanabilir miyim?
    kullanamıyorsam eğer hangi online mağazalarda kullanabilirim. vodafone veya türkcel süperonline fatura ödemesinde kullanabilir miyim? vodafone veya turkcel tl yüklemede kullanabilir miyim?
    hiç olmadı migros sanal marketten bir şeyler alsam orda geçerli mi?

Garanti bankasının uygulamasından ÖDÜL PUAN AKTAR diye bir bolum var . Ordan aktarıp diğer kartla kullanabilirsiniz .

• Bugün iş bankası bankamatik kartı kampanyasından kazandığım puanı skt. geçmeden harcamak için a101 e gittim kasadaki kız önce maximum puan kullanamıyoruz dedi. bende, sürekli kullanıyorum deneyebilir misiniz dedim ve kullandı sonrada aslında kullanmamız yasakta filanda diye gevelemeye başladı, anlamıyorum ki bu puanları kasiyerlerden mi kesiyorlar neyseki kullanabildik
  • .
  • Takip

• mesajım bulunsun. 3 gün sonra lazım olacak. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbowtrout

Bugün iş bankası bankamatik kartı kampanyasından kazandığım puanı skt. geçmeden harcamak için a101 e gittim kasadaki kız önce maximum puan kullanamıyoruz dedi. bende, sürekli kullanıyorum deneyebilir misiniz dedim ve kullandı sonrada aslında kullanmamız yasakta filanda diye gevelemeye başladı, anlamıyorum ki bu puanları kasiyerlerden mi kesiyorlar neyseki kullanabildik

Maximum puanı kullanılabiliyor demek a101 de.geçmiyor diyordu herifler.gerçi 1300 ü gömdükleri adamdan ne bekleyebilirki insan

• Arkadaşlar denizbank paracard puanlarını nerelerde kullanabilirim? Tercihen akaryakıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorshacck -- 8 Temmuz 2016; 21:24:20 >
  • Arkadaşlar odeabank puanım yüklendi bugün. Normal axess karttin geçtiği yerlerde bunuda kullanabiliyor muyuz acaba. Tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

Arkadaşlar odeabank puanım yüklendi bugün. Normal axess karttin geçtiği yerlerde bunuda kullanabiliyor muyuz acaba. Tşkler

Axess in geçtiği fiziki poslarda aynen geçer (akaryakıt, şok market, carrefoursa, kipa vs.) ama sanal poslarda geçmez, bilginize.
  • Akbank Axess chip parayı hangi marketlerde kullanabiliriz arkadaşlar ? Veya hangi sitelerde geçiyor ? N11 veya GG' de geçerlimidir ?
  • bazı a101 ler world puan kullanılmıyor diyorlar. bim lerin de çoğu pos cihazları farklı bankaların acaba a101 lerde de olabilir mi böyle bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Akbank Axess chip parayı hangi marketlerde kullanabiliriz arkadaşlar ? Veya hangi sitelerde geçiyor ? N11 veya GG' de geçerlimidir ?

Site olarak N11, market olarak Carrefour.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.