Şimdi Ara

kredi kartı olmadan araba kiralamak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.156
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevre illere gezmeye gitmek istiyorum.Yaşım 20 kendi arabamda var ama çok yakıyor.Kısa mesafelerde sorun olmuyor.Mesafe uzadıkça yakıt bütçeyi zorluyor.Bu sebeble araba kiralamak istiyorum.Ogrenciyim kredi kartim yok.Bu şartlar da kurumsal firmalar dan araba kiralayabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kiralık arabadan o kadar çok başı yanan varki boşver kardeşim bin kendi arabanla git varsın üç kuruş fazla yaksın

• Araba kiraladığınızda zaten aynı hesaba gelir. Kurumsal firmalardan kredikartı hariç nasıl yağılır bi bilgim yok

• Kiraya vericeğin parayı yakıta versen daha iyi uğraşma kredi kartsız yerler problem yaratır.

• Arabamda Tofaş.Güvensizliği korkutuyor beni.

• Uzak yerlere otobusle gidip para biriktirin zamanla çok daha güzellerini alırsınız

• Büyük ve kurumsal firmalar kredi kartını şart koşuyor, kiralayamazsınız. Gideceğiniz ildeki rent a car ları internetten araştırıp tlfla irtibat kurarak öncesinde bilgi alın, istisnai durumlar olabiliyor. Ama daha önce hiç araç kiralayıp kullanmadıysanız tavsiye etmem. Başınıza iş açılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmlfc

Arabamda Tofaş.Güvensizliği korkutuyor beni.

hocam güvenilir yerlere sorun illaki bi yer bulursunuz.

hocam alakasız soru ama bi sorum var

tofaş ın ruhsatta kaç kw yazıyor ?
  • Kiralaniyor yere bagli ben nakit calisiyorum ozellikle lux arac kiralarken direk cashi basiyorum alip cikiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • garajyeri.com var, bankamatikle kiralanıyor, kurumsal bir firmada ne varsa hepsi var, kasko, ek sürücü vs. yemeksepeti mantığıyla çalışıyor, millet araçlarını sisteme ekliyor, site %15 komisyon alıyor, en sevdiğim özelliği 25 tl'ye kapına kadar getiriyor aracı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.