Şimdi Ara

Kredi Kartı Limitleri Düşürülmeye Başlamış!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
6
Favori
7.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Türkiye’de oturup başka vatandaşlığı olan da faydalanabilir. Avrupa’da oturan milyonlarca Türk var. Her gün de daha fazla kişi taşınıyor. Bu sistemde Türkiye’nin her avantajından faydalanmak, para kaptırmamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 5 Mayıs 2026; 2:28:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu limitleri ikametgah yurtdışında gözüküyorken mi aldınız? Kardeşimin ziraat'te 800 tl (~15 euro) limitli kartı var. Yıllardır her geldiğinde yükseltmeyi deneriz ama anında red verir. Yapı kredi'de ayrıca 1200 tl limitli kartı var. Geçen seneye kadar 10 bin tl ön onaylı gösteriyordu ama yükseltmeyi denerken şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz, daha sonra tekrar deneyin diyordu. (10 binin altında denediğimizde de hata veriyordu.) Limitle ilgili haberlerden sonra onu da kırptılar, ön onaylı 0 gösteriyor artık

İkametgahı yurtdışında olduğu için kredi kartı başvurusundan red alan biri vardı forumda. Biz de o yüzden limit artmıyor, kapatsak tekrar alamayız herhalde diye düşünüyorduk. Sizin limitleri görünce şaşırdık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de 2021 senesinde yurtdışı ikametgahı ile Axess çıkartmıştım. 2022'de Shop&Fly çıkarttım. Geçen yazsa Qnb'den. TR'de herhangi bir sigorta girişimde yok. Bence ilk verildikten sonra Findeks notum oluştuğu için sonrakilerine de onay çıktı. Ama diğer çoğu bankadan(Vakıf, Yapı, Halk, Enpara, Ziraat, İş) maalesef alamadım yurtdışında adresim gözüktüğü için. Diğer bankalar neden verdi bilmiyorum. 3 bankadaki toplam limitim ise 1.5 milyon civarı. Findeksim de 1545.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attalosrome -- 9 Mayıs 2026; 23:6:53 >

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Hocam bu limitleri ikametgah yurtdışında gözüküyorken mi aldınız? Kardeşimin ziraat'te 800 tl (~15 euro) limitli kartı var. Yıllardır her geldiğinde yükseltmeyi deneriz ama anında red verir. Yapı kredi'de ayrıca 1200 tl limitli kartı var. Geçen seneye kadar 10 bin tl ön onaylı gösteriyordu ama yükseltmeyi denerken şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz, daha sonra tekrar deneyin diyordu. (10 binin altında denediğimizde de hata veriyordu.) Limitle ilgili haberlerden sonra onu da kırptılar, ön onaylı 0 gösteriyor artık

İkametgahı yurtdışında olduğu için kredi kartı başvurusundan red alan biri vardı forumda. Biz de o yüzden limit artmıyor, kapatsak tekrar alamayız herhalde diye düşünüyorduk. Sizin limitleri görünce şaşırdık

Çoğunu yurt içindeyken aldım. Yurt dışındayken sadece VakıfBank limitimi otomatik olarak artırıyor. TEB gibileri şubeye gitmemi istiyor.

• x (formerly twitter)
    Sputnik Türkiye (@sputnik_TR) on X
    https://x.com/sputnik_TR/status/2097326590640476342?s=20

Başladık yine

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.