Şimdi Ara

Kredi Kartı Limitleri Düşürülmeye Başlamış!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
6
Favori
4.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ben hazırlıklı olup başka bankalardan kredi kartı aldım. Limitim düşmedi düşerse biraz kalmasını umut ediyorum Kredi Kartı Limitleri Düşürülmeye Başlamış!!! 

Orijinalden alıntı: Saiph

Hocam ben hazırlıklı olup başka bankalardan kredi kartı aldım. Limitim düşmedi düşerse biraz kalmasını umut ediyorum  

Hocam düşerse hepsi düşecek sonuçta kullanılmayan boşluktan düşecek. Yani kaçış yok maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bence varya müşteri bazlı yaklaşıyorlar. Hiç düşmeyedebilir.

Bence varya müşteri bazlı yaklaşıyorlar. Hiç düşmeyedebilir.

Bilemiyorum hocam nasıl derler kurbanlık koyun misali sonumuzu bekliyoruz ya ipten döneceğiz ya da limitleri tırpanlayacaklar... Üstteki arkadaşın paylaştığı gazeteci haberimin arkasındayım demiş umalım ki eninde sonunda gazetecinin paylaştığı haber doğru çıksın

Ne yapsak tüm limitle altın mı alsak dolu limiti indiremezler. Kredi Kartı Limitleri Düşürülmeye Başlamış!!! 

Ne yapsak tüm limitle altın mı alsak dolu limiti indiremezler.  

Aslına böyle yaparak daha çok enflasyonu yukarı çıkarıyorlar haberleri yok. Kaç kişi şu haberler çıktıktan sonra kart limitlerini sıfırladı. Acaba şu dahiyane fikir kimden çıktı ben onu merak ediyorum? Savunma sanayi fonu misali eninde sonunda ya revize edilecek ya da gazetecinin yazdığı gibi ertelenecek çünkü halktan çok tepki var bu saçma sapan karara

Güya limitler inecek insanlar artık harcama yapmayacak. Banka geliri sgk dökümüne bakarak hesaplamıyor ki. Varsa yatırım, hesaptaki para ve hareketler ona bakarak geliri hesaplıyor. Ödeme potansiyeline göre limit veriyor. 5 sene önce ödeyip kapattığım kredinin bile şuanki limitimde katkısı vardı. Öncelikle bu durumu çözmeleri gerekiyor. Altın ve yatırım ürünleri almayı engelleyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    https://x.com/ademfiliz66/status/2045897972676776309?s=20

• Bi de 3ay süre yok muydu subatın ortasında verilmisti mayısın ortasına denk geliyor 1 mayıs ne alaka bence sallıyor

• Bir kilifini bulup son dakika değişikliğe giderler diye düşünüyorum, o degisiklikte yeni limit alırken şartları zorlaştırırlar gerçekten belge sunmadan limit alamazsın bunu yapmaları durumda birkaç sene limit artışı yapılmayacak demektir.Limitler enflasyona ezilir gider.

Ek olarak bankalar bu yeni kurala gönüllü olsa veya bir duyumları olsa patir patir limitleri budamışlardı üstelik sorunlu müşterilerden başlayıp gozunun yaşına bakmazlar.Dusunulmeden çıkılan bu yolda limit dususu beklemiyorum ama burası Türkiye tabii ne olacağı belli olmaz :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bazı bankalar hesaba giren paraya bakıyor cogu hatta naas dışında gelirleri de olabilir yani mesela qnb ve enparaya naystan düzenli para çıkarıyorum ikisinden de hatrı sayılır limit aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri_reis -- 19 Nisan 2026; 21:35:33 >

Orijinalden alıntı: sukruciger

Bir kilifini bulup son dakika değişikliğe giderler diye düşünüyorum, o degisiklikte yeni limit alırken şartları zorlaştırırlar gerçekten belge sunmadan limit alamazsın bunu yapmaları durumda birkaç sene limit artışı yapılmayacak demektir.Limitler enflasyona ezilir gider.

Ek olarak bankalar bu yeni kurala gönüllü olsa veya bir duyumları olsa patir patir limitleri budamışlardı üstelik sorunlu müşterilerden başlayıp gozunun yaşına bakmazlar.Dusunulmeden çıkılan bu yolda limit dususu beklemiyorum ama burası Türkiye tabii ne olacağı belli olmaz :)
    Hakikaten bu şekilde olsa bu kadar tepki çekmezdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: sukruciger

Olması gereken oydu ama hangi cin fikirliler ortaya attı ve uyguladi ise ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Sahadan bu kadar kopuk olunca böyle oluyor maalesef.
    Aynen öyle. Ben yine de ümidimi kaybetmek istemiyorum bu kadar tepkiye rağmen dediğiniz gibi eninde sonunda bu kararda en kötü revizyona gideceklerini ummak istiyorum. En iyi ihtimalle dediğiniz gibi yeni kart çıkarmak ve limit artışı ekstrem derecede zorlaşır limit düşümü olmaz umarım

Bu şaklabanlıklarla enflasyon düşürmeleri imkansız

Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

Bu şaklabanlıklarla enflasyon düşürmeleri imkansız

Enflasyon düşmez o net ama bakalım kart limitleri ne olacak? Bu fotoğraftaki elemana göre 1 Mayıs tarihine yetiştirmeye çalışıyor yazıyor banka IT' leri. Gazeteciye göre karar süresiz ertelendi. BDDK çalışmalar devam ediyor diyor. Biz kredi kartı sahipleri ise deyim yerindeyse kurbanlık koyun misali bekliyoruz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.