Şimdi Ara

Kredi Kartı ilk şifresi için hangi sorular soruluyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Abimin üzerine henüz şifresi tanımlanmamış bir kredi kartı var Garanti Bonus.

Telefonla şifreyi ben almak istiyorum onun ugrasacak vakti olmadığı için.

Acaba hangi kişisel bilgiler soruluyor ona göre önceden hazırlasam diyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• folikür kullanıcısına yanıt
    Telefondan ilk şifre verilmiyor, şubeye gitmeniz gerekmekte. Pos makinası gibi bir cihazla karta şifre tanımlaması yapıyorlar. Tabi bu iş bankası kartımda başıma geldi garantide böyle olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34GKN35 -- 21 Aralık 2013; 0:45:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34GKN35

Telefondan ilk şifre verilmiyor, şubeye gitmeniz gerekmekte. Pos makinası gibi bir cihazla karta şifre tanımlaması yapıyorlar. Tabi bu iş bankası kartımda başıma geldi garantide böyle olabilir.

Hocam şuan iki kredi kartım var bir tanesini çok net hatırlıyorum telefonla tanimlamistim

• Doğum tarihi,anne adı,baba adı ve anne kızlık soyadı sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

Doğum tarihi,anne adı,baba adı ve anne kızlık soyadı sanırsam.

Ben de böyle şeyler hatırlıyorum hocam. Bunların dışında farklı bir şey var mı acaba, telefonda tıkanmak istemiyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: folikür

quote:

Ben de böyle şeyler hatırlıyorum hocam. Bunların dışında farklı bir şey var mı acaba, telefonda tıkanmak istemiyorum:)

Geçen hafta aldım bende bonus karta şifre telefondan yanlış hatırlamıyosam maaşımı da sormuştu kadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mltoprak

quote:

quote:

Geçen hafta aldım bende bonus karta şifre telefondan yanlış hatırlamıyosam maaşımı da sormuştu kadın

Teşekkür ederim hocam

• quote:

Iyi geceler.
    Abimin üzerine henüz şifresi tanımlanmamış bir kredi kartı var Garanti Bonus.

Telefonla şifreyi ben almak istiyorum onun ugrasacak vakti olmadığı için.

Acaba hangi kişisel bilgiler soruluyor ona göre önceden hazırlasam diyorum..

İnternet Şubesi/Kart İşlemleri/Şifre İşlemleri/Şifre Belirleme-Değiştirme adımından kredi kartınıza şifre alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiyi ara sana şifremi almak istiyorum tarzı bir şey söyleyecek dogum tarihi telefon anne kızlık soyadı ilk iki harfi tc no sonra telefon ile yeni şifreni giriyorsun bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

Garantiyi ara sana şifremi almak istiyorum tarzı bir şey söyleyecek dogum tarihi telefon anne kızlık soyadı ilk iki harfi tc no sonra telefon ile yeni şifreni giriyorsun bitiyor

Hocam buna benzer adımlarla gitenm kızlık soyadında takıldım iki sefer aradım doğru bilgi vermeme rağmen kabul etmedi sistem..

Internetten deniyim dedim yine sıkıntı oldu.

Şuan hiç bir işlem yaptirmiyor en yakın şubeye gidip bilgi güncellemesi yapın diyor
    :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.