Şimdi Ara

Kredi kartı ile yatırım yapabilen var mı (2026 yılı için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube da karşıma kredi kartı limitini kullanarak servet inşa et tarzı videolar çıkıyor mantık şuymuş banka kredi kartı ile kendi kurduğu fonları almana izin veriyormuş

misal borçlanma yatırım fonu alsan aylık %3 , 100 bin koysan ay sonu 103 bin oluyor , 100 biniyle ekstreyi öde , sonraki ay 3 bin ve 100 bin 103 binle borçlanma yatırım fonu al

böyle böyle 12 ayda 42580 tl para kazanılıyormuş

yapı kredi garanti vs buna müsade ediyormuş demişler ama videolar 2024 2025 yıllarında yüklenmiş

dün yapı kredi de denedim fon hesabı açıp kart ile fon alamıyorum , yapı kredi fonları bile olsa

Binance ı deneyeyim dedim kart bilgilerini girdim Mastercard kabul etmedi kredi kartı no sunu

komisyon ödemeden kredi kartı limitimi nakite çevirip yatırım yapıp ay sonunda da çekip ödeyebileceğim bir ihtimal ya da yukarıda anlattığım gibi kredi kartı ile kendi fonlarını almaya müsade eden bir banka var mı

bilen deneyen başaran biri olup dönerse çok sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kredi kartıyla fon alma olayı hikaye. fonu kartın son ödeme tarihinde aldırır. hiç bir getirisi olmaz. servet falan yapılmaz borçla batarsın. cihat e çiçek diye bir dede var o meşhur etti bu işleri. millet kredi kartı ile altın alıyor, ondan sonra sürekli kredi kartının asgarisini ödeyerek devam ediyor.

altın son bir yılda tarihi bir yükseliş kaydetmesine rağmen bunu yapanlar belki başa baş çıkmışlardır. çünkü internetten altın alırsan en az %10 fazla para ödüyorsun. ondan sonra kartına her ay %3,25 faiz işliyor. kkdf ve bsmv eklersen 4.88'e geliyor aylık ödediğin faiz. yıllık bileşiğe vurduğunda %80 faiz maliyetin oluyor. Yani bir yılda altın %90 artarsa başabaştasın. örneğin bu arkadaşların gazına gelip geçen yıl bu zaman alsaydın, ki en dip olduğu zamanlar, gramını 3.670 miş. sana faiz artı ödediğin komisyonla maliyeti 6973 TL. şu an kuyumcuya satsan gramını 6.100'e alıyor.

kredi ile yatırım yapılmaz. etrafta bu yolla darmadağın olan insanlar dolu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.