Şimdi Ara

Kredi Kartı ile Taksitli Altın Alımı Yaparak Borç Taksitlendirme (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
24
Favori
76.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • var tabiki hatta bu işi yapanlar bile var internetten aldıgınız altını satan kişi zaten altına yüze 5 karla satıyor bide buna sitenin komusyonu gelince yüzde 15 cıkıyor ürün size geldiginde kuyumcu bunu yuzde 7 düşügüne alıyor yani hep zarar hep zarar. bu işi yapan kuyumcular var altın almadan satmadan direk kartla 12 taksitte 12 komusyon tek çekime yüzde 3 komusyon alarak yapanlar var. bence internetten altın almak küllüm zarar
  • Fırsatları takip ederseniz kar bile edersiniz. Benim gibi.
  • ARKADAŞLAR BAKIN BİLİNÇSİZCE İŞ YAPMAYIN BEN DAHA YENİ YAPTIM SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTİYORUM BUNU.BANKALAR ÖYLE İNSAFSIZKİ BORCU ÖDEMEDİNİZ ZAMAN GÜNLÜK 2,18 FAAİZ ALIYOR BU İŞLEM ALIŞ VERİŞ İŞLEMİ DEGİL NAKİT AVANS İŞLEMLŞERDE. SİZLERE SOYLE ANLATAYIM BENİM K.KARTIM BORCUM VARDI VE ÖDEMESİ 3800 LİRAYDI ASGARİ ÖDEMEMDE 465 LİRAYDI VE BENİ BİR ARKADASIM BİR KUYUMCUYA GÖTÜRDÜ 3800 LİRA BENİM KARTIMA YATIRDI VE VE ON DAKİKA SONRA 3800 LİRA 12 TAKSİTLE CEKTİ BENİM KARTIMDAN SONRADA BENDEN 380LİRA LİRA İSTEDİ. ŞİMDİ BENİM ZATEN 465LİRA MİNUMUM ÖDEMEM LAZIMDI VE BİLİYORSUNU 3 DÖNEM ÜST ÜSTE 3 DÖNEM AZGARİ ÖDERSENİZ KARTINIZ KAPANIYORDU BEN CE SİZLERDE BUNLARI YAPMANIZ LAZIM
  • Sizin dediğiniz ile benim yaptığım farklı işlemler. Ben mevcut nakitim ile bu işlemi yaptım siz nakit olmama durumunda izlenmesi gereken yolu söylüyorsunuz. Ben kendi nakitim ile yaptığım için ya kar ettim ya da ettiğim zararı bi şekilde amorti ettim. Yakın zamanda son durumu özet geçer gidişatı tekrar güncellerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k.kuyumcu

    ARKADAŞLAR BAKIN BİLİNÇSİZCE İŞ YAPMAYIN BEN DAHA YENİ YAPTIM SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTİYORUM BUNU.BANKALAR ÖYLE İNSAFSIZKİ BORCU ÖDEMEDİNİZ ZAMAN GÜNLÜK 2,18 FAAİZ ALIYOR BU İŞLEM ALIŞ VERİŞ İŞLEMİ DEGİL NAKİT AVANS İŞLEMLŞERDE. SİZLERE SOYLE ANLATAYIM BENİM K.KARTIM BORCUM VARDI VE ÖDEMESİ 3800 LİRAYDI ASGARİ ÖDEMEMDE 465 LİRAYDI VE BENİ BİR ARKADASIM BİR KUYUMCUYA GÖTÜRDÜ 3800 LİRA BENİM KARTIMA YATIRDI VE VE ON DAKİKA SONRA 3800 LİRA 12 TAKSİTLE CEKTİ BENİM KARTIMDAN SONRADA BENDEN 380LİRA LİRA İSTEDİ. ŞİMDİ BENİM ZATEN 465LİRA MİNUMUM ÖDEMEM LAZIMDI VE BİLİYORSUNU 3 DÖNEM ÜST ÜSTE 3 DÖNEM AZGARİ ÖDERSENİZ KARTINIZ KAPANIYORDU BEN CE SİZLERDE BUNLARI YAPMANIZ LAZIM

    bu anlattığının yasal olmadığını biliyorsun değil mi bildiğin tefecilik bu
    bunu yapacağına, yeniçarsım gg hızlıal tarzı sitelerden puan kampanyalarını takip ederek,karsız zararsız altın alımı yapılabilir,hatta kar bile yapılabiliyor bazen

    for ekzampıl
    http://www.yenicarsim.com/firsat-detay/nadir-gold-10-gr-kulce-altin/7930/
    10 gr 920 liradan alınır, 92 lira puan gelecek, puanı düşersek, 830 liraya gelir, kuyumcudan bunu şu anda 840 lira gibi bir fiyata satarsınız
    kuyumcu dediysek yukardaki arkadaş gibisine değil...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nétwork

    quote:

    Orijinalden alıntı: M e t i n

    Asgarilerini yatırarak borcu bir nebze azaltabilirsin.Sen biter diyorsun da bitmez.Faiz üstüne faiz yemeye devam edersin.300 Tl dediğin olur sana 700 TL.Olmaz diye bir şey yok.Kredi kartını kullanmayı bırakıp döneminde asgariyi değil dönem tutarını yatırma olayını kafana koyarak bu işi yaparsan olur.Belli ki kemer sıkma politikası uygulanması lazım evde.

    Yapmak istediğin kısaca şu;

    Borcun tamamını yatıracağım (~1400 TL).
    Haliyle kullanılabilir limitimde 1400 TL olacak.
    Bu 1400 TL ile 12 taksitle altın alacağım.
    1400/12 = ~120 TL ekstre tutarı gelecek, asgari değil.

    12 ay boyunca bu 120 TL'yi düzenli bir şekilde yatıcağım ve kartı hiç kullanmayacağım. 12 ay sonunda borcum bitmiş, limitiminde tamamı kullanılabilir olacak.

    Hocam Riskli iş , Zaten asgarileri ödeyerek farkında olmadan Sürekli Faiz yiyorsun , Aynı olaydan bende Muzdaribim , 5 Kredi kartım var hepside +1500 , 2 si gold..

    Dediğin Strateji tutarmaz , taksitte aksama yaşarsan vay haline.

    - Ama dediğini ben çok kez yaptım 2400 tl Limitli Kredi kartım var , Arkadaşım 3100 tl'ye TV alıcaktı 2400'ü ben aldım 12 taksit gerisini nakit verdik bende asgari tutarı ödeyip Faiz yemekten kurtuldum.

    Ek oalrak BBDK 'nın yeni kanununa göre bir sene içerisinde herhangi bir 3 ay içerisinde güncel borcun (Açık Provizyon dahil) %50'den altını yatırırsan Kart Bloke oluyor.

    3 Kartımı Bu şekilde yaptım , Sonuncuda Asgarilerle bitirdim sayılır İleriye dönük tekkart bırakıcam Oda taksit için.gerisi Çöpe kurtulucam bu illetden en yakın zamanda.




  • Konu bi hayli eski sayılır. Neredeyse tüm borçların bitmesine 1-2 aydan daha kısa bir süre kaldı. Kısa zaman sonra konuyu güncelleyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nétwork

    Konu bi hayli eski sayılır. Neredeyse tüm borçların bitmesine 1-2 aydan daha kısa bir süre kaldı. Kısa zaman sonra konuyu güncelleyeceğim.

    - Fail.

    -Kim hortlatmışsa artık

    - Geçmiş olsun.

    -Darısı başıma.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hydrogena

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nétwork

    Konu bi hayli eski sayılır. Neredeyse tüm borçların bitmesine 1-2 aydan daha kısa bir süre kaldı. Kısa zaman sonra konuyu güncelleyeceğim.

    - Fail.

    -Kim hortlatmışsa artık

    - Geçmiş olsun.

    -Darısı başıma.


    Pek hort sayılmaz aslında. Konunun ilk mesajı ile son mesajı arasında çok sık mesaj atıldı. Zira her zaman ihtiyaç olabilecek bi durum.




  • 1500 TL ile altın alıp 150 TL kesinti ile 1350 TL paraya dönüştürmüşsün.

    Şu şekilde yapamaz mıydın ?

    Sanalpazar'dan banka hesaplarının olduğu herhangi bir üyelikle 1500 TL'lik bir ilan açıp başka bir üyelikle peşin fiyatına 12 taksit ile satın alabilirdin. Sanalpazar %5 komisyon aldığı için eline nakit 1425 TL para geçmiş olurdu.

    Sanalpazar en düşük komisyon ile maksimum güvenilirliği olan site. Onun dışında eğer sağlam siteler bulunabilirse e-ticarette %3 komisyon alan sitelerde var. Yüksek meblağlar için %1 - %2'nin önemi büyük.

    Ben bu şekilde birkaç arkadaşımın kredi kartı borcunu topladım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Güven

    1500 TL ile altın alıp 150 TL kesinti ile 1350 TL paraya dönüştürmüşsün.

    Şu şekilde yapamaz mıydın ?

    Sanalpazar'dan banka hesaplarının olduğu herhangi bir üyelikle 1500 TL'lik bir ilan açıp başka bir üyelikle peşin fiyatına 12 taksit ile satın alabilirdin. Sanalpazar %5 komisyon aldığı için eline nakit 1425 TL para geçmiş olurdu.

    Sanalpazar en düşük komisyon ile maksimum güvenilirliği olan site. Onun dışında eğer sağlam siteler bulunabilirse e-ticarette %3 komisyon alan sitelerde var. Yüksek meblağlar için %1 - %2'nin önemi büyük.

    Ben bu şekilde birkaç arkadaşımın kredi kartı borcunu topladım.

    Sanalpazar ödeme yapılan kredi kartıyla alıcı adını her zaman karşılaştırmıyor o zaman?




  • Kısaca bir güncel durum mesajı geçeyim,
    Akbank Axess borcum bitti. Banka tarafından %20 civarında limit arttırımı da yapılmış.
    TEB World'de ise 190 TL kadar borç var. Haftaya ödediğimde borcum tamamen bitmiş olacak. %80 civarında limit arttırımı da yapılmış.
    Halkbank Paraf ise arada kullanıldığı için %25 kullanılabilir limit var.
    Garanti Bonus aktif kullanıldığı için sürekli değişken.

    Toplam borçların yaklaşık %60'ı bitti diyebilirim. Kalan %40 ise aktif kullanıldığı için sürekli değişken.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaslar gercekten bu ise izafiyet teorisiymis gibi bakmaniz bana cok komik geldi. @Network kendince akillica bir hareket yapmissin ve borcunu taksitlendirmissin guzel olmus fakat bir ton zarar etmissin altin alip satarken. Bir arkadas daha onermis hatta yapmis ama sallayan olmamis. Ben sana farkli bir fikir vereyim ama ben buldum diye birsey soz konusu degil akilli insanin dusenebiliecegi birsey bu. gittigidiyor veya sanalpazardan 2 ayri hesap aciyorsun ve birbirlerine satis yaptiriyorsun. Ve sadece komisyon ucreti %5-10 ile kurtulacaksiniz. Ne kuyumcu ne baska birsey, yok altin cikti yok dustu, birileri cikip siki takip ediyorlar, yakalanirsin filan demesin kac senedir yapiyorum bu isi. Tabi asil kazanc bunu puan kazanma donemlerinde yapmak, kara bile geciyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan7800 -- 13 Temmuz 2013; 22:37:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irfan7800

    Arkadaslar gercekten bu ise izafiyet teorisiymis gibi bakmaniz bana cok komik geldi. @Network kendince akillica bir hareket yapmissin ve borcunu taksitlendirmissin guzel olmus fakat bir ton zarar etmissin altin alip satarken. Bir arkadas daha onermis hatta yapmis ama sallayan olmamis. Ben sana farkli bir fikir vereyim ama ben buldum diye birsey soz konusu degil akilli insanin dusenebiliecegi birsey bu. gittigidiyor veya sanalpazardan 2 ayri hesap aciyorsun ve birbirlerine satis yaptiriyorsun. Ve sadece komisyon ucreti %5-10 ile kurtulacaksiniz. Ne kuyumcu ne baska birsey, yok altin cikti yok dustu, birileri cikip siki takip ediyorlar, yakalanirsin filan demesin kac senedir yapiyorum bu isi. Tabi asil kazanc bunu puan kazanma donemlerinde yapmak, kara bile geciyorsunuz.

    tamam hocam ama bunu bir kaç alışveriş sonrası yakalıyorlar. soyadı farklı olsa da sanırım sistemlerinde birden fazla kendi arasında alışverişi algılayan bir uyarı var.




  • Adam komisyon alıyor sonuçta niye yakalasın ki bence sıkıntı olmaması lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • irfan7800 İ kullanıcısına yanıt
    Farazi yöntemleri biz de biliyoruz hocam. Maksat sıfır risk. Zarar ettim gibi görünen çoğu tabloyu amorti ettim. Bence, sence yürümüyor öyle. Sen yaparsın bir şey olmaz, ben yaparım patlar. Çok konuşuldu bu tip konular.
  • gittigidiyor-hepsiburada-yeniçarşım vb sitelerde kredi kartlarına puan veren kampanya dönemlerinde altın geçerli değil yazıyor. ancak bazı arkadaşlar altın aldıkları halde puan yattığını belirtiyor. bu işin aslı var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: transglobal

    gittigidiyor-hepsiburada-yeniçarşım vb sitelerde kredi kartlarına puan veren kampanya dönemlerinde altın geçerli değil yazıyor. ancak bazı arkadaşlar altın aldıkları halde puan yattığını belirtiyor. bu işin aslı var mıdır?

    O hala şehir efsanesi. Bonus hariç tüm kartlar altına kısıtlama koyuyor. Kimisi yatıyor diyor, kimisi yatmıyor diyor, kimisi yatıyor ama geri alıyorlar diyor...
  • Gitti gidiyor üzerinden altın satmak isteyen arkadaşım olursa pm atsın lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Güven

    1500 TL ile altın alıp 150 TL kesinti ile 1350 TL paraya dönüştürmüşsün.

    Şu şekilde yapamaz mıydın ?

    Sanalpazar'dan banka hesaplarının olduğu herhangi bir üyelikle 1500 TL'lik bir ilan açıp başka bir üyelikle peşin fiyatına 12 taksit ile satın alabilirdin. Sanalpazar %5 komisyon aldığı için eline nakit 1425 TL para geçmiş olurdu.

    Sanalpazar en düşük komisyon ile maksimum güvenilirliği olan site. Onun dışında eğer sağlam siteler bulunabilirse e-ticarette %3 komisyon alan sitelerde var. Yüksek meblağlar için %1 - %2'nin önemi büyük.

    Ben bu şekilde birkaç arkadaşımın kredi kartı borcunu topladım.

    Anlatmış olduğunuz sistemi 1 kez yaptım.
    Bacanağım sanalpazar'da bana özel ilan açtı ben kredi kartım ile 12 taksitle ödeme yapıp % 5 komisyonla elimize nakit para geçti
    Acaba % 3 komisyon uygulayan sanal alışveriş sitesi hangisi ?




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.