Şimdi Ara

Kredi Kartı İle Leptop Almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annemin kredi kartıyla leptop alıcam. Ama kredi kartı olayını tam bilmiyorum.Kartın limiti 3000 tl alacağım leptop 3500 tl ben 500 tlsini eft ile vericem 3000 tlsini de kredi kartıyla vericem. Taksit ile alıcam mesela ayda 500 tlye denk geliyor diyelim karttan her ay 500 mü yüklü olması lazım? Annem dedi ki başta 3000tlyi çekiyor yani kartta 3000tl olması lazım. Sonra bunu kaç taksitse her ay o kadar çekiyor tarzı bişiler söyledi bu bana mantıksız geldi çünkü taksitin anlamı kalmıyor tek çekim yapmış gibi oluyor burda beni aydınlatacak birisi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk başta kartın kullanıma açık limitinin 3.ooo TL. olması lazım. Annenin 3.ooo TL çekecekler dediği, kartın kullanım limitini 3.ooo TL. düşürecekler.
    Sonra her ay 500 TL taksit çektiklerinde, bu rakamı karta yatırdığınızda kartın kullanım limiti 500 TL. artacaktır.
    Yani ilk bir ay o kartı başka bir alışverişte kullanamayacaksınız.
  • warofthe1 kullanıcısına yanıt
    Satıcı için kredi kartından çekmek elbette daha garantili yöntemdir.
    Ancak satıcı sizi tanıyor ve her ay elden taksit ödemenize razı oluyorsa kartı karıştırmayın o zaman.

Söylediğim gibi, karttan çekildiğinde bütün limitiniz bloke olacak ve kartı kullanamayacaksınız.
    En iyisi elden taksit ödemek sizin için.
    Genç bir arkadaşımız olduğunu düşünüyorum, gel şu abinin sözüne kulak kabart bir:

Aileni fazla zorlamamalısın bence. Bak zaten S7'in varmış, oyun oynamak için illa Monster diye ısrar etmemelisin.
    Ailenin sana imkanları dahilinde elinden geleni yaptığı anlaşılıyor. Bu nedenle K.Kartınızı da bu amaç doğrultusunda kullanıp limitini bitirmemelisin.

Ayrıca Evkur çok pahalıya satan bir mağaza, bulaşmanızı önermem.
    Şu oyun zevkini S7 ile gidermeye çalışsan daha güzel olmaz mı, ne dersin?
    Sevgili kardeşim, madem Üniversite'ye gideceksin o halde 1.500 liralık bir laptop bile işini görecektir.
    Kazanacağın bölüme göre ihtiyacın olan programları çalıştırsın yeter.

Naçizane önerim, müstakbel bir üniversite adayı olarak oyun konusuna takılma.
    Bak artık günümüzde bir Üniversite bitirmek bile hayat kurtarmaya yetmeyebiliyor.

Bak, bir anımı anlatayım: "Üniversite'ye kaydolduğumda ilk derste hoca şunu anlattı: "Ben burada hepinize aynı dersi anlatacağım ama başarılı olmak için arkadaşlarınızdan daha üstün ve farklı olmak zorundasınız. "

Hayat senin için oyundan ibaret olmamalı, senelerin nasıl da çabuk geçtiğine inanamayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 28 Ağustos 2017; 4:32:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Kredi Kartı İçin Öneri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.