Bildirim
Kredi Kartı İle Alışveriş

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up -
Kartında 1500 lira limit varsa, kartına 200 lira yatırıp limitini 1700 liraya yükseltebilirsin. Taksitle bu fiyata mı geliyor, yoksa ayrıca vade farkı eklenirmi bilmiyorum ama kartından çekilecek tam rakamı öğren ve ekstra para yatırarak limitini arttır. Basit bir işlem. -
yani kartım boşken ve ya borcu yokken limit 1500 ise 500 lira yatırırsam 2000 lira oluyor. bilgi için teşekkürler. öğrendiğim iyi oldu -
Dene belki olur bendede 1500 limit vardı 1650 tl lik alış veriş yapıp limiti geçmiştim bir sorun çıkarmadılar -
yalnız birazda borcu var. 300 lira kadar. 1200 lira kalmış oluyor. 500 lira limit aşımı olurmu ki acaba. ama ürün taksitli olarak alınacağından her ay 160 lira civarı çekilmesi gerekmez mi? 12 taksit olarak. hepsini birden çekerlerse taksit nasıl olucak ki ?:S:S -
Hepsi birden, tek seferde çekilir karttan. -
Ama sen taksit taksir ödersin. Karttan o çekimi yaptığın anda, işlem tutarı kadar limitin bloke olur ve senin yatırdığım miktar oranında her ay tekrar açılır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X