Şimdi Ara

Kredi Kartı Hakkında Bilgi Verir Misiniz Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yeni bir kredi kartı sahibi oldum, bu kartı marketlerde direkt hiçbir şey yapmadan kullanabiliyor muyum kullandıktan sonra ay sonunda hepsini ödemem mi gerekiyor? Eğer ay sonunda hepsini ödüyorsak (sadece market veya internet alışverişlerinden bahsediyorum) herhangi bir faiz ücreti gibi bir şey olmuyor, ne harcadıysam onu ödüyorum değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Mart 2021; 20:8:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncellikle kredi kartınızın şifresini belirlemeniz ardından ilk şifreli işlem ATM veya POS üzerinden işlem gerçekleştirmeniz gerekiyor. Kartınızla ne kadar harcama yaptıysanız (Nakit çekim hariç) o kadarını ödersiniz.(Son ödeme tarihine kadar öderseniz) Size tahsis edilen kredi limiti ve hesap kesim tarihiniz internet bankacılığında, kartın zarfında genellikle yazar. Örneğin 1 Nisan sizin hesap kesim tarihiniz. Son ödeme tarihi hesap kesim tarihinin 10 gün sonrasıdır. Bu durumda son ödeme tarihiniz 10 nisan olur. 1 Nisana kadar yapmış olduğunuz harcamaların toplamını veya asgarisini 10 Nisana kadar ödemelisiniz. 10 Nisana kadar hesap özeti borcunuzun tamamını öderseniz hiçbir faiz ödemezsiniz. 1000₺ harcadınız diyelim. Asgarisini ödemek isterseniz 10 nisana kadar 200₺ ödemeniz gerekmektedir. Gelecek ay ise 1000₺ olan borcunuzu ödemeniz gerekiyor.
  • Çok teşekkürler, anlamamda yardımcı oldunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F.U. kullanıcısına yanıt
    Helal olsun çok net anlatmışın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı ile ilgili acil soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.