Şimdi Ara

Kredi Kartı Edindirme Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepimizin değişik alışkanlıkları ve zevkleri var her birimiz birey olarak farklı ilgi alanlarına sahibiz.Ama ortak olan bir noktamız var ki o gerçektende vazgeçilmez...Alışveriş.Bu nedenle birçoğumuz farklı Bankaların kredi kartlarını kullanıyoruz.Her bankanın kartı farklı isimde ve özellikte...

Sizlere fazla prosedür gerekmeden alabileceğiniz bir kredi kartından söz etmek istiyorum......... kredi kartı.(kartın hangi bankaya ait olduğunu merak ediyorsanız lütfen pm atınız)Kart belki tanıyanınız vardır.Kısaca özelliklerinden bahsetmek gerekirse:

1-Kart ücreti yok

2-limit aşım ve gecikme ücreti yok

3-teknosa dahil birçok mağazada geçerli

4-taksit seçenekleri çeşitli

5-borcun tamamını ödemek yerine taksitlendirirseniz işleyecek faiz(kar )hesap kesim tarihinden değil son ödeme tarihinden başlıyor.

bunlar sadece bazıları.Şimdi buradaki amaç nedir?çok fazla prosedürle uğraştırmadan foruma üye olanların kredi kartı sahibi olmalarını sağlamak

Forumda bir kredi kartı yardımlaşma kulübü var bende neden bir kredi kartı alma kulübü olmasın dedim.siz neler düşünürsünüz bilmiyorum.

Bu kulübe üyelik özel olacak yani bütün bilgileri PM üzerinde alacağım ve her türlü sorunuzu buradan sorabileceksiniz.Amaç bilgilerin güvenliği tabiki.

Tabiki bazı kurallarımız olacak bunları sıralamak gerekirse:

1-18 yaşını doldurmuş olmak

2-gelir sahibi olmak(belgelemek şart değil)

3-kredi kartını sadece alışverişlerde kullanmayı amaçlamak(karttan nakit çekilemiyor çünkü)

4-doğru bilgiler beyan etmek

yapmanız gerekenler:

pm aracılığı ile email bilgileri vermek.burada isim vermek zorunda değilsiniz ama mail bilgileri doğru olmalı.

online olarak göndereceğim formları print edip dolduruyorsunuz sadece kimlik fotokopinizi Ve varsa başka banka kredi kartı fotokopisini(zorunlu değil isteğe bağlı)ekliyorsunuz.ve bana mail ile haber verdiğinizde formun teslimi için sizleri bilgilendiriyorum.sizden herhangibir masraf yada ücret talep edilmeyecek bu konuda.Ayrıca herhangi bir özel şirket yada kurumda çalışıyorsanız ve oradaki arkadaşlarınızda toplu olarak kart almak isterse BANK........nın mobil kredi kartı şatış ekibinide işyerinize yönlendirebilirim.

istanbul içi arkadaşlardan elden alınacak olan bu formlar sehirdışında olan arkadaşlarımız için yönlendireceğimiz bank........şubelerine bırakılabilir.

kartınız onaylanır ise 1 hafta içinde elinizde olacaktır.

katılımınızı bekliyorum ve bu işte görev almayı düşünen gönüllü arkadaşlar var ise benimle PM den irtibat kurabilirler.Bu ciddi bir organizasyondur.herkese tşkler.

isteyen arkadaşların mail adreslerine güncel broşür gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurmer -- 17 Mart 2008; 15:11:11 >

• hedefler yüksek herhalde ?

kolay gelsin ama sonuç olarak mail ile pm ile bilgilerin yollanması sağlıklı değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ///byr -- 17 Mart 2008; 14:50:35 >
  • Herhangi bir ücret alınmıyorsa nereden kazanıyor bu bank asya?
  • Hedef ne kadar yüksek olursa başarıda aynı oranda yüksek ve anlamlı olur.

Ayrıca başvuru yapmak isteyen arkadaşlardan herhangi bir kimlik bilgisi mail yada pm ile istemiyorum.Tam aksine ben mail adreslerine gerekli bilgi ve formları yolluyorum.Sonuçta e-imzanın kabul edildiği,saniyeler içinde bankalarca sms üzerinden kredi verildiği vs gibi konular düşünülürse benim yapmaya çalıştığım çokda güvensiz değil.Hem ilanda da belirttiğim gibi bu ciddi bir organizasyon farklı düşünen arkadaşlar zaten ilgi bile göstermeyeceklerdir.Ayrıca isim vermek istemiyorum ama forumdan birkaç arkadaşa bu şekilde kredi kartı verdik.

Hem takdir edersiniz ki yine bu forumda yer alan kredi kartı yardımlaşma kulübü ne kadar güvenli sizce?Yani tanımadığınız insanlara sırf parasını alıyorsunuz diye kredi kartınızı kullandırmak ne derece sağlıklı,doğru yada güvenli.Ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurmer -- 17 Mart 2008; 14:58:33 >

• kardeş ben diğer topicleri bilmiyorum insanların nasıl alışveriş yaptığı beni ilgilendirmiyor sadece uyarmak istedim sen insanlara şube ortamında yardımcı olursun ona lafım olmaz ama iyi niyetli bir kişi sana tüm şahsi bilgilerini yollar ve kötü niyetli birisi ulaşabilir diye söyledim.yoksa bende bankacıyım biliyorum bu işleri ;)
  • İlginize teşekkür ederim.Bunu bir pazarlama stratejisi ve müşteriye yapılan bir jest olarak düşünebilirsiniz.Bank Asya kredi kartı çok genç ve yeni bir kart,ancak buna rağmen sağlam adımlarla hızlı bir şekilde büyüme trendi içerisinde ve bana göre gerçek anlamda bir alışveriş kartı.Nedenmi?: bunun birçok yanıtı var ama ben sadece birini söyleyeyim müsadenizle;bu kredi kartından nakit para çekilemiyor sadece alışverişte geçerli...

saygılarımla,

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

Herhangi bir ücret alınmıyorsa nereden kazanıyor bu bank asya?

• başlık yine kapanır neden mi?
    konunun adını "kredi kartı alma kulübü" diye başlık koymuşsunuz ama mesajı okuyunca "bank asya kredi kartı edindirme kulübü" veya "bank asya kredi kartı dağıtım yeri" gibi olmuş. forumda belli bir bankaya ait olmamak koşulu ile başlık açılmasına izin verileceğine eminim ama görünen o ki bu başlık ta kapanacaktır.

ekleme: başlığı sıcak fırsat gibi lanse etseydiniz silinme ihtimali düşer gibi geliyor. sonuçta kredi kartı da bir ürün diğer bankaların bu tür ürününe göre bank asya nında sıcak fırsat sayılabilecek imkanları var ise konu sorun teşkil etmeyebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperian -- 17 Mart 2008; 15:08:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ticari kredi kartı tavsiyesi ?
    5 yıl önce açıldı
    Kredi ve kartı borcu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyarı için çok tşkler.Ama dediğim gibi biz zaten özel bilgiyi mail yolu ile istemiyoruz.Sadece bu pazarlama yapmak için bir başlangıç noktası.O anlamda bir sorun olacağını zannetmiyorum.Ayrıca merakımdan soruyorum arkadaşım kusura bakma:hangi banka seninki(cevap vermek zorunlu değil)istersen sana da bir kart verelim.Bende sizin bankanın kartını alırım.karşılıklı yardımlaşma.....
    quote:

Orjinalden alıntı: ///byr

kardeş ben diğer topicleri bilmiyorum insanların nasıl alışveriş yaptığı beni ilgilendirmiyor sadece uyarmak istedim sen insanlara şube ortamında yardımcı olursun ona lafım olmaz ama iyi niyetli bir kişi sana tüm şahsi bilgilerini yollar ve kötü niyetli birisi ulaşabilir diye söyledim.yoksa bende bankacıyım biliyorum bu işleri ;)

• Uyarınız için çok teşekkürler.Aslında haklısınız.Bende bunun üzerine ilanda küçük bir değişiklik yaptım umarım bu kez silinmez.
    quote:

Orjinalden alıntı: alperian

başlık yine kapanır neden mi?
    konunun adını "kredi kartı alma kulübü" diye başlık koymuşsunuz ama mesajı okuyunca "bank asya kredi kartı edindirme kulübü" veya "bank asya kredi kartı dağıtım yeri" gibi olmuş. forumda belli bir bankaya ait olmamak koşulu ile başlık açılmasına izin verileceğine eminim ama görünen o ki bu başlık ta kapanacaktır.

ekleme: başlığı sıcak fırsat gibi lanse etseydiniz silinme ihtimali düşer gibi geliyor. sonuçta kredi kartı da bir ürün diğer bankaların bu tür ürününe göre bank asya nında sıcak fırsat sayılabilecek imkanları var ise konu sorun teşkil etmeyebilir..

• Benim hsbc campus yetmiyordu bana eğer ilerde de herhangi bir ücret alınmayacagını verdiğiniz sözleşmede belirtiyor musunuz? veya istedigimiz zaman ücretsiz bir şekilde iptal edebileceğinizi?

profiliniz Kartal kartlada var mıdır bankasya..
  • Kart ücreti alınmıyor.Ayrıca müşterinin alınan kart ücretini geri isteme hakkı her zaman saklıdır.Kartalda yok ama form gerekiyorsa bende kartalda oturduğum için size şahsen teslim edebilirim.İlginize teşekkür ederim.

saygılarımla,
    quote:

Benim hsbc campus yetmiyordu bana eğer ilerde de herhangi bir ücret alınmayacagını verdiğiniz sözleşmede belirtiyor musunuz? veya istedigimiz zaman ücretsiz bir şekilde iptal edebileceğinizi?

• quote:

Benim hsbc campus yetmiyordu bana eğer ilerde de herhangi bir ücret alınmayacagını verdiğiniz sözleşmede belirtiyor musunuz? veya istedigimiz zaman ücretsiz bir şekilde iptal edebileceğinizi?

güzel soru cevabını bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.