Şimdi Ara

Kredi kartı borcumu hesap özeti çıkmadan odersem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kredi kartı hesap ozetim 23 Nisan 2019 da çıkacak fakat ben ödemeyi 19 Nisan'da yapsam kart hemen kullanıma açılır mı yani ne zaman nakit avans cekebilirim dönem borcunun tamamını ödeyip yine tamamını nakit avans olarak çekebilir miyim bilen varsa bı el atsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Cebinizdeki parayı bankaya verip Nakit avans ücreti ve nakit avans faizine mi katlanmak istiyorsunuz? anlayamadım...

• Şimdi daha açık anlatayım benim 1400 lira borcum var kredi kartına yarında maaşım yatacak kredi kartını Mayıs ayında tamamen kapatacağım bu ay hesap özeti çıkmadan tüm borcu ödeyip tekrar nakit avans olarak çekebilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: gamzeess

Şimdi daha açık anlatayım benim 1400 lira borcum var kredi kartına yarında maaşım yatacak kredi kartını Mayıs ayında tamamen kapatacağım bu ay hesap özeti çıkmadan tüm borcu ödeyip tekrar nakit avans olarak çekebilir miyim
    çekersin borcu ödediğin an kredi kartı limitin artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekersiniz ama bunu neden yapmak istediğinizi anlamadım. Diyelim limitiniz 1400 tl ve tamamen dolu ve borcunuzu yatırdığınız an limitiniz 1400 tl olur, kartınızdaki nakit avans limiti kadar parayı çekersiniz, üstüne masraflar ve faiz eklenerek 23 nisan'da ekstrenize yansıtılır yani bir anlamı yok yaptığınız işlemin.
  • Kredi kartı borcunun asgari ödemesini yaptığın an taksitli nakit avans ve nakit avans kullanabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.