Şimdi Ara

Kredi Kartı Borcum İki Kere Ödenmiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi kartı borcum otomatik ödemede.Geçen aya kadar problem yoktu ama bu ayın kredi kartı borcunu banka iki kere çekmiş.Bu durumla ilgili ne yapmamız gerek? Banka otomatik olarak 2.defa yatan parayı geri öder'mi? Ödemezse nereye başvurmamız gerekir?

• geri ödeme alamazsın.

bir sonraki ay borcundan düşer.

borcun yoksa bankadan alacaklı olursun alışveriş yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

geri ödeme alamazsın.

bir sonraki ay borcundan düşer.

borcun yoksa bankadan alacaklı olursun alışveriş yaparsın.

Hocam yani bu ay yaptığım harcamadanmı düşecekler? Bu para onlarda kalmayacak yani? Peki ödendiğinden az harcama yaparsam kalan para ne olacak,mesela 5 yatırdım ama 3 harcadım kalan 2 ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmbannführer -- 15 Ekim 2016; 21:15:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    şöyle örnek vereyim banka bu ay 5 tl fazla aldı sizden.

gelecek ay ekstren 5 tl tuttu. fit olursun o ay ekstre ödemezsin.

gelecek ay ekstren 3 tl tuttu. hala bankadan 2 tl alacaklı olursun bir sonraki ay 2 tl düşer ekstrenden.
    gelecek ay ekstren 7 tl tuttu, 5 bankadan alacağın vardı, 2 tl daha ödersin kapanır.

fazla ödediğin para bankada kalmaz merak etme.

sadece nakit olarak geri alamazsın. bankadan alacaklı olursun harcama yaptığın zaman hesaplaşırsın bankayla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 15 Ekim 2016; 21:17:24 >
  • quote:

şöyle örnek vereyim banka bu ay 5 tl fazla aldı sizden.

gelecek ay ekstren 5 tl tuttu. fit olursun o ay ekstre ödemezsin.

gelecek ay ekstren 3 tl tuttu. hala bankadan 2 tl alacaklı olursun bir sonraki ay 2 tl düşer ekstrenden.
    gelecek ay ekstren 7 tl tuttu, 5 bankadan alacağın vardı, 2 tl daha ödersin kapanır.

fazla ödediğin para bankada kalmaz merak etme.

sadece nakit olarak geri alamazsın. bankadan alacaklı olursun harcama yaptığın zaman hesaplaşırsın bankayla.

Hocam çok teşekkür ederim cevaplarınız için.Peki neden böyle bir sıkıntı olmuş olabilir,daha önce hiç olmamıştı bu olay?

• Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    otomatik ödeme talimati varken siz ek olarak ödeme yaptıysanız bundan olmuş olabilir. bunun dışında bir seçenek pek makul görünmüyor.
  • quote:

otomatik ödeme talimati varken siz ek olarak ödeme yaptıysanız bundan olmuş olabilir. bunun dışında bir seçenek pek makul görünmüyor.

Hocam otomatik ödeme almamıştı bu ay kontrol ettiğimde banka.Bende dalgınlıktan olacak kendim ödeme yaptım.Ama ben ödeme yapmadan önceki gün otomatik ödeme olmuş zaten.Banka bana sen haksızsın diyip kendi yaptığım ödemede yatan paraya el koymaz herhalde?
    Özet geçersem eğer.Otomatik ödeme yapılmış ben ertesi gün tekrar borcu ödedim.İki kere ödendi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmbannführer -- 15 Ekim 2016; 21:40:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kredi kartı limitiniz kaç bin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun olmaz bankadan alacaklı olursun her türlü paran kalmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sorun olmaz bankadan alacaklı olursun her türlü paran kalmaz.

Gelecek ay borcumdan düşecek yani yaptığım 2. ödeme açıkladığınız gibi? Teşekkür ederim hocam cevaplarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmbannführer -- 15 Ekim 2016; 21:53:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.